Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот modor » 09 ное 2013 19:14

vaskonti написа:
"Всички се раздаваме, но днес нещата не се получиха. Искам да кажа, че мен не ме устройва да съм резерва. Не знам защо така се получава. Питайте треньора, или пък който там реди състава", заяви разпалено Миро Иванов.

:roll:

КОЙ? КОЙ? Кой реди състава?
Мен това повече ме притеснява :arrow: Йовов: Няма да коментирам съдиите, доволен съм от играта.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 09 ное 2013 19:15

Имаше битка...както казва Иван Вуцов
Не искам да дразня никого тук.
В крайна сметка след толкова години спечелихме срещу Левски.
Имате футболисти, но явно ви тежи загубата на титлата по доста нелеп начин.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 09 ное 2013 19:15

Сами са си виновни за загубата , Йовов е гледал друг мач. Левски е трагичен.
Обичам Левски

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 ное 2013 19:16

Гледах мача.И не само него.Гледам и на червени и на орнжави и на зелени...когато имам настроение да гледам цирк.
После чета тук и се чудя да се смея ли и ли да се смея много.
Едни се подиграват, други се ядосват.
Има и хора-малко-които гледат реално, но само в една посока.
Футболът в България отдавна е мъртъв.
Българският запалянко си къса нервите, а малка група безхаберници прибират парсата, разхождайки се по "зеления килим" :mrgreen: .
Друга група-необразовани малоумници пък ни обясняват, как отборите "тръгват" нагоре и играят едва ли не извънземен футбол.
Трета група-самообявила се за "журналисти" но нямаща нито образованието/ВИФ :lol: /, нито призванието за това , манипулирт и без това "озверелият" бългрски...фен. :lol:
Та да ви попитам-МИСЛИТЕ ЛИ?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2013 19:17

modor написа:
vaskonti написа:
"Всички се раздаваме, но днес нещата не се получиха. Искам да кажа, че мен не ме устройва да съм резерва. Не знам защо така се получава. Питайте треньора, или пък който там реди състава", заяви разпалено Миро Иванов.

Мен това повече ме притеснява :arrow: Йовов: Няма да коментирам съдиите, доволен съм от играта.

Ами бих заложил на предположението, че Йовов реди състава и го гласят за заместник на Сухия.... 8-)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 09 ное 2013 19:18

фифи перото написа:Гледах мача.И не само него.Гледам и на червени и на орнжави и на зелени...когато имам настроение да гледам цирк.
После чета тук и се чудя да се смея ли и ли да се смея много.
Едни се подиграват, други се ядосват.
Има и хора-малко-които гледат реално, но само в една посока.
Футболът в България отдавна е мъртъв.
Българският запалянко си къса нервите, а малка група безхаберници прибират парсата, разхождайки се по "зеления килим" :mrgreen: .
Друга група-необразовани малоумници пък ни обясняват, как отборите "тръгват" нагоре и играят едва ли не извънземен футбол.
Трета група-самообявила се за "журналисти" но нямаща нито образованието/ВИФ :lol: /, нито призванието за това , манипулирт и без това "озверелият" бългрски...фен. :lol:
Та да ви попитам-МИСЛИТЕ ЛИ?

Опитваме се да мислим......но нищо не можем да измъдрим ...лоша работа
Обичам Левски

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 ное 2013 19:22

Добре бе Фифи,мисленето е ясно,положението е ясно,ама като това се предлага на пазара в родината какво да правим?Дай да зарежа любимия си отбор,защото некъв клен с мустаци го вкарва в цирк.Ми няма да стане,както написах по-горе рано или късно нещата ще се оправят ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 09 ное 2013 19:22

Тонев е вреден за Левски и това се разбра отдавна - откакто той е ръководител отбора записва от слаб,та по-слаб сезон.Този човек е откровен парашутист и поръчка на някой от високите етажи на властта.Батков има изгода да стои във футболното АД и да дава пара по незнайно какви начини и затова не му е приел и НЯМА ДА ПРИЕМЕ ОСТАВКАТА МУ!

Честно казано не виждам никакво спасение за отбора ни,а като гледам повечето от пичовете във форума са се примирили с бездушието,което цари на терена.Аз лично съм обезкуражен заради факта,че Тонев и ко. направиха сума ти мизерии,за да изгонят Наско,а Батков е непоклатим и с топ не може да бъде бутнат.За съжаление виждам тенденция за превръщане на отбора ни в Славия 2 (славен някога отбор,чието настояще се обуславя с уговорени мачове и епизодични проблясъци,играещи пред 200 човека,които предимно псуват), т.е цели се "славизация" на нашия велик отбор от управленски тъпунгери и гащници като Батков,Тонев и мутрата от Банкя...

Май казах повече от необходимото,а?

Дано доиграят сезона и го осмислят с поне 1 победа срещу ЦСКА на "Ел Салвадор" Томов...
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 09 ное 2013 19:24

vaskonti написа:
modor написа:
vaskonti написа:

Ами бих заложил на предположението, че Йовов реди състава и го гласят за заместник на Сухия.... 8-)

Вече нищо няма да ме учуди :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 ное 2013 19:24

Stahlgewitter написа:Гледаме напред.
Играем мач за мач. Момчетата дадоха всичко от себе си. Мач с мач не си приличат. Нямахме малшанс.

Коментар на всеки средностатистически ръководител/футболист в България. :mrgreen: :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”