Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zizilot

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zizilot » 20 ное 2011 09:48

TB1957 написа:
santiliana написа:Остават 3 мача до края на годината (тук включвам и евентуално втори мач за купата, което си е най-логично). И да заминава тая пустинска 2011, че с нищо добро няма да я помним, свързано с любимия ни клуб. Даже напротив- лично за мен тази година беше една от най-разочароващите и срамни, откакто сърцето ми бие с ритъма "за ЛЕВСКИ". А това са си 40 години...

На мен пък годината си ми харесваше..... имаше майтапи, а и пак сме замесени в борбата за титлата

За старчески дом си там хората ще те гледат вече не знаеш и какво говориш или знаеш ама само дразниш няма ли бан за теб :( :o

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 ное 2011 11:19

Дарко Тасевски изигра своя мач номер 100 в А група с екипа на Левски снощи срещу Видима. Както знаем македонеца си подари и исторически гол, в 25-тата секунда за този юбилей. Голът пък бе негов 20-ти в първенството. Капитанът на Левски Христо Йовов пък продължава да записва рекорди, като вече има 260 мача с екипа на сините, изпреварвайки легендата Наско Сираков. Йовов вече е 20-ти по изиграни срещи във вечната ранглиста на клуба.

Доста по-неприятни числа могат да се споменат пък за вратаря Пламен Илиев, който допусна 26-тия си гол в 30- срещи на вратата на Левски. Разбира се тази статистика не говори добре и за бранителите на сините, които доста рядко оставят мрежата на Илиев суха. Спорният гол на Какалов пък бе исторически за Видима - това бе първото попадение за севлиевци на стадион Георги Аспарухов. Въпреки това обаче Раковски продължава да има само поражения на Герена.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 ное 2011 11:29

tevez написа:Доста по-неприятни числа могат да се споменат пък за вратаря Пламен Илиев, който допусна 26-тия си гол в 30- срещи на вратата на Левски. Разбира се тази статистика не говори добре и за бранителите на сините, които доста рядко оставят мрежата на Илиев суха. Спорният гол на Какалов пък бе исторически за Видима - това бе първото попадение за севлиевци на стадион Георги Аспарухов. Въпреки това обаче Раковски продължава да има само поражения на Герена.

Когато един уважаващ себе си отбор, с претенции за челно място какъвто е нашият, допусне толкоз много голове във вратата си- това говори много лошо за защитата. Но също така, вече не трябва да пестим критики и към вратарят Пламен Илиев. Защото именно вратарят на един отбор е този, който трябва умело да я ръководи, направлява и координира. Да, Пацо наистина е още много млад и бъдещето е пред него, но от няколко кръга прави впечатление, че става все по-несигурен и допуска сериозни грешки не само под рамките на синята врата, но и в изнасянето на топката и синхрона със съотборниците си. Връх на "сладоледа" бяха проявите му на мача с Калиакра, които можеха да костват много... Казват, че за спада на формата му причината била някаква мацка, но ако иска да остане титулярният №1 на левскарската врата, не бива да допуска личния живот да му влияе върху спортната форма. Защото няма кой да го търпи дълго време в слаба форма. Всъщност, има пресен пример за това- Божката Митрев...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 ное 2011 11:32

Докато гонзо е "някакъв си" си на "герена" аз лично очаквам само регрес . Ако ще и ариго саки да дойде като треньор. Това самовлюбено ко*еле е основният диструктор на отбора .На тези играчи ,освен всичко друго им трябва и добър мотиватор , човек който да им каже правилните приказки в правилният момент , а не такъв малоумник като "инженера", който освен да крещи друго НЕ МОЖЕ. Вън от Левски , друг изход няма !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 ное 2011 12:15

blue avalanche написа:
tevez написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов призна, че Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн имат сериозни финансови изисквания относно новите договори със „сините“.

„Те двамата имат високи финансови претенции. Надявам се да влезнат в нормални рамки за българския футбол и стандартите у нас. Тези разговори ги водим от четири месеца, но нямах много време досега, за да ги завършим. В понеделник Гаджев ще подпише нов договор, а с Милиев предстои да уточним някои неща. Колкото до холандците, ако не се разберем, мога да кажа, че няма незаменими хора“, сподели Иванов.

Гонзо призна, че отборът не е играл много добре във фаза защита по време на двубоя с Видима Раковски.

„Сьорд Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател. Можеше да вкара още два гола, но ги пропусна“, допълни спортният директор на Левски.

"Сьорд Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател."
А кой го доведе в отбора след дъ-ъ-ъ-ъ-лго "избиране" на нападател?
"...а с Милиев предстои да уточним някои неща."
Като му гледам играта,хич няма да плача,ако не ги "уточнят" тези неща!

За Милиев не мога да се съглася с теб, че ако си тръгне голяма работа!
Моето мнение е, че Данчо беше един от постоянните футболисти!
Няма човек, който да не греши!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 20 ное 2011 12:44

Sisi 1914 написа:
blue avalanche написа:
tevez написа:Спортният директор на Левски Георги Иванов призна, че Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн имат сериозни финансови изисквания относно новите договори със „сините“.

„Те двамата имат високи финансови претенции. Надявам се да влезнат в нормални рамки за българския футбол и стандартите у нас. Тези разговори ги водим от четири месеца, но нямах много време досега, за да ги завършим. В понеделник Гаджев ще подпише нов договор, а с Милиев предстои да уточним някои неща. Колкото до холандците, ако не се разберем, мога да кажа, че няма незаменими хора“, сподели Иванов.

Гонзо призна, че отборът не е играл много добре във фаза защита по време на двубоя с Видима Раковски.

„Сьорд Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател. Можеше да вкара още два гола, но ги пропусна“, допълни спортният директор на Левски.

"Сьорд Арс вкара гол и реши мача, но играта му не е идеалът ми за централен нападател."
А кой го доведе в отбора след дъ-ъ-ъ-ъ-лго "избиране" на нападател?
"...а с Милиев предстои да уточним някои неща."
Като му гледам играта,хич няма да плача,ако не ги "уточнят" тези неща!

За Милиев не мога да се съглася с теб, че ако си тръгне голяма работа!
Моето мнение е, че Данчо беше един от постоянните футболисти!
Няма човек, който да не греши!

Само си го написала...беше! И след тея негови безобразни игри не мисля, че трябва да иска по-висока заплата!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 ное 2011 13:26

off...
Сиси се опита да защити Милиев, но в крайна сметка го закопа - страшна е :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 ное 2011 13:58

[center]Арс и Тасевски с контузии след мача с Видима[/center]

[center]Изображение[/center]

[center]Сьорд Арс и Дарко Тасевски са с оплаквания след вчерашната победа на Левски над Видима с 2:1. Холандският нападател дори си тръгна от Герена с патерици. Стъпалото на Арс е подуто, след като бе ударен в една ситуация в наказателното поле на гостите от Севлиево. Утре ще бъдат направени всички необходими изследвания, за да се разбере доколко е сериозна контузията на Арс.

Дарко Тасевски има проблеми с областта на глезена, като това беше причината да бъде сменен от Николай Костов малко преди края на мача.

Титулярите от вчерашната среща проведоха възстановяване на Герена, а резервите и тези, които не играха, тренираха с помощниците на Николай Костов.
[/center]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 ное 2011 15:07

Холандци заплашват Левски със съд заради Арс
Изображение
Ръководството на холандския Цволе е един от клубовете, които заплашват Левски със съд. Собственикът на сините Тодор Батков призна сам, че изпитва затруднения