Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2011 15:46

Ами Гарра не играе във Фрайбург ... Няма да е лошо да се попита за цената на един наем.
Въпроса е, че "адвоката" няма да даде и толкова пари ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 17:13

THE G.A.M.E написа:Ами Гарра не играе във Фрайбург ... Няма да е лошо да се попита за цената на един наем.
Въпроса е, че "адвоката" няма да даде и толкова пари ...

Дембеле едвам "избута" сезона в Левски без да влезе в затвора(благодарение на изключителните усилия на Батков)!"Втори тур"?По-скоро-не!По принцип завръщанията в Левски не са били успешни.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 ное 2011 18:33

Levski 1914 написа:„Сините” бият шута на 4-ма"

Левски ще бие шута най-малко на четирима футболисти по време на зимната пауза. „Меридиан Мач" научи имената в „черния списък". Към днешна дата в него фигурират шведът Ларс Рисп, сърбинът Марко Видович, вратарят Кирил Акалски и халфът Даниел Димов. Очаква се клубът да действа с чужденците по схемата „Андвеле Слори". Както е известно, клубът прекрати предсрочно договора на холандеца, като двете страни се разбраха това да стане по взаимно съгласие. Именно такава вероятно ще бъде и съдбата на Ларс Рисп и Марко Видович.

Най-вероятно „сините" ще се отърват от третия вратар Кирил Акалски и Даниел Димов, като на първо време ги преотстъпят до края на сезона на клуб от „А" група.

Възможно е до края на годината „черният списък" на „Герена" да се обогати с още имена. Най-близо до него на този етап са чужденците Тони Калво, Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн. Испанецът може да се озове в него заради незадоволителното си предоставяне, високата заплата и честите контузии. Холандците пък вероятно ще се разделят предсрочно с Левски, ако не се съгласят да преподпишат изтичащите си контракти.

„Меридиан Мач”

Добро решение. Нямаме полза от Рисп и Димов. Акалски е добър вратар, но не се нуждаем от чак толкова добър трети вратар. Калво също може да напусне. Той не е по-слаб от другите ни флангови футболисти, а дори имам надежди, че може да подобри играта си, но едва-ли ще я подобри до такава степен, която да отговаря на заплатата му. :) Само не съм съгласен с освобождаването на Видович. На този етап Старокин не го превъзхожда като ляв бек, а пък при евентуална промяна на схемата, смятам, че черногорецът ще се впише много добре като външен халф. Серж трябва да остане на всяка цена, в никакъв случай не трябва да се мисли за негово освобождаване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2011 18:51

blue avalanche написа:Дембеле едвам "избута" сезона в Левски без да влезе в затвора(благодарение на изключителните усилия на Батков)!"Втори тур"?По-скоро-не!По принцип завръщанията в Левски не са били успешни.

Аз си мисля, че ще е от полза и за двете страни.
Ще си помогнат взаимно ...
Левски има нужда от играч като Дембеле за да атакува титлата със стил и безкомпромистност, а Гарра има нужда да поиграе официален футбол след игнорирането му във Фрайбург.
Сигурен съм, че той би си оставил костите от желание за игра при нас, щото ще му е от полза.

А що се отнася до изцепките му, това едвали ще е някакъв проблем, защото първо - не е наш играч, а второ - и той знае, че не е наш играч ... :lol:
Но да не си чешим клавиатурите излишно ... :)
Ясно е, че един такъв наем е почти невъзможен ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 ное 2011 19:52

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Дембеле едвам "избута" сезона в Левски без да влезе в затвора(благодарение на изключителните усилия на Батков)!"Втори тур"?По-скоро-не!По принцип завръщанията в Левски не са били успешни.

Аз си мисля, че ще е от полза и за двете страни.
Ще си помогнат взаимно ...
Левски има нужда от играч като Дембеле за да атакува титлата със стил и безкомпромистност, а Гарра има нужда да поиграе официален футбол след игнорирането му във Фрайбург.
Сигурен съм, че той би си оставил костите от желание за игра при нас, щото ще му е от полза.

А що се отнася до изцепките му, това едвали ще е някакъв проблем, защото първо - не е наш играч, а второ - и той знае, че не е наш играч ... :lol:
Но да не си чешим клавиатурите излишно ... :)
Ясно е, че един такъв наем е почти невъзможен ...

Ето тук го продадохме
17.Фрайбург 13 18-29 11
Мисля,че няма нужда от коментар

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2011 20:15

milen.hristov написа:Ето тук го продадохме
17.Фрайбург 13 18-29 11

Ами който даде повечко пари брат ... Няма значение, че в един момент го искаха Вердер, предлагайки "само" 2 млн. евро ... :lol:
В крайна сметка го продадоха във Фрайбург за 2.8 млн. евро, ама има някви клаузи, относно мачове, голове и т.н.
Само тогава ще получат нашите пълната сума ... Иначе май ще си останем с 1.5 млн.

Както сам казваш - няма нужда от коментар ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 ное 2011 20:26

THE G.A.M.E написа:
milen.hristov написа:Ето тук го продадохме
17.Фрайбург 13 18-29 11

Ами който даде повечко пари брат ... Няма значение, че в един момент го искаха Вердер, предлагайки "само" 2 млн. евро ... :lol:
В крайна сметка го продадоха във Фрайбург за 2.8 млн. евро, ама има някви клаузи, относно мачове, голове и т.н.
Само тогава ще получат нашите пълната сума ... Иначе май ще си останем с 1.5 млн.

Както сам казваш - няма нужда от коментар ... ;)

Никога няма да знаем клаузите в договорите.Трябва да се примирим с това!Всичко друго е "спекюлейшънс"! :lol:

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 22 ное 2011 20:29

До няколко дни пресата ще гръмне :!: Има огромна вероятност от зимата при нас да дойде Сисе.Оня черния дето вкарва като луд в Фрайбург.Може да не ми вярвате ,но ще видите :!:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 ное 2011 20:35

Моля ? Това момче да не е чавка изпила мозъка му, за да дойде при нас :roll: Щом "вкарва като луд" в Германия някак не си го представям да дойде в ЛЕВСКИ :roll:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 ное 2011 20:42

TodorT написа:Моля ? Това момче да не е чавка изпила мозъка му, за да дойде при нас :roll: Щом "вкарва като луд" в Германия някак не си го представям да дойде в ЛЕВСКИ :roll:

Че що да не дойде?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”