efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: efbet Лига: ЦСКА-София (София) - Левски (София), Неделя от 14:00 ч.

Мнениеот Serafim » 03 мар 2025 21:33

Той хубаво не я докосва, ама играта с ръка е игра с ръка, ако ще от съотборник да е подадена топката.

На мен ми е все по-странно как при условие, че губехме центъра почти цял мач Хулио не пусна някой от Търдин или Костадинов. Хубаво, той даде своето виждане защо е започнал с Цунами и Мислович, но после да вкараш Митков, дето също не във форма, а и коронната му грешка е като тази срещу Франкфурт, когато ни вкараха първия гол в София е странно... Може би единственото логично нещо е, че Търдин и Костадинов са доста силови, а -София започнаха да лежат и печелят време още от 50-та минута... Та вероятно това щеше да вдигне нашите фаулове и тяхното лежане.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 мар 2025 21:52

1914.1902 написа:
tmanolov написа:
Serafim написа:
Sstefanov написа:Благодаря, ама няма да го бъде :) Мъчим се да изкарам поне още 3 години :) Спомням си началото на 90-те сектор Б колко беше силен. Ама бях млад и нямах жена, която да ме контролира :D

Успех и кураж! Аз ти пожелавам поне 33 години още! Ако има с какво да помагаме тук, казвай!

Подкрепям Серафим - ако с нещо може да помогнем, кажи, затова сме левскари!

Sstefanov - има на кого да разчиташ, ако имаш нужда от нещо.

+1914

[offtopic]Благодаря пичове, супер сте. Но няма как да ми помогнете. Да не навлизам в подробности но имам рак в много напреднал стадии и няма отърване. Приел съм го, за сега 1-2 години ще ме крепят с видве лечения. Но каквото такова (аз това, което исках от живота го направих и го постигнах и съм се примирил. Видях и славни години на Левски, искаше ми се още една титла да видя, но не зависи от мен) .
Само Левски[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 мар 2025 21:57

Sstefanov написа:
1914.1902 написа:
tmanolov написа:
Serafim написа:
Sstefanov написа:Благодаря, ама няма да го бъде :) Мъчим се да изкарам поне още 3 години :) Спомням си началото на 90-те сектор Б колко беше силен. Ама бях млад и нямах жена, която да ме контролира :D

Успех и кураж! Аз ти пожелавам поне 33 години още! Ако има с какво да помагаме тук, казвай!

+1914

[offtopic]Благодаря пичове, супер сте. Но няма как да ми помогнете. Да не навлизам в подробности но имам рак в много напреднал стадии и няма отърване. Приел съм го, за сега 1-2 години ще ме крепят с видве лечения. Но каквото такова (аз това, което исках от живота го направих и го постигнах и съм се примирил. Видях и славни години на Левски, искаше ми се още една титла да видя, но не зависи от мен) .
Само Левски[/offtopic]

Бъди силен! Ако решиш можеш да оставиш информация за семейството поне... После... Има още Левскари и ще помагаме.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2025 22:12

1914.1902 написа:https://www.youtube.com/watch?v=oF5AFe57NeI - 07:25

08:55 доста интересна ситуация. Напомня на онази недадена дузпа за Лудогорец срещу нас. Само че за нея рев, а сега мълчане
110 години любов!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 03 мар 2025 22:12

Sstefanov написа:
1914.1902 написа:
tmanolov написа:
Serafim написа:

+1914

Само Левски[/offtopic]

Голям Левскар с главно Л!
Само отбор като Левски може да има такива фенове! Левскар завинаги оставам!
България !!!!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 03 мар 2025 22:14

MASTER_COOL написа:
Kris_men2000 написа:Ееееееех богу. Не вярвах,че ще стигнем до тук. Да се радваме на равен срещу безтиретните тирета. И Гунди няма да ни прости това падение. Всичко друго освен победа срещу безтирето е равно на загуба. А за тях равенството е равно на величие и вечна сила и слава. Те за това живеят по 6 месеца в годината. Когато откраднат със съдиите и Вар нещо от нас те се чувстват 2 пъти в годината възкръснали.

Ходи на лекар. От години ви мачкаме в това дерби. Имате 2 победи в 15 мача

Ти да не се връщаш от там защото блещиш малоущини . Да не са те пуснали скоро от Карлуково. Мачкали сте ни Таш...те в твоите сънища.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 мар 2025 22:16

Искам да се извиня от името на ПФК Черно море на феновете на Левски - ако Илиан Илиев беше избрал дали да води само Черно море или само националния, то със сигурност щяхте да биете срещу ЦСКА. Причината за вашите неуспехи е единствено и само злобното джудже.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 мар 2025 22:24

Sstefanov , Искам да ти кажа , съжалявам и .... дано стане чудо!
Успех синьо сърце!
Един непознат левскар е с теб!

*Дано и сините те зарадват
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2025 22:26

ogrizko написа:Искам да се извиня от името на ПФК Черно море на феновете на Левски - ако Илиан Илиев беше избрал дали да води само Черно море или само националния, то със сигурност щяхте да биете срещу ЦСКА. Причината за вашите неуспехи е единствено и само злобното джудже.

Боли ни нас и за вас и за гнусното джудже. Ние ще си покажем мнението за тая гнида на Герена. Поредната селска пръчка - нищо повече.
110 години любов!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 мар 2025 22:37

ogrizko написа:Искам да се извиня от името на ПФК Черно море на феновете на Левски - ако Илиан Илиев беше избрал дали да води само Черно море или само националния, то със сигурност щяхте да биете срещу ЦСКА. Причината за вашите неуспехи е единствено и само злобното джудже.

Видяхме ви срещу Хебър :) тигрите от Варна , котенца в Пазарджик. С колко фаула завършихте ..... 5 ? Ил.Ил. да не си беше глътнал езика ? Не мърмори по никой съдия.

Върни се в “Левски”