Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот mistreated » 07 юни 2013 10:06

Аз не разбирам и как едно ново ЦСКА би могло да играе на Армията. Концесията е дадена на сегашното дружество.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 07 юни 2013 10:09

mistreated написа:Аз не разбирам и как едно ново ЦСКА би могло да играе на Армията. Концесията е дадена на сегашното дружество.

Ще играе в Ловеч, много ясно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 10:10

mistreated написа:Аз не разбирам и как едно ново ЦСКА би могло да играе на Армията. Концесията е дадена на сегашното дружество.

Под наем???

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 07 юни 2013 10:14

Положението наистина е лошо, но ще се оправим и с Гриша Ганчев и без Гриша Ганчев. Ако не ни купи, Титан да обявява фалит и да стартирам от дъното. По този начин ще си намери лесно и нов спонсор, дори и той да не е Г.Г. За сливането не бих казал, че съм съгласен. но не бих казал и, че съм против. Лошото е, че ще трябва да си сменим името, което не ми се нарави. Като цяло обаче трябва да има някаква промяна, защото от доста години насам приличаме на посредствен отбор и вече копаем дъното! Каквото и да става завинаги от ЦСКА, даже и след смъртта!!!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 07 юни 2013 10:16

Вариантът за ЦСКА е един- ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ или ИНЖЕКЦИЯ! :lol: :lol: :lol:

Паданието е жестоко, жалко и поучително! Феновете на ЦСКА са готови да целунат задника на някоя 2000 годишна египетска мумия, само и само военният отбор да играе в А група!
Последна промяна от pumpo на 07 юни 2013 10:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юни 2013 10:16

Като толкова са проблемни тези 35 млн лв да пуснат 500 хил акции с номинал 70 лв и вместо карти хората да си купуват акции. Вход свободен за привържениците цял сезон, ако трябва и 2. Така или иначе от билети се събират не повече от 1 млн лв на сезон. Така и привържениците ще могат да помогнат на отбора, и Армията ще е все пълна.
Последна промяна от mistreated на 07 юни 2013 10:17, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 07 юни 2013 10:17

Варианта е само един за да се спаси ЦСКА трябва да се направи жертва колкото и голяма да е. Всички които плюха по Титан сега разбраха ли какво им е било през всичките години, плаща ли са луди пари за да уж съществуването на клуба превърнали се в една дълга агония. Не знам колко голяма общност сме ЦСКАРИТЕ но ако сме 1 милион и внесем по 35 лв това са 35 милиона и покриваме задълженията на клуба, за всеки един лев можем да получим акции, дори и повече пари да се съберат отиват във фонд ДЮШ на ЦСКА май и това е вариант!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

nikolovemil
Контакти:

Мнениеот nikolovemil » 07 юни 2013 10:19

До Всички Армейци:Пълна поткрепа за ГРИША ГАНЧЕВ!!!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 07 юни 2013 10:19

DANS написа:Ганчев е зависим от Цветан Василев, иска да уреди Ботевъ в евротурнирите за сметка на ЦСКА!

За какви 35 милиона задължения говори Ганчев?, това е сметка на собственика, тоест това са парите дадени от ТИТАН които се водят като задължения чисто счетоводно, иначе реалните задължения са много по малки!!!

Ганчев или да вади пари и да се държи коректно към историята на ЦСКА или да отива да върти далавера в Микре!

Ти си истински палячо :idea: Цветан Василев, ако искаше Ботев да е със сигурност в евротурнирите - щеше да го постигне без суперсложните далавери за спасяването на ЦСКА. Мисли малко и тогава пиши!
На кой му се дават 35 милиона просто ей така? Прав си е човека да не иска да ги "подарява" заради това, че сте имали кофти управление през всичките тези години.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 юни 2013 10:20

Ако ЦСКА ще ходи във В група ГГ може да е нужен само за да подготвя стадиона за връщането на отбора в А група,
и да задържи част от младите играчи.Това е футбола в един момент си на върха но може и да паднеш много лошо,
важното е да продължиж и да се изправиш.
Сливане с Литекс -> по-скоро бих си ходил на мач на ЦСКА във В група и да си гледам наще младежи плюс бойки ветерани
които да добутат отбора до Б група. Оттам нататък за влизане в А група вече се иска организация и ниво и ГГ ако иска може да се ангажира.
Сливане с Литекс за мен е много повече край на ЦСКА отколкото отиване във В група ! Нека Литекс си продължат в А група пък ние
ако(когато) фалираме тогава ще му мислим няма никакъв смисъл да се закрива отбора на Литекс.
Това което е притеснително е че се говори че ЦСКА ще запазва Саша,Анисе,Платини и други играи и според мен
ГГ иска сливане на 2-та отбора!
Последна промяна от Pichichi на 07 юни 2013 10:24, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”