ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ШЛ: Челси - ПСЖ / 11.03.2015г. / 21:45ч.

Мнениеот smoothc » 12 мар 2015 16:24

И в други теми съм виждал как сравняваш работи с Юнайтед без да има дори някаква особена прилика и затова чета с интерес твоите мнения.

Казвал съм го стотици пъти,че отборите еталони в съвременния футбол са точно три:Манчестър Юнайтед,Барселона и Байерн Мюнхен.
Ако някои мисли обратното,нека да заповяда и ще дискутираме,но гарантирам,че крайния резултат със сигурност няма да е в негова полза.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2015 16:28

:lol:
Те другите отбори съществуват, за да се сравняват с гореспоменатите 3, не за друго.

Съветвам те да се насочиш към някой форум-еталон, че започваш да дотягаш на аудиторията. При следващата загуба на Челси може да заповядаш пак.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2015 16:39

rhaegar написа::lol:
Те другите отбори съществуват, за да се сравняват с гореспоменатите 3, не за друго.

Съветвам те да се насочиш към някой форум-еталон, че започваш да дотягаш на аудиторията. При следващата загуба на Челси може да заповядаш пак.

Добре си е :) Вкарва нотки на забавление в сивото ни форумно ежедневие :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2015 16:42

smoothc написа:
И в други теми съм виждал как сравняваш работи с Юнайтед без да има дори някаква особена прилика и затова чета с интерес твоите мнения.

Казвал съм го стотици пъти,че отборите еталони в съвременния футбол са точно три:Манчестър Юнайтед,Барселона и Байерн Мюнхен.
Ако някои мисли обратното,нека да заповяда и ще дискутираме,но гарантирам,че крайния резултат със сигурност няма да е в негова полза.

Единствено за Байерн съм съгласен 8-) Ама МЮ за какво е еталон, че не се сещам :roll: Ах да, сетих се. Еталон за подрастващото поколение, как да изчукаме жената на брат си :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 мар 2015 16:42

много бързо и удобно забравихте гостуването на Челси...

Никой не го е забравил,просто ПСЖ поставиха нови стандарти по устойчивост(с човек по-малко ) в този турнир.
Но,ако погледнем по-пряко на нещата и направим кардинално сравнение,то изводът е,че:Парижани играха като равен с равен,почти не се усещаше,че са човек по-малко,отделно че резултата от първия мач не беше и в тяхна полза,докато през 2012 на "Ноу Камп"(без да омаловажавам постигнатото) - резултата бе в полза на Челси от първия двубой1-0),Челси се бе затворил след 75-та минута,а и като цяло методиката на гола- нокаут на Торес,беше след ситуация всичко или нищо за Барселона - едно изчистване и сам срещу вратаря,докато парижани си действаха методично,с добро владеене на топката,солидно представяне и борба в защитата,добра организация на атаките,печелене на корнери и статични положения,от които паднаха и головете.
И за да ме разбереш правилно ще ти кажа,че повечето неутрални фенове се радват не затова,че Челси отпадна,а затова че отпадна Жозе Моуриньо и неговите тънки сметки.
Някой от вас сигурно ще каже:"Ами много ясно,след като ги е страх от него"...Не,нищо подобно!
Хората искат да гледат игра и подход в стил Шалке и Порто,а не тънки сметки и автобуси.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2015 16:45

smoothc написа:
много бързо и удобно забравихте гостуването на Челси...

Никой не го е забравил,просто ПСЖ поставиха нови стандарти по устойчивост(с човек по-малко ) в този турнир.
Но,ако погледнем по-пряко на нещата и направим кардинално сравнение,то изводът е,че:Парижани играха като равен с равен,почти не се усещаше,че са човек по-малко,отделно че резултата от първия мач не беше и в тяхна полза,докато през 2012 на "Ноу Камп"(без да омаловажавам постигнатото) - резултата бе в полза на Челси от първия двубой1-0),Челси се бе затворил след 75-та минута,а и като цяло методиката на гола- нокаут на Торес,беше след ситуация всичко или нищо за Барселона - едно изчистване и сам срещу вратаря,докато парижани си действаха методично,с добро владеене на топката,солидно представяне и борба в защитата,добра организация на атаките,печелене на корнери и статични положения,от които паднаха и головете.
И за да ме разбереш правилно ще ти кажа,че повечето неутрални фенове се радват не затова,че Челси отпадна,а затова че отпадна Жозе Моуриньо и неговите тънки сметки.
Някой от вас сигурно ще каже:"Ами много ясно,след като ги е страх от него"...Не,нищо подобно!
Хората искат да гледат игра и подход в стил Шалке и Порто,а не тънки сметки и автобуси.

