Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Още една от причините на Бербатов да се оттегли.

Мнениеот plamen_ch » 14 май 2010 00:22

Г-н Русев, от Вашето предаване и най-вече коментарите Ви относно причините за напускане на националния отбор от Бербатов разбрах,че не Ви е станало ясно какви точно са мотивите за това му решение.
Обаче на мен още веднъж ми стана ясно коя е основната причина.
Това е отношението към него от страна на българската журналистика.
От днес явно и Вие влизате в числото на "завистниците" и ще ви докажа защо:
Вие неколкократно цитирахте/неправилно/ последните думи на Митко "Ще оправим футбола ви" Така е написано и в момента като заглавие на сайта.
Прослушайте още веднъж по -внимателно записа и ще се обедите ,че точният израз е: "Ще дойда да оправим футбола"
От случилото е до тук у мен се затвърждава убеждението,че се опитвате да манипулирате общественото мнение.
Или просто ни ви харесва,че някой ще се опита да махне от шефския стол най-голямото лоби в БФС на любимия ви отбор/а с него и цялата кохорта от "сини " слуги/? Защо не споменахте и останалата част от израза, а именно:"Някой ви лъже"
Един от тези "лъжци" сте Вие.
Това дава отговор и на Вашето питане:"Защо не реагира така срещу английската преса?"
Народът ни го е казал:" Пази ме Боже от приятели от враговете си сам ще се пазя!"
Но просто Митко е друг тип като характер и човек. На неговото място Стоичков отдавна да е споменал близките ви роднини.
И запомнете още нещо! От тук на сетне "слугинажната журналистика" ще има едно оправдание по-малко. Оправдание за неуспехите и некадърността на Хасковския Мъриньо.
Интересно Бербо ли игра за Летекс срещу БАТЭ та се осраха?Добре,че на Гришата навреме му просветна относно качествата на треньора пред когото Вие се прехласвата

ss hooligan
Контакти:

Re: Още една от причините на Бербатов да се оттегли.

Мнениеот ss hooligan » 14 май 2010 00:24

plamen_ch написа:Г-н Русев, от Вашето предаване и най-вече коментарите Ви относно причините за напускане на националния отбор от Бербатов разбрах,че не Ви е станало ясно какви точно са мотивите за това му решение.
Обаче на мен още веднъж ми стана ясно коя е основната причина.
Това е отношението към него от страна на българската журналистика.
От днес явно и Вие влизате в числото на "завистниците" и ще ви докажа защо:
Вие неколкократно цитирахте/неправилно/ последните думи на Митко "Ще оправим футбола ви" Така е написано и в момента като заглавие на сайта.
Прослушайте още веднъж по -внимателно записа и ще се обедите ,че точният израз е: "Ще дойда да оправим футбола"
От случилото е до тук у мен се затвърждава убеждението,че се опитвате да манипулирате общественото мнение.
Или просто ни ви харесва,че някой ще се опита да махне от шефския стол най-голямото лоби в БФС на любимия ви отбор/а с него и цялата кохорта от "сини " слуги/? Защо не споменахте и останалата част от израза, а именно:"Някой ви лъже"
Един от тези "лъжци сте Вие.
Това дава отговор и на Вашето питане:"Защо не реагира така срещу английската преса?"
Народът ни го е казал:" Пази ме Боже от приятели от враговете си сам ще се пазя!"
Но просто Митко е друг тип като характер и човек. На неговото място Стоичков отдавна да е споменал близките ви роднини.
И запомнете още нещо! От тук на сетне "слугинажната журналистика" ще има едно оправдание по-малко. Оправдание за неуспехите и некадърността на Хасковския Мъриньо.
Интересно Бербо ли игра за Летекс срещу БАТЭ та се осраха?Добре,че на Гришата навреме му просветна относно качествата на треньора пред когото Вие се прехласвата

за г-н русев пиши квото си щеш, ма за ники александров си трай от че те баннат :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Berba M.U.
Контакти:

Мнениеот Berba M.U. » 14 май 2010 00:25

Браво на Бербатов.Нека футболните ни управници,мениджърите,критиците,големите спортни журналисти и колегите му от националният се замислят защо за 2 мес. се отказа не само Бербатов а и Димитър Иванков. Топката е в тяхното поле!!???!!!???

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 май 2010 00:29

Стига сте страдали за Бербо, и без това играе ганкиното за национала - пожелавам му много успехи и уважавам решението му да се откаже, нека му дадем това, което иска - спокойствие. Оставете го да си гледа перфектната кариера в Манчо...

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот жълт ламтурник » 14 май 2010 00:30

Viktor4o_Rs написа:
жълт ламтурник написа:От всичко (почти всичко) написано дотук, оставам с впечатлението, че за мнозинството от писалите Бербатов е роб, който трябва да прави това, което му кажат феновете и журналистите.Той обаче е свободен човек, с право на поведение, каквото на него му хареса, след като не е обвързан с договор за начин на поведение пред медии и фенове.
Така е решил, така и прави, като пресконференцията е просто бонус, за да има къде някои да си чешат езиците и празното его.
Тук прочетох поне 20 предложения да се откаже и от Ман.Юнайтед, но май никой не се сети, че с Ман. Юнайтед Бербатов има договор и оттам си получава заплатата . Колко от тези ентусиазирани критикари биха си напуснали работата (а съм убеден, че много малко от тях изкарват пари с труд), която им дава сигурност в живота, защото не се разбират с домоуправителя на блока или с кварталния полицейски отговорник?
Бербатов в МЮ и Бербатов в Националния са съвсем различни неща и колкото по-скоро се разбере това, по-добре и за критикарите.

