Да знам, че не си от софия запад. Пределно ми е ясно. Ти си просто един техен подражател. Един от многото wanna be хулиганчета, прасета и говеда, както се наричате. Цяло едно поколение беше изтървано и моделите му на подражание са мутри, утрепки, наркомани и убиици. Наркомани и наркопласьори не могат да бъдат говорители нито на мен, нито на другите хиляди хора. Наркомани и престъпници могат да бъдат говорители единствено на престъпните си организации. Надявам се в най-скоро време да се раздадат присъди и в съда.
Казвам го за такива филмирани като тебе - обществените процеси са задействани и необратими, нито Пеевски, нито София-Запад могат да ги спрат. Обществото достигна критична точка в нетърпимостта си срещу задкулисието и шуробаджанащината. На дневен ред днес е Пеевски и правителството, утре ще дойдат и тия кучета от сектора, Тонев и всички нечистоплътни в тая държава. Този модел на поведение повече не е толериран от обществото. Всеки, който им подражава е на губещата страна. Виждаш как едно умиращо животно реагира, притиснато в ъгъла. Прави си изводите, но вероятно нямаш и 18 години, за да ме разбереш за какво говоря.
Истинските Левскари ни е срам !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Истинските Левскари ни е срам !
balef написа:Истинските и особено стари Левскари ни е срам от това което се случи днес от шепа надрусани наркомани даже не са и Левскари !
Тези същите за няколко грама те си знаят какво са готови на всичко - справка колко глоби и наказания са нанесени на ФК Левски !
Това е платена провокация към ФК Левски и затова Гугутка ли е не знам трябва незабавно да си подаде оставката и ние Левскарите нямаме нужда от най-различни фен клубчета ...... Мен лично ме е срам с мегафон някой да ми казва какво да скандирам.
И последен въпрос защо наркоманчетата бяха с качулки от какво ги е страх - същите правиха провокации и на протестите и пак бяха с качулки .....това са платени лумпени те нямат отбор те нямат родина с една дума НАЕМНИЦИ !
Само , че те ви правят да сте" милиони" , без тях сте колкото нас , разбери се със себе си дали искаш да сте милиони или една маршрутка

