Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Popokatepetal » 09 дек 2015 22:07

sin4ec написа:Неправилно си разбрал декларацията. Нашите проблеми си ги знаем, и те са много. Но наистина има тенденция в съдийството на нашите мачове.

Дразни ме факта, че години наред, когато след всяка наша победа, титла или какъвто и да било успех, се изсипваше тонове помия от червено-жълто-оранжевата сган, ние съвсем основателно се защитавахме, при това предимно с факти, доказващи, че в съответния мач или първенство е имало не една и две съдийски тесли и срещу нас. Сега, когато на терена сме тотално несъстоятелни по ред причини, започваме ние да въртиме плочата със съдиите, БФС и т.н. Като левскар, винаги съм се гордял и съм се мислил за нещо повече от феновете на всички останали отбори в тая държава. И една от причините за това е, че моят Левски и моите левскари винаги и след всеки неуспех сме търсили причините първо и преди всичко в себе си. За мен декларациите и реването започват там, където свършват футболните аргументи. Те са просто един инструмент използван от некадърници като Тройчовци и Гонзовци за прикриване на собствената им несъстоятелност.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 дек 2015 22:37

Popokatepetal написа:
sin4ec написа:Неправилно си разбрал декларацията. Нашите проблеми си ги знаем, и те са много. Но наистина има тенденция в съдийството на нашите мачове.

Дразни ме факта, че години наред, когато след всяка наша победа, титла или какъвто и да било успех, се изсипваше тонове помия от червено-жълто-оранжевата сган, ние съвсем основателно се защитавахме, при това предимно с факти, доказващи, че в съответния мач или първенство е имало не една и две съдийски тесли и срещу нас. Сега, когато на терена сме тотално несъстоятелни по ред причини, започваме ние да въртиме плочата със съдиите, БФС и т.н. Като левскар, винаги съм се гордял и съм се мислил за нещо повече от феновете на всички останали отбори в тая държава. И една от причините за това е, че моят Левски и моите левскари винаги и след всеки неуспех сме търсили причините първо и преди всичко в себе си. За мен декларациите и реването започват там, където свършват футболните аргументи. Те са просто един инструмент използван от некадърници като Тройчовци и Гонзовци за прикриване на собствената им несъстоятелност.

Винаги трябва да си тъсим справедливостта и правата. И заради това което казваш и мислиш ни мачкат. Защото знаят че дори да ни клеветят или ощетят, ние ще се правим на много благородни. Щом ни удрят шамар, ние трябва да отвърнем с юмрук. Дори и само да го свием и да демонстрираме сила, за да си знаят после какво ги чака.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 09 дек 2015 23:09

Player написа:
Popokatepetal написа:

Винаги трябва да си тъсим справедливостта и правата. И заради това което казваш и мислиш ни мачкат. Защото знаят че дори да ни клеветят или ощетят, ние ще се правим на много благородни. Щом ни удрят шамар, ние трябва да отвърнем с юмрук. Дори и само да го свием и да демонстрираме сила, за да си знаят после какво ги чака.

Кой ни мачка, бе пич? В този мач съдията сбърка два пъти. Един път в наша вреда и един път в наша полза. За какво мачкане говорим въобще. Това като първия мач на Герена. На нас не ни даде дузпа, на тях не им зачете гол. Значи ли това, че тогава съдията ги е мачкал тях? Вбесява ме това, че полека започваме да заприличваме на едни други ревльовци, на които все някой друг (разбирай ние) им беше виновен и от толкова онеправданост сега подритват при аматьорите и са на крачка от това да се самозакрият.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 10 дек 2015 00:15

