Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
205
56%
X
34
9%
2
130
35%

Общо гласове: 369

filcolins
Контакти:

Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Мнениеот filcolins » 11 авг 2019 20:38

Има много пълнеж в този отбор на Левски. Няма да изброявам то е очевидно.

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 11 авг 2019 20:49

Като гледам какво правят Лудогорец в момента и се чудя за каква игра на Левски говорим....

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 авг 2019 21:27

filcolins написа:Има много пълнеж в този отбор на Левски. Няма да изброявам то е очевидно.

Друго освен пълнеж остана ли? Има ли един играч който да показва силна и стабилна игра плюс класа?
Е на Мариани след година и кусур късане на нервите му потръгна играта и айде продаден. Не, че е изненада.
Тоя Робърта от това, което виждам ми напомня на лошо подобие на Тунде. Алар не го знам и аз какъв е и какво може. Общо-взето Буш се представяше с две идеи по-добре от него, а Николет вече изглежда като звезда на фона на тия.
Абе то вече не е за говорене. Важното е, че с късмет и съдийско рамо може и да бием Бистрица и тъй.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 11 авг 2019 22:22

След като ми попремина яда от вчерашната поредна излагация се замислих всъщност какво изобщо съм очаквал и на какво изобщо се базират очакванията ми за нещо по-добро от миналата, по-миналата и т.н. години назад.
Миналата година по това време на различните постове си имахме - на вратата Божката Митрев и Полачек - определено привличането на черногореца е голяма стъпка напред. В центъра на защитата си имахме двойка Холмар - Яблонски, а сега въртележка на рисковия грък, куция Деян Иванов и преквалифицирания Райнов. Това си е огромна регресия и дантелата отзад е видима. Като бекове имахме Горанов и Цветкович, както и французина. Последният го изгониха, а двата бека са безалтернативни. Живко не мога да кажа, че отстъпва на сърбина, но си е вече на годинки. Та там придвижване напред нямаме. В центъра имахме Тиам, Гомес и Мариани - сега си имаме Райнов (ако не е преквалифициран) Юруков, Чандъров и Мазурек. Разликата в класите е без коментар - просто тук сме още две нива по-зле от миналата година. Напред освен постоянната величина Паулиньо имахме Кабрал и Обертан. Сега си имаме Здравко Димитров и Ст. Иванов - още няколко стъпки надолу. Като централни нападатели си имахме Костов - Буш, а по-късно Божинов. Срещу това в момента си имаме Робърта и Алар които показват едно кръгло нищо.
Та при това положение при очевидно по-слаб и много по-некачествен потенциал какви очаквания може да има за някакво по-добро представяне? Фактите говорят точно обратното - тази година ще сме много по-зле от миналата и вероятно това ясно ще се види след първата врътка в първенството.
Това е положението. Не, че при Спас от Перник бяхме ниво, но след идването на Черепа и измисленяка Колев нещата вървят рязко надолу. И явно това ще е устойчива тенденция.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 12 авг 2019 03:27

alexdb написа:След като ми попремина яда от вчерашната поредна излагация се замислих всъщност какво изобщо съм очаквал и на какво изобщо се базират очакванията ми за нещо по-добро от миналата, по-миналата и т.н. години назад.
Миналата година по това време на различните постове си имахме - на вратата Божката Митрев и Полачек - определено привличането на черногореца е голяма стъпка напред. В центъра на защитата си имахме двойка Холмар - Яблонски, а сега въртележка на рисковия грък, куция Деян Иванов и преквалифицирания Райнов. Това си е огромна регресия и дантелата отзад е видима. Като бекове имахме Горанов и Цветкович, както и французина. Последният го изгониха, а двата бека са безалтернативни. Живко не мога да кажа, че отстъпва на сърбина, но си е вече на годинки. Та там придвижване напред нямаме. В центъра имахме Тиам, Гомес и Мариани - сега си имаме Райнов (ако не е преквалифициран) Юруков, Чандъров и Мазурек. Разликата в класите е без коментар - просто тук сме още две нива по-зле от миналата година. Напред освен постоянната величина Паулиньо имахме Кабрал и Обертан. Сега си имаме Здравко Димитров и Ст. Иванов - още няколко стъпки надолу. Като централни нападатели си имахме Костов - Буш, а по-късно Божинов. Срещу това в момента си имаме Робърта и Алар които показват едно кръгло нищо.
Та при това положение при очевидно по-слаб и много по-некачествен потенциал какви очаквания може да има за някакво по-добро представяне? Фактите говорят точно обратното - тази година ще сме много по-зле от миналата и вероятно това ясно ще се види след първата врътка в първенството.
Това е положението. Не, че при Спас от Перник бяхме ниво, но след идването на Черепа и измисленяка Колев нещата вървят рязко надолу. И явно това ще е устойчива тенденция.

Всичко това е абсолютно вярно ако нещата се гледат само от към играта . Но главната причина за тая регресия вероятно е финансова и тук вината не е на Божков и новото ръководство , а на тия които бяха преди тях . Когато си харчил на поразия без да постигнеш някакви резултати , а от там и приходи , резултатът е огромни дългове . И тук има 2 пътя : тоя на бившия ЦСКА - фалит , ликвидация , захвърляне на цялата история и продължаваш с нов отбор , или свиване на коланите и постепенно намаляване и изчистване на задълженията . Ако първият ви харесва повече , тогава обвинявайте новите собственици и ръководство . Ако се надявате някой да извади собствените си пари за кефа на други , които за благодарност ще го псуват и ще го учат какво да прави - чак толкова глупави хора вече не се намират .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2019 03:41

[offtopic]
bsz1916 написа:
alexdb написа:След като ми попремина яда от вчерашната поредна излагация се замислих всъщност какво изобщо съм очаквал и на какво изобщо се базират очакванията ми за нещо по-добро от миналата, по-миналата и т.н. години назад.

