drvasko98 написа:realno написа:Нямам нищо против феновете на ментето да коментират нашия мач и стопяването на точките между двата отбора. Бяха 16т, а вече са 10 т. :)))
Другият кръг - 7. Накрая горе долу равни. Бах мама му, някой имаше странен бас, че Левски ще завърши пред ЦСКА-София. Може да мИчтае :)
А на другия полюс отиват нещата само с 1 мач. При 10 точки разлика "ментето", което не можете никога да го стигнете, няма и да можете и през следващите 100 години, с една победа срещу вас прави безпредметни сметките от всички останали мачове. Ще останат 4 само за уточнение с колко сме пред вас.
На фона на нулевата игра и почти нулевите точки и вкарани голове напоследък, чисто логически е повече от реално да се случи дори само като изключение което да потвърди общата лоша тенденция и развитие при нас.
А аз не мисля, че често бъркам в прогнозите си.
Прекалено много залагаш на нещо което умния анализ показва, че рухва само с 1 мач. Да, няма да се залъжа, че сме добре ако стане така, но твоята постановка и цялото писане и на колегите ти отива на вятъра, а аз естествено ще се забавлявам язвително и дори ще се държа като див ултрас (от сорта на реално, тристан, мичо) колко сме велики и добри. Остава ви едничката радост да се успокоявате с прихотропни постове вместо лекарства от рода на че всъщност не е ЦСКА пред вас, а някакъв друг отбор. Значи всичко е наред, защото голямата болка ви е ЦСКА.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.