Когато 2013 година изпуснахме титлата ,а съдията си свиреше по правилата , никой не го обвини.
Защо реферите не свирят по правилата във всеки мач,пък тогава да видим кой ще ги обвинява.
Първия мач тази есен на Герена първо имаше дузпа за нас и резултата беше 1:0 , а след това беше положението с незачетения гол на Асприля.сега в Ловеч всичко се повтаря,първо ни отменят гол,а след това подминава дузпата.
Спомням си два момента от различни мачове в които ни режат , червения картон за Еньо Кръстовчев срещу Литекс ,а в същия мач имаше и друга тенденция /на Кишишев с бутоните в корема на Жо и...жълт картон,а за същото деяние във Варна Рабехполучи директен червен картон/втория случай на Рене Михелич червен картон за неправилно дишане срещу Локо /Сф/.
Сега си спомних и суплеса във Варна срещу наш футболист и счупения нос на Цонев в Пловдив /съдия беше ЛЕКЕТО Ники Йорданов/в тоя ред на мисли мога да продължавам да пиша оста дълго.
Относно Сираков , този мухльо когато не е в „Левски„ работи ЕДИНСТВЕНО И САМО СРЕЩУ ”ЛЕВСКИ”
Още ли ще търпим подигравките на ТЪМНО ЧЕРВЕНОТО БФС?
И последно,нали вече има двама експерти от медиите,Иван и Андрей ,за ги призовавам да направят клип на последните една -две години с теслите срещу нашия отбор и да ги пуснат ,или теслите и подпиранията на наши мачове.
Повярваите ми ще се получи доста голяма разлика в наш ущърб.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 дек 2015 01:48

Никва тенденция няма.Има некадърност.Но грешки стават във футбола.На световни първенства се правят ебати грешките.Кво остава за тука.Не че е някво оправдание или че трябва да служи за компенсация,но от чисто ''морална постъпка'' Таско ви спести дузпа срещу вас и се пробва да оправи грешката на колегата си по тоя начин.Въпреки това тая несвирена дузпа не мисля че трябва да служи за компенсация.Незачетен гол е повече от недадена дузпа,защото второто не е сигурен гол.
Тва си е чиста грешка на страничния.Има го във футбола,всички сме хора.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 дек 2015 08:25

Най-големите виновници за състояние на Левски в последните 6 -8 години са:

1. батков
2. сираков
3. гонзо
4. тонев
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 дек 2015 09:04

Прогром след мача Литекс-Левски
Какви ще са наказанията за "синия" клуб и неговата агитка?

http://btvnovinite.bg/video/sport/video ... evski.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 дек 2015 09:06

mikata написа:Прогром след мача Литекс-Левски
Какви ще са наказанията за "синия" клуб и неговата агитка?

http://btvnovinite.bg/video/sport/video ... evski.html

Прогром ли чух?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 дек 2015 09:21

delqnski47 написа:

Никва тенденция няма.Има некадърност.Но грешки стават във футбола.На световни първенства се правят ебати грешките.Кво остава за тука.Не че е някво оправдание или че трябва да служи за компенсация,но от чисто ''морална постъпка'' Таско ви спести дузпа срещу вас и се пробва да оправи грешката на колегата си по тоя начин.Въпреки това тая несвирена дузпа не мисля че трябва да служи за компенсация.Незачетен гол е повече от недадена дузпа,защото второто не е сигурен гол.
Тва си е чиста грешка на страничния.Има го във футбола,всички сме хора.

