ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT
2:0 както знаем си е коварен резултат. Дано Хубчев не даде повод на играчите за подценяване. А и да се даде почивка на Миланов и още някои футболисти срещу Дунав.
- damyanov1963
delqnski47 написа:metodito написа:delqnski47 написа:metodito написа:Супер мач.
Много са позитивните неща, които видях. Първо, физически ги утрепахме. Много по-добре подготвени сме. Тактически също стояхме много уверено. Приятно съм изненадан в този мач от Райнов. Опита се да бъде навсякъде. Много движение без топка. А Ружомберок... това, че ние сме по-силни от тях, не означава, че те са слаби.
Направо мисли за другия кръг.
В момента, играйм мач за мач.
Тука в началото всичко живо беше негативно настроено.Бех заложил двойка.Е,не познах 1:2,ама пак ... в сравнение с другите коментари.Направо си е постижение.
Делянски, честита победа и на Вас, брато!
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Честита победа, Левскари! През първото полувреме, особено в първите 15-20мин бяхме припряни и сковани. Постепенно ( тук и гола изигра решаваща роля) си стъпихе на краката и се видя и нещо футболно. Второто полувреме вече беше повече от позитивно предвид очаквания на мнозина, първи мач, къса пейка и т.н и т.н. Бихме безапелационно един отбор, който, макар и слаб, е доста по - адекватен от мнозина, с които се издънихме през годините. Аз съм доволен!
ПС: Огромен респект и голямо Браво на великата синя публика. Ясно е, че сме критерии в цяла Европа от години, но постоянството ни е завидно - силни, смели и многобройни. И нещо малко по - встрани, но интересно за мнозина от нас - днес огромна част от блок 5 бе в това секторче.. предстои да видим какво ще се случи на този фронт.. жална им ма*ка на враговете, ако отново сме всички заедно. САМО ЛЕВСКИ!
ПС: Огромен респект и голямо Браво на великата синя публика. Ясно е, че сме критерии в цяла Европа от години, но постоянството ни е завидно - силни, смели и многобройни. И нещо малко по - встрани, но интересно за мнозина от нас - днес огромна част от блок 5 бе в това секторче.. предстои да видим какво ще се случи на този фронт.. жална им ма*ка на враговете, ако отново сме всички заедно. САМО ЛЕВСКИ!

Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Не гледах мача, но гледам, че Хубсата е постигнал гранде резултат, поздравления!
.... и да му се извините!
.... и да му се извините!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30
TristaNNN написа:Отиваме там, бием с 2-1 и в петък се прибираме да си чакаме новия бомбардир. Междувременно градчето Ружомхужом осъмва със сини свастики, надписи "КЗЛитекс" и "Умри Ушев", докато словашките бабички проклинат гласовитата синя орда.

Велико! Познал си с почти пълна точност!

- delqnski47
- Контакти:
damyanov1963 написа:Делянски, честита победа и на Вас, брато!
Айде живи и здрави да се срещнем в някой кръг на Европата, че да се види кой е по-по-най Европейски
Благодаря

Инак за другото.Тва,бате,ще стане когато Черно Море залее Пловдив,Америка се слее с Австралия,вие си турите козирка,а ние - кенеф.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- bilyaletdinov
- Контакти:
В предишни години отнасяхме плувката от подобни отбори, че и по-слаби. Отборът беше адски подготвен тактически за мача и се справи отлично. В края на мача си пролича, че сме по-добре подготвени физически. Остава да се отстранят дребните неточности в защита, малко класа в нападение и ще се получат нещата. Кредит за Хубчев.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
- Контакти:
galin56 написа:CaMo_CuHuTe написа:Kotooshu написа:goro_man написа:Къде са всички от първите 11 страници?
Дойдоха като лъвове а сега?
Поздрав за всички хейтъри с Хубчевстайл и специално от Божинов с песента " Трепни "
Режат вени
Признавам си, че и аз мрънках основно за селекцията, но като има резултати не може да се отрече. Браво на всички, които ни зарадваха, а тези моменти не са много - ръководство, треньорски щаб, футболисти!
Е това не означава, че при някоя простотия няма пак да започне да се мрънка
Радвайте се, първа победа като гост от 10 години насам и то срещу отбор , който не е топ, но не е и от дестинация като Малта и Фар о-ви. И то второто полувреме Левски владееше мача и по-скоро щеше да стане 3-0 отколкото 2-1. Хубчев е направо магьосник.
Иначе селекцията правилно си мрънкал и аз я плюх и то се видя и днес. Играха си хората от миналия сезон. Нови само вратаря, и Каргас, който без него е по-добре. И тоя мач(като контролите) успя да направи жълт картон и велика глупост от която на магия не стана 2-1, без да имат положение Руж целия мач.
Но както и да е, важното е че български отбор продължава напред, това ни радва всички.
Абе пич, защо не казваш, че Каргас спря футболиста на Руженберок, когато Мариани осра топката и оня излизаше сам срещу вратаря ни, защо не коментираш, че Каргас покри 2-3 пъти Живко, стига рева, ясно е, че нищо не разбираш, а само плюеш!!!
Ужасно слаб мач и за двата отбора тия Ружомберок бяха по-зле и от Титоград
Очаквах да са доста по-добър отбор Ружомберок. За Левски това си е много голям успех победа като гост в Европа е рядко явление нещо като Халеевата комета!

- сини шампиони
Айде честито и от мен. И аз бях скептик в началото, но играта почна да ме обнадеждава малко по малко. Стискам палци всички мачове така да си ги вземаме. Гърчето е малко рисково, но там има къде да се коригира. Напред незнам какво ще бъде като се върнат Слави и Алар, но стискам палци тоя сезон да си подобрят постиженията от предния "това се отнасянай-вече за втория".л Единственото, което ме притеснява е физическата подготовка и то не че е лоша, а че ми се струва малко форсирана и дали в течението на първенството футболистите няма да окапят. Ако се играе ва банк и всичко е заложено на евротурнирите, то единствено влизането в групите е оправдано, иначе ще окапят още ноември месец.
И само Левски оле