Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Levski 1914 » 22 ное 2011 22:09

Sisi 1914 написа:
Levski 1914 написа:Вторият капитан на Левски Владимир Гаджев подписа нов контракт със „сините”, информира клубният сайт. Договорът му е до лятото на 2014 година, когато Левски ще стане на 100 години.

Въпреки многобройните спекулации, Владо Гаджев показа за пореден път, че е лоялен към Левски, който е и неговият роден клуб.

Очаква се в близките дни Йордан Милиев също да продължи своите взаимоотношения с Левски. Все още текат разговори с друг от българите в отбора – Божидар Митрев. По деликатна е ситуацията с холандците Грийн и Мюлдер, чиито финансови претенции са по-високи.

Gong.bg

Аз се радвам, че Гаджев подписа!
Има мачове, в които неговите голове са адски важни за крайния изход!
:P

Ако си подобри играта и аз ще се радвам. Засега се въздържам, докато не видя някаква промяна и развитие в него!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2011 22:48

BLUE CHAMPIONS написа:
THE G.A.M.E написа:Нека се сетим, че от около месец се върти слуха, че Левски е продаден !
Продаден на доста заможни хора с мегаломански интереси ...

...

Не, че искам да те разочаровам, но погледни миналото на тези хора и мегаломанските им интереси... това приватизации, пирамиди, фалит на банки, източване на милиарди държавни пари...все мегаломански интереси на бащите им... сещай се сам за какво ти думам... ;)

Е, аз не твърдя, че продажбата е факт ...
Това са слухове, които усилено вървят из "бизнес средите". :)
Не смея, нито да се радвам, нито да плача ... :lol:
Само вметвам възможен сценарии.

Точно за това викам, да изчакаме края на сезона, когато доста неща ще станат ясни ... ;)
Иначе аз, като за сериозен инвеститор смятах Мечев, за който се чу преди повече от година, че иска да се занимава с Левски ...
Човек, с бизнес зад океана, макар и считан за довереник на Вальо Златев, аз единствено когато се чу нещо за него се позарадвах ... ;)
В последствие Батков му отряза мераците с претенциите си за 15 млн. евро ...

Та, както и да е ...
Аз ще изчакам края на сезона, защото слуховете и спекулациите станаха в повечко.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 22:50

THE G.A.M.E написа:Е, аз не твърдя, че продажбата е факт ...
Това са слухове, които усилено вървят из "бизнес средите". :)
Не смея, нито да се радвам, нито да плача ... :lol:
Само вметвам възможен сценарии.
Точно за това викам, да изчакаме края на сезона, когато доста неща ще станат ясни ... ;)
Иначе аз, като за сериозен инвеститор смятах Мечев, за който се чу преди повече от година, че иска да се занимава с Левски ...
Човек, с бизнес зад океана, макар и считан за довереник на Вальо Златев, аз единствено когато се чу нещо за него се позарадвах ... ;)
В последствие Батков му отряза мераците с претенциите си за 15 млн. евро ...
Та, както и да е ...
Аз ще изчакам края на сезона, защото слуховете и спекулациите станаха в повечко.

Ако ще ни купуват хора с големи пари и мераци,има и по-ценни играчи от Сисето,дето могат да се вземат!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2011 23:17

blue avalanche написа:Ако ще ни купуват хора с големи пари и мераци,има и по-ценни играчи от Сисето,дето могат да се вземат!

ммм аз даже, въобще не искам подобни играчи, като тоя Сисе ...
Предпочитам си нашият Гарра, който е доказал, че може да свърши работа и да ушие Гент, Лил и Спортинг ... :lol:
Със сигурност ще ни излезе по-евтинко ... ;)
И като пуснем един Чаворски да се учи покрай него, нещата заспиват ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 23 ное 2011 10:51

Ръководството на Левски преговяра с Мариян Огнянов за подписването на нов договор, съобщава „Тема Спорт”.