Точно там е проблемът , излиза че за него Ман Юнайтед е много по-важен от националния на България ;) За нас българите е важно как играе тук , а не в Англия . Слушам "Пред Банята" по Гонг и един слушател каза нещо много вярно - нали и заради този национален отбор Берба отиде в Англия , защото има такова изискване за всеки футболист да има определена бройка мачове в представителния си тим ;) А по твоята логика Лео Меси и Кристиано и те да спрат да играят за държавите си , като си получават огромните заплати в Барса и Реал ...
Също така , обвинявате ни тези които критикуваме Бербо , че сме еди-какви си , защо не критикуваме един Мартин Петров например ? Защото Марто се раздава , въпреки че като чисти футболни умения отстъпва много на Бербатов .

Гледай сега.... не съм сигурен, че си запознат, но когато играхме квалификации за Мексико 70 бяхме в една група с Холандия, а тогава Кройф беше отказал участие в националният отбор по някаква причина.Е, една победа и един равен с Холандия ни пратиха в Мексико, но липсата на Кройф при холандците си оказа влияние.След това той игра за страната си, но да се сравнява Бербатов с Кройф..... а защо пък не, ако и двамата са еднакво важни за отбора си....Та всеки футболист е и човек преди всичко и има някакво достойнство.Като те псуват чуждите, които ти дават хляба-ще си мълчиш (до известно време, заради хляба), но когато те псуват своите, и те изкарват главен и единствен виновник за всички неудачи на отбора.....Колко време ще издържиш?

За някои многоразбиращи от футбол, но никога не ритали топка:Г. Димитров от метър пред голлинията прати топката над гредата, на почти празна врата в мач на ЦСКА със Сент Етиен.Ако беше вкарал, ЦСКА продължаваше напред, но не вкара.Мног омогат да са факторите за такъв пропуск-по-ранно влизане, което измества траекторията на удара, подхлъзване (невидимо за зрителите), което също променя траекторията, тупване на топката, с фалц.. да казвам ли, пак за траекторията-ти си се нагласил за определен удар, но топката те изненадва и ударът не се получава.
Момчета, по телевизията не се вижда фалцът и въртенето на топката във въздуха, а това не са маловажни неща.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот emarkon » 14 май 2010 00:31

Едно не разбирам-защо е цялата тая суматоха.Половината го мразеха и плюеха защото диша едва ли не,а днеска му държат сметка защо си тръгва!Други смятат,че Бербатов трябваше много одавна да се махне от националния!Аз някак си виждам само щастливи хора-тея дето го плюеха вече си търсят нова жертва,а тея дето го защитаваха вече няма да се нервират с отсрещния бряг и да им обясняват,че има разлика в това дали зад теб е Гигс или БЛАГОЙ!Само едно не ми е ясно-кой ще е следващия грешник?
П.П.Сега нападението както каза бижутера по-рано днес ни става атомно.Чуйте само как звучи:Божинов и Камбуров\Мицански!!!!!!!!!!!!!!!Джон Тери завалията да му мисли ;)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 14 май 2010 00:33

Berba M.U. написа:Браво на Бербатов.Нека футболните ни управници,мениджърите,критиците,големите спортни журналисти и колегите му от националният се замислят защо за 2 мес. се отказа не само Бербатов а и Димитър Иванков. Топката е в тяхното поле!!???!!!???

Иванков не се отказа заради критиките към него.Чети малко не говори само глупости :!:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 14 май 2010 00:35

Обръщам се към Томислав Русев защото него чух да цитира неправилно по време на "Гонга" , и споменавам заглавието на сайта...

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 14 май 2010 00:37

Corwin написа:Стига сте страдали за Бербо, и без това играе ганкиното за национала - пожелавам му много успехи и уважавам решението му да се откаже, нека му дадем това, което иска - спокойствие. Оставете го да си гледа перфектната кариера в Манчо...

Kak ми се ще и аз да поиграя като него ганкиното в националния и да стана голмайстор... :mrgreen:

Жалко, че няма да стане...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 май 2010 00:38

Vojdek написа:
Corwin написа:Стига сте страдали за Бербо, и без това играе ганкиното за национала - пожелавам му много успехи и уважавам решението му да се откаже, нека му дадем това, което иска - спокойствие. Оставете го да си гледа перфектната кариера в Манчо...

Kak ми се ще и аз да поиграя като него ганкиното в националния и да стана голмайстор... :mrgreen:

Жалко, че няма да стане...

Срещу Малта мисля че и ти можеш да навкараш 5 гола :)

Върни се в “Архив”