Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Заловиха фенове на Левски с 46 танкови димни гранати!

Мнениеот Old_death » 26 апр 2012 20:48

ehh написа:
Old_death написа:Пак не разбрах дали някой от сините фенове оправдава внасянето и използването на такива неща по време на мачовете?

Ох, мамини, невинни душици. Как се загрижили за спокойствието по трибуните.
Как да не се разплачка човек, като ви чете. Аз даже пророних сълза.

Бил съм прекален оптимист в очакванията си да получа отговор.Явно за вас убийствата и нараняванията на невинни хора по време и около мачовете е съвсем нормално явление!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 21:01

А може би бомбата в главата на Гергана беше хвърлена от сини фенове?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

cveto
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот cveto » 26 апр 2012 21:14

sangio написа:
milen.hristov написа:
turbogena написа:Изображение
Защото обичта към Сините не се измерва с титли и купи!

Еми щом титлите не са важни да изпадаме тогава и да играем на село за здраве. Един клуб привлича нови фенове с успехите си, никой не иска да бъде от губещите. Клуб без отличия и фенове е мъртъв клуб.
Кой от вас не е станал от Левски след някой успех на клуба, т.е. заради успехите му.

Милене ... ти си анти-левскар бе ... боже, боже, опази ни от такива фенове ... :oops: аз лично съм станал левскар точно след загуба на синия клуб ... така че недей да говориш глупости ... просто защото клуба избира теб, а не ти него ... :o :shock: :?

A аз си мислех 4е футбола е просто игра в на която смисъла е да победиш, както и на вси4ки игри разбира се.Като играя на карти аз винаги искам да победя и съм крайно разо4арован когато не успея.За един отбор говорят успехите му,а не устата на феновете.Ако Левски нямаше успехи щеше да има фенове колкото тези на Славия.Вси4ко друго е несравнима глупост и е типи4но за политика ,а не за голям футболен отбор.Защо не си направите партия по ще ви отива на тези разбирания.Пожелавам ви успех на изборите.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 апр 2012 21:35

Old_death написа:
ehh написа:
Old_death написа:Пак не разбрах дали някой от сините фенове оправдава внасянето и използването на такива неща по време на мачовете?

Ох, мамини, невинни душици. Как се загрижили за спокойствието по трибуните.
Как да не се разплачка човек, като ви чете. Аз даже пророних сълза.

Бил съм прекален оптимист в очакванията си да получа отговор.Явно за вас убийствата и нараняванията на невинни хора по време и около мачовете е съвсем нормално явление!

Недей така, де. Иронията ми към цесекарски мнения винаги ще я има, защото двата отбора, оттам и двете агитки са като близнаци. Това съм го казвал много пъти. Затова е и толкова абсурдно да се правим на моралисти един на друг. Ако беше фен на някой друг отбор, по бих приел неговите думи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 26 апр 2012 21:41

Бих казал пълни малоумници :evil:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 26 апр 2012 21:46

Към Благой : Аз все още , макар и по рядко посещавам мачове и се считам за що годе нормален човек и фен на футбола. Ходя на мачове на почти всички столични отбори, но след като съм бил свидетел какво се случва в секторите Б и Г на въпросните стадиони, предпочитам да ходя на А и по рядко във В сектор, с цел да избегна максимално евентуалните проблеми. Последният случай на ЦСКА-Ч. Море след дузпата за варненци се получи лек спор с един фен който твърдеше че мача щял да бъде равен и съдията щял да свири още 2 дузпи ако се налагало. Но след дузпата за цска не му чух гласа до края, нищо че имаше обиди от негова страна след дузпата, предпочетох да замълча защото със кречетало не се спори. Подобен случай имах и на Левски Дебрецен, но няма да влизам в подробности. Като цяло да обобщя , искам стадиона да бъде място където да може хората да прекарват по 2-3 часа без да се притесняват дали няма да полети някоя факла или бомбичка към тях. Да мога да си купя вода,сок,бира без да ми изхвърлят капачката.Когато стане сигурно на трибуните както е по театрите или оперите,да може да гледаме шоу, спектакъл тогава да искат по 10 и повече лева за билет. Да не говоря за случващото се в градския транспорт след мачовете, нека да мине и този мач и ще говорим отново.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2012 21:49

kiril74 написа:Бих казал пълни малоумници :evil:

И кое е малоумното? И в театъра използват всякакви подобни ефекти, и какво ? Малоумници ли са?
Аз обичам да вкараме гол и да гръмне. Кой каквото ще да говори-на мен си ми е кеф!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 26 апр 2012 23:06

Журналята и ушев си изпълниха целта, отказаха много хора да ходят :idea:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 апр 2012 23:20

Вън ултрасите от стадионите, те са за нормалните фенове. Това явно са същите гении, които отиват да надъхат отбора с лика на душманина му, другият път отидете със знаме на поп Кръстьо.
Какво да ви гледам пресконференцията, вие и онзи финландеца избил сумати народ ще го изкарате невинен ако каже, че е левскар.

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 26 апр 2012 23:25

Сега пишеш вън ултрасите от стадионите, но след мачовете си се радвал, как е изглеждал сектор Б, нали ? И като ти пречат ултрасите, гледай от вкъщи :arrow:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Върни се в “Левски”