Дали е случайно,че Т.Тасков е свирил 6 мача на Литекс за един полусезон интересно как ги е направил след като един съдия свирил на един отбор няма право да свири мач на същия отбор в следващите 4 мача- случайно ли не е спазено това право-не мисля ;) .
Не знам дали знаеш ,че в края на 90-те години на миналия век Т.Тасков играеше в юношите на Левски,но беше освободен като безперспективен, по-късно премина в ЦСКА след това игра в Б група.
За никой не е тайна ,че Т.Тасков не е безпристрастен спрямо Левски-напълно нормално е да има реваншистки настроения.
Да видим какво става на мачове свирени от него и резултата от тях има отношение към Левски
Шампионат 2010/11 Берое-Левски 2:3 . При резултат 1:2 в 80 та минута , М.Огнянов в наказателното поле спира топката с гърди ( на 5 метра от него няма играч на Берое) при спирането на гърди топката се удря и в ръката(вижда се на повторение) на играча на Левски, по правилник се счита че удар има ако топката изминала разстояние по-голямо от нейната обиколка(70 см) в този случай топката измина не повече от 10 см.- Отсъдена дузпа ,след която резултата става 2:2
Шампионат 2011/12 ЦСКА-Левски 1:0 . Две несвирени дузпи за Левски, едната след като топката прелетя над 20 метра и се удари ръката на К.Стоянов. След този мач Йовов обвини Т.Тасков ,че е съветвал играч на ЦСКА да бие във вратата на Левски или да падне в наказателното поле ,че ще даде дузпа. Т.Тасков отрече , от Левски го призоваха да се яви на детектор на лъжата за да потвърди истиността на думите си. Т.Тасков не се яви.
Същия шампионат Левски-Миньор 0:1 в 90-та минута отмени гол на Йовов , едва ли и някой може да каже защо го отмени.
Същия шампионат Миньор -ЦСКА 2:0 в 80-та минута при резултат 1:0 Т.Тасков свири дузпа за игра с ръка на футболист на Миньор -гледах повторението може би 100 пъти въобще не съм сигурен дали въобще играча на Миньор игра с топката(да не говорим за ръка), тя въобще не си промени траекторията.
Шампионат 2012/13 Ботев(Пд)-Лудогорец 0:1 в последната минута отмени редовен гол на Ив.Цветков поради засада- такава нямаше как да има нападателя беше извън наказателното поле в момента на центрирането и беше покрит повече от 3 метра от поне 5 играча на Лудогорец които бяха вътре в наказателното поле. Преди това Т.Тасков не свири дузпа за Ботев за безспорна игра с ръка на играч на Лудогорец. След мача Т.Тасков влезна в конфликт с намирашия се на стадиона Т.Папазов. Стигна се дотам Т.Тасков да каже "защо Ботев игра срещу Лудогорец,да не искаш Левски да стане шампион " .
Шампионат 2015/16 Левски -Литекс 2:2 При 1:0 Защитник на Литекс (мисля че беше Пл.Гълъбов) спря с ръка удар от точката на дузпата ,ясно се видя как ръката му отскача от удара с топката. Не последва задължителните дузпа с червен картон в тази ситуация. По късно не призна редовен гол на Литекс -след удар на Асприля топката се удари в напречната греда и тупна зад голлинията и се върна на терена- това не го считам за грешка в 99% от случаите когато топката се удари в гредата ,тупне зад голлинията и се върне на терена гола не се зачита. Просто няма как съдията да види къде точно е тупнала топката. Времето ,което топката контактува със земята е много по-малко от времето което човешкото око може да отчете( става повече от 10 пъти по-бързо). В същия мач съдията Т.Тасков показа абсолютно различен критерий при картоните за двата отбора.
За мача във вторник - грешката при гола на Гаджев не е единствено на страничния -тя е безспорна. Но и самия Т.Тасков прекрасно вижда ,че Гаджев е в чиста ситуация - защитника,Гаджев и Т.Тасков практически са на една линия. Как може Гаджев да е в засада ,след като Т.Тасков не вижда тялото на защитника понеже Гаджев е пред защитника? Отделно малко преди края Китамбала си поведе топката и излезе в чиста ситуация и вкара топката във вратата ,при повеждането топката се удари е едноименната му ръка-интересно как Т.Тасков видя ситуацията при положение ,че топката мина по-малко от 50 см(по правилник при удар от по-малко от 70 см се счита ,че удар не е имало)
Отделно съвсем случайно Т.Тасков пропусна провокацията на Асприля към Йоргачевич,но не пропусна да се погрижи "висящите" играчи на левски да изгорят за следващия мач.
Ами не станаха ли прекалено много грешките на Т.Тасков и съвсем случайно винаги в ущърб на Левски ;) ?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 10 дек 2015 10:06

Аз пък искам да попитам всички дето плюете по ръководството, защо на ОС мълчахте, като.........?
Защо не взехте думата и да си му кажете на Тонев, какво мислите за него? Защо не му казахте на Гонзо, какъв некадърник е ? Два микрофона имаше на двете пътеки. Колко пъти председателя на събранието изчакваше, ако има болни и недоволни да си кажат какво ги боли. От взелите думата един не каза: Тонев вън, Гонзо вън, Стоев вън.
Аааааааааааа, там на човек не му стиска да каже, ама тук е много лесно.
Щом си бил на ОС и не си плюл, нямаш право и в нета да плюеш.
Който не е бил - съвсем пък няма право да плюе.

Какво искате?
С равни точки сме с първия и сме изпълнили програма минимум - ЕКТ

Хайде да ви видим в събота колко ще дойдете на стадиона.
Там е студено, духа вятър, па и на всичкото отгоре се плаща. Не е като на клавиатурката.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Левски”