Ти кой мач си гледал :? :roll: Иначе пък щото за ПСЖ нещата не бяха "всичко или нищо" ;) Просто пазеха резултата, ей така си разцъкваха за кеф и от време на време удряха по някоя балтия и лакът :lol: Ти не разбра ли, че сами се отстранихме!!! Не е виновен нито Моуриньо, нито Блан, нито е плод на някакви гениални тактически решения от страна на французина ;) Казах ти, не го вдяваш това футболче, ти пак се натискаш :)

П.П. Моят безплатен съвет е да смениш спорта :!:

П.П. 2. И тогава на Барселона сигурно им се наложи да направят две принудителни смени, а ;)

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 12 мар 2015 17:23

Станко, ще дойде времето, когато ще искаш Моу да се махне от Челси. Не става с миши номера постоянно да се печели. С голове на защитниците след разбъркване и случайни рикошети. Веднъж става, но повечето пъти не. Изказвал съм го това мнение още когато Жозето беше в Интер и вече се говорише, че отива в Реал. Тогава феновете им ме обвиняваха, че съм говорил така, защото съм за Барса. Не е е така. Моу дойде в Челси като Месия, так беше и в Интер. Никой не чака кой знае колко от него. Не очакват от теб требъл, или айде дубъл всяка година. И не те изяждат с парцалите, ако центрлания ти нападател го играе ляв бек цял мач. Да те (феновете на Реал) ми развиват тези, че ако не бил дошъл щяло да продължава "осминареалството". Това е все едно да пиеш антиибиотик, ако си болен от грип, но след като 4 дни си имал температура и си изпил 10 литра чай. От кое точно си се излекувал на 5-тия ден не можеш точно да кажеш. Но след това имунитета ти е съсипан. Защото егото му е над отборите, които ръководи и както го боготворите, не се учудвай някой ден да почне да плюе срещу Челси, т.к. го раздава срещу Давид Луис, Роналдо и т.н. Манталитет, какво да го правиш.
[offtopic]И аз да вкарам малко размисли в сивото форумно ежедневие. :) :) :) :)[/offtopic]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 12 мар 2015 17:39

smoothc написа:

Аз говоря за странични работи като например Сосиедад бяха обърнали някакъв отбор и ти пишеш обрат в стил Манчестър Юнайтед.

Интересно и що си такъв голям фен на Гуардиолис(във връзка с Вангелис)?

От "еталоните" Юнайтед е еталон в Англия и в главата ти.

Пиши на лс,ако искаш та да видим как ще се аргументираш за еталоните.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 мар 2015 17:46

Ти не разбра ли, че сами се отстранихме!

И тогава на Барселона сигурно им се наложи да направят две принудителни смени, а?

Ама МЮ за какво е еталон, че не се сещам?

1.Ти го казваш,Фади :)
2.Да,а ПСЖ стояха и гледаха как вие "сами се отстранявате"...
3.Това е част от играта,така че...
4.За неща,които са отвъд съзнанието и възможностите на "Сините от Лондон" :)

Ryan Giggs 33 vs Chelsea 27

Аз говоря за странични работи като например Сосиедад бяха обърнали някакъв отбор и ти пишеш обрат в стил Манчестър Юнайтед.
Интересно и що си такъв голям фен на Гуардиолис.

1.Кажи ми друг отбор в света,който да е обръщал толкова много мачове в последните секунди?
Единствено Манчестър Юнайтед!
Този "някакъв" отбор беше Севиля - един от най-стабилните и приятни за наблюдаване отбори в Примера,а също така и текущ носител на Лига Европа.
2.Въпрос на вкус.
Едни харесват Анчелоти,други Моуриньо,трети Гуардиола.
Или за да бъда по-конкретен - в неговите подходи откривам и някои общи детайли в собственото си тълкувание(визия) за изграждането на футболен колектив и стратегическа концепция за играта.
Пеп Гуардиола и Гарет Бейл - това са най-големите ми мечти по отношение на структурата и иновациите в Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 12 мар 2015 18:23

Не знам кое ме разочарова повече. Фактът, че киснах до 00:30 и днеска дремах на работа, или загубата.

Много лошо изигран мач от наша страна и много силна игра на ПСЖ. Имах чувството, че гледам някакъв мач на Барселона срещу Челси, ние сме с човек по-малко и дебнем за контри и накрая бием. Обаче тук ролите бяха разменени и когато стана 1-1 усещех как вървим към кофти край. Не е сериозно с два корнера да ни изхвърлят от турнира. Имаха и други положения , но тия статичните са си срам и позор, при положение, че имаме Тери, Кейхил, Иванович, Коща, Матич, Зума ... абе все солидни момчета. Особено гола на Тиаго Силва е ужасяващ. Тери, Дрогба и Кейхил се бутаха един в друг...

Няколко думи за рефера - тотално се обърка човекът. ЧК за б*клука Луиз за удар без топка, жълт за Ибра, дузпа за нас още първото полувреме и накрая червен за Коста, дето пробва да бие Маркиньос. Той обаче свири друго.

Давид Луиз е човек, който никога не ми е бил идол, или след любимите играчи и снощи осъзнах защо. Така се зарадава момчето, все едно е "държан на въже" в Челси и едвам се е измъкнал. Не игра ли той няколко години за нас? Не взе ли ШЛ, ЛЕ? Няма ли приятели в клуба? Такова държание не съм очаквал. Чак се репчеше на Азар, а го раздаваха големи приятели. Както и да е, аз за разлика от други хора тук си се накефих, че го продадохме и то без никакви скруполи. Честито на останалите.

Относно хейтъри и анализатри - искам да ви кажа, че опитите за порицаване, изясняване на действителността и разни пробутвания на еталони и легенди не могат да впечатлят един истински фен на играта, защото никой не се е качил на пиедестала на непобедимостта. Просто поглеждам класиране, представяне, таблици и други такива и си правя сметката за нещата.

Играта беше лоша, но предвид фактът, че не отпадаме за първи път в историята на Челси и не сме абонирани за ШЛ, ще го преживея някак.

Върни се в “Челси”