Настоящият контракт на юно­шата на сините изтича през лятото на 2012-та годи­на. В момента халфът е контузен и няма да играе в мачовете до края на годи­ната. Очаква се обаче той да остане на "Герена" и да парафира за още поне ед­на година. Огнянов не е сред основните футболи­сти на Левски, но от вре­ме на време влиза в игра като резерва.

Новият треньор Нико­лай Костов засега няма много впечатления за ро­дения в Лом играч, който остава единственият чо­век, вкарал попадение за български отбор в групи­те на Шампионската лига.

На първата си пресконфе­ренция специалистът зая­ви, че не е останал много доволен от старанието на Огнянов по време на тренировките, но това е било, преди да разбере, че той страда от травма. Непосредствено след то­ва Мариян се оперира от херния.

„Тема Спорт”
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2011 11:28

Levski 1914 написа:Ръководството на Левски преговяра с Мариян Огнянов за подписването на нов договор, съобщава „Тема Спорт”.

Настоящият контракт на юно­шата на сините изтича през лятото на 2012-та годи­на. В момента халфът е контузен и няма да играе в мачовете до края на годи­ната. Очаква се обаче той да остане на "Герена" и да парафира за още поне ед­на година. Огнянов не е сред основните футболи­сти на Левски, но от вре­ме на време влиза в игра като резерва.

Новият треньор Нико­лай Костов засега няма много впечатления за ро­дения в Лом играч, който остава единственият чо­век, вкарал попадение за български отбор в групи­те на Шампионската лига.

На първата си пресконфе­ренция специалистът зая­ви, че не е останал много доволен от старанието на Огнянов по време на тренировките, но това е било, преди да разбере, че той страда от травма. Непосредствено след то­ва Мариян се оперира от херния.

„Тема Спорт”

Ако Йовов,най-накрая,се пенсионира,мисля,че Огнянов не е лош заместник!Трябва му повече самочувствие,нахаканост и постоянство!Подаването и "виждането" на ситуациите го има.

rare
Контакти:

Мнениеот rare » 23 ное 2011 12:53

В момента Батков такъв трансфер готви ,че после всички ще бъдем е така Изображение

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 23 ное 2011 12:59

rare написа:В момента Батков такъв трансфер готви ,че после всички ще бъдем е така Изображение

Решил е да продава ... :!: :?:

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 23 ное 2011 17:30

Avanti_Ragazzi написа:
Ти на мач отиваш на стадиона да подкрепяш Левски а не някой друг!!! Какви хора има до теб в сектора не трябва да те интересува. Единственото за което трябва да те е грижа на стадиона е Левски. А за тези хора си има органи и те трябва да се занимават с тях а не аз,ти или който и да е друг фен на Левски.България е правова страна и съда се доказва това.И след като се докаже на топло!!! Лесно е да не се ходи на стадиона, за това винаги има причина, но да се ходи на стадиона има само една причинна Левски!!!

Така е. Обаче ако случайно погледна "не както трябва" съответния човек нали знаеш, че може да не си ида от стадиона здрав. Затова Сектор А е едно не лошо решение. Там са не по-малко левскари от сек Б тор.
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 ное 2011 18:01

b0b000 написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Ти на мач отиваш на стадиона да подкрепяш Левски а не някой друг!!! Какви хора има до теб в сектора не трябва да те интересува. Единственото за което трябва да те е грижа на стадиона е Левски. А за тези хора си има органи и те трябва да се занимават с тях а не аз,ти или който и да е друг фен на Левски.България е правова страна и съда се доказва това.И след като се докаже на топло!!! Лесно е да не се ходи на стадиона, за това винаги има причина, но да се ходи на стадиона има само една причинна Левски!!!

Така е. Обаче ако случайно погледна "не както трябва" съответния човек нали знаеш, че може да не си ида от стадиона здрав. Затова Сектор А е едно не лошо решение. Там са не по-малко левскари от сек Б тор.

така си е :idea: :idea: :idea: :idea:

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Върни се в “Левски”