samo_levski написа:Да знам, че не си от софия запад. Пределно ми е ясно. Ти си просто един техен подражател. Един от многото wanna be хулиганчета, прасета и говеда, както се наричате. Цяло едно поколение беше изтървано и моделите му на подражание са мутри, утрепки, наркомани и убиици. Наркомани и наркопласьори не могат да бъдат говорители нито на мен, нито на другите хиляди хора. Наркомани и престъпници могат да бъдат говорители единствено на престъпните си организации. Надявам се в най-скоро време да се раздадат присъди и в съда.
Казвам го за такива филмирани като тебе - обществените процеси са задействани и необратими, нито Пеевски, нито София-Запад могат да ги спрат. Обществото достигна критична точка в нетърпимостта си срещу задкулисието и шуробаджанащината. На дневен ред днес е Пеевски и правителството, утре ще дойдат и тия кучета от сектора, Тонев и всички нечистоплътни в тая държава. Този модел на поведение повече не е толериран от обществото. Всеки, който им подражава е на губещата страна. Виждаш как едно умиращо животно реагира, притиснато в ъгъла. Прави си изводите, но вероятно нямаш и 18 години, за да ме разбереш за какво говоря.
Пеевски го има,защото обществото ни е пасивно,колко са хората по протестите 100-максимум 1000,колко са хората около паразита батков,които го питат в очите,защо Левски губи идеалите си,защо той не е сред хората,без охрана,както го правеше Лафчис. Тъжно е, че коалицията анти-Левски нахлу и сред нашите редици,ако се замислиш тези неща можеш и да ги кажеш на стадиона,опитай в сектор ''А'',ако те е страх от ''наркоманите''.Виждам,че идеологически не се различаване,но ти явно си от хората,които чакат нещата да се случат и да ги коментират,а момчетата вчера взеха нещата в свои ръце.Искаме хора като Ники Илиев,Георги Тодоров,Даниел Боримиров,Емо Спасов да са на герена,а не батков да се бърка във всичко,от работата на чистачка до селекцията.
-
- Контакти:
След като не членуваш в разни "групировки" говори от първо лице, единствено число.
Против Батков съм от много време. Това, че ми се повръща от сектор Б не означава, че подкрепям Батков. Но имаше време, в което не можеше да се говори свободно против Батков на стадиона. И същите тия, които сега му скачат, тогава биеха хората за такива изказвания. Тва услужливо се премълчава. По една случайност недоволството срещу Батков от страна на агитката съвпадна със спирането на кранчето от страна на клуба. Тва как го обесняваш? Изобщо тука става дума за пари, не за идеали.
Изобщо герена не е свободна зона от доста време и "Левски значи свобода" е лъжовни понятие. Мнението на агитката се мени спрямо това кой им плаща. И съответно всеки на противоположното мнение е "чорбар".
Против Батков съм от много време. Това, че ми се повръща от сектор Б не означава, че подкрепям Батков. Но имаше време, в което не можеше да се говори свободно против Батков на стадиона. И същите тия, които сега му скачат, тогава биеха хората за такива изказвания. Тва услужливо се премълчава. По една случайност недоволството срещу Батков от страна на агитката съвпадна със спирането на кранчето от страна на клуба. Тва как го обесняваш? Изобщо тука става дума за пари, не за идеали.
Изобщо герена не е свободна зона от доста време и "Левски значи свобода" е лъжовни понятие. Мнението на агитката се мени спрямо това кой им плаща. И съответно всеки на противоположното мнение е "чорбар".
За пореден път се убеждавам,че тук е пълно с олигофрени,наричащи себе си "левскари".Толкова простотия само при червените може да се види.... жалко за клуба и за отбора.Но нека тая гугутка проста,като е толкова отворена, да излезе и да каже пред всички, какво още ще направи след като си тръгне и Батков? Вероятно очаква "ГАЗПРОМ" да преговаря с него за Договор? Осигурил е богати спонсори? Ангажирал е дузина супер футболисти? А и да не пропусна,ще завърши стадиона предсрочно с другите ненормалници около себе си? Такава идиотия нормален човек трудно би понесъл.Какво ни чака след тази изцепка е ясно за по-умните.От велик клуб Левски се превръща в най-обикновен, посредствен и без фенове отбор.И както казва червения шаман ГА, за всичко е виновен Батков, Бойко..... ДС, СДС, БКП.......Как никой не разбира,че основната цел на определени хора е този отбор да се затрие.Комунистите преди 89-та не успяха,но сега,когато времената са други, се оказва,че това е напълно възможно...... амин.
agrex написа:За пореден път се убеждавам,че тук е пълно с олигофрени,наричащи себе си "левскари".Толкова простотия само при червените може да се види.... жалко за клуба и за отбора.Но нека тая гугутка проста,като е толкова отворена, да излезе и да каже пред всички, какво още ще направи след като си тръгне и Батков? Вероятно очаква "ГАЗПРОМ" да преговаря с него за Договор? Осигурил е богати спонсори? Ангажирал е дузина супер футболисти? А и да не пропусна,ще завърши стадиона предсрочно с другите ненормалници около себе си? Такава идиотия нормален човек трудно би понесъл.Какво ни чака след тази изцепка е ясно за по-умните.От велик клуб Левски се превръща в най-обикновен, посредствен и без фенове отбор.И както казва червения шаман ГА, за всичко е виновен Батков, Бойко..... ДС, СДС, БКП.......Как никой не разбира,че основната цел на определени хора е този отбор да се затрие.Комунистите преди 89-та не успяха,но сега,когато времената са други, се оказва,че това е напълно възможно...... амин.
Гугутката не е казал нищо против Батков сега и ти си личи колко си фен и ги разбираш нещата. Аз говоря против Мустака, ама няма да се махне за съжаление. Поне изгонохме другите на хранилка дето нищо не правят като Сираков, Перчема и некадърника Петев

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- blue avalanche
- Контакти:
И какво сега?20 лумпена командват Левски...Правилно ли съм разбрал???
blue avalanche написа:И какво сега?20 лумпена командват Левски...Правилно ли съм разбрал???
Не, Мустака си го командва както винаги

Положителното от случката е че изгониха всички бездарници от Левски от към ръководителска страна.Сега остава футболистите да ги последват.С кеф ще гледам как събличат Гаджев примерно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Срам ни е , ама колко от нас поискаха най резонното ? Колко човека било от ръководството , било от феновете поискаха да бъдат изловени и съдени тези лумпени заради които хората не само берат срам, но не водят жените и децата си на стадиона ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
samo_levski написа:След като не членуваш в разни "групировки" говори от първо лице, единствено число.
Говоря в множествено число,защото ходя по мачове,чувствам хората до себе си съидейници.Написал си силни думи,с огромна част от, които съм съгласен,но не разбирам защо се страхуваш да ги кажеш на Герена,правите тара по-страшен отколкото е,ако сме силни и обединени той ще си тръгне.Колкото за парите,да те са фактор за съжаление от години,тарторите са на хранилка при ръководителите,така при всички ''големи'' бг отбори.Има и нещо друго, което не осъзнаваш тези хора,които наричаш ''групировки'' се окопават още повече,когато останалите сте активни по форумите,утре ще има пресконференция...елате,кажете какво мислете,питайте тара защо...?