Всичко това е абсолютно вярно ако нещата се гледат само от към играта . Но главната причина за тая регресия вероятно е финансова и тук вината не е на Божков и новото ръководство , а на тия които бяха преди тях . Когато си харчил на поразия без да постигнеш някакви резултати , а от там и приходи , резултатът е огромни дългове . И тук има 2 пътя : тоя на бившия ЦСКА - фалит , ликвидация , захвърляне на цялата история и продължаваш с нов отбор , или свиване на коланите и постепенно намаляване и изчистване на задълженията . Ако първият ви харесва повече , тогава обвинявайте новите собственици и ръководство . Ако се надявате някой да извади собствените си пари за кефа на други , които за благодарност ще го псуват и ще го учат какво да прави - чак толкова глупави хора вече не се намират .

Сори. ама пълни глупости. "Лввски" все още вади в пъти по-големи заплати от вас. Другаде е заровен кокала. ;)
Двойка на полувремето на Герена за Берое? Ако искаш аз да не съм го сложил?
Не съм го слагал, както и АЕК, първото двойка. Който разбрал, разбрал.[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 авг 2019 08:08

bsz1916 написа:...
Щом Миланов , Горанов и Костов са ви " добрите играчи " , какви очаквания може да имате и какво да направи Хубчев ?

Така е. Вие на тези постове нямате по- добри, но имате като цяло по- боеспособен отбор. Бихте ни безапелационно по всички показатели. Ще се радвам ако играете така и срещу онези които играят на армията. Ние действително по- класни от посочените нямаме. Хубчев, обаче, трябва да престане с експериментите. Разкриха го и Росен Кирилов, и Кольо Мастиката и Сашко Пътя. Изненада единствено себе си. А тепърва започват трудните мачове. Не сте само вие които ще ни биете. Ако великият ексериментатор не се вземе в ръце по Коледа ще сме между 7-мо и 10-то място. Стига да не се разсърди, да се врътне и да отиде при жена си в Германия. А пропо, може да вземе и Райнов със себе си.

masliankov
Контакти:

Мнениеот masliankov » 12 авг 2019 12:00

Над 24 часа след мача да си кажа мнението (рядко пиша по форуми).

Берое си ни надигра по всички показатели - надбягаха ни, надскачаха ни, надбориха ни и т.н. Въпреки това не вкараха след някакви убийствени футболни комбинации, а след наши грешки. Нашите се "поразиграха" след 0-3. Явно има и психологически проблеми.
Хубчев за пореден мач опитва някакви странни схеми и не му се получава. Факт е че трябват още играчи и че юношите явно толкова си могат.
Аз само едно не мога да разбера - защо при положение че едва оцеляваме последните 5-6 години се поставят някакви нереалистични цели и очаквания. Това товари и играчи и треньори психически. Попадат в една мелница и излизат сдъвкани и изплюти. Нека собственик/директор излезе и каже - записваме 2-3 нулеви години и не се борим за нищо. На мен ми писна на полусезон да сменяме 2 треньора и 5-10 играча. Така никога няма да стане.
Хубчев добър-лош е треньор, Колев добър-лош е директор, първенството е 10 месеца, отбор се създава поне 1-2 години. Нека не събаряме основите на 5-6 месеца, а да опитаме да надграждаме. Ние като фенове това което трябва да правим е да ходим на стадиона и от първата до последната минута да подкрепяме отбора. Нека очакванията дойдат като покажем нещо, а не да искаме да сме шампиони, а да нямаме никаква база за това. Аз ще продължа да си купувам карта и да ходя на стадиона на всеки домакински мач и когато успея и на гостуване и ще подкрепям отбора. Като видя че нещата се получават - ще мечтая я за шампионска титла я за пробив в Европа.
Ако трябва ще стана като фен на Рочдейл - никога не са помирисвали елитен футбол, ама отбора им е по стар от нашия и си пълнят 10 000 стадионче. Никой не си прерязва вените и никой не мечтае за титла. Много ще кажат - е да ама ние сме с традиции. Ами те и Престън или Ипсуич имат традиции, но си гледат при пълни стадиони мачовете в третото ниво на Англия.

Лека седмица от мен и догодина в групите на лига Европа искам да Ви чуя мнението за Хубчев и Колев. И да не забравите - събота играем на Националния - да сте там!

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 12 авг 2019 12:49

Леле мале горното мнение е просто трагедия :lol: Остави сравненията на гранд за България като Левски с Рочдейл, Престън НЕ и Ипсуич, как тяхната публика нямала претенции за титли и купи, не режели вени и ходели по 10 хиляди на стадиона..
Подкрепа от първата до последната минута и после ше чакаш нещата да се получат, тва не ти ли се струва противоречиво.. паднал си от кипърския гранд ларнака 0:7 общ резултат, смешен си срещу царско село, Берое те гаврят на Герена 3:1 и ти ще ги подкрепяш, няма да ги освиркаш да се види, че тая публика иска повече от това Левски да живурка.. Как ще има промяна, ако публиката не я иска... щом подкрепяш от първата до последната минута значи си доволен, те и ръководители, треньори и футболисти са така.. заплатката си тече, боли ги куура дали ше вземат купата или титлата, бият падат щом никой не им търси отговорност и не очакват повече от тях... екстра :lol:

Върни се в “Левски”