Мнениеот Неутрален » 26 апр 2012 21:46
Към Благой : Аз все още , макар и по рядко посещавам мачове и се считам за що годе нормален човек и фен на футбола. Ходя на мачове на почти всички столични отбори, но след като съм бил свидетел какво се случва в секторите Б и Г на въпросните стадиони, предпочитам да ходя на А и по рядко във В сектор, с цел да избегна максимално евентуалните проблеми. Последният случай на ЦСКА-Ч. Море след дузпата за варненци се получи лек спор с един фен който твърдеше че мача щял да бъде равен и съдията щял да свири още 2 дузпи ако се налагало. Но след дузпата за цска не му чух гласа до края, нищо че имаше обиди от негова страна след дузпата, предпочетох да замълча защото със кречетало не се спори. Подобен случай имах и на Левски Дебрецен, но няма да влизам в подробности. Като цяло да обобщя , искам стадиона да бъде място където да може хората да прекарват по 2-3 часа без да се притесняват дали няма да полети някоя факла или бомбичка към тях. Да мога да си купя вода,сок,бира без да ми изхвърлят капачката.Когато стане сигурно на трибуните както е по театрите или оперите,да може да гледаме шоу, спектакъл тогава да искат по 10 и повече лева за билет. Да не говоря за случващото се в градския транспорт след мачовете, нека да мине и този мач и ще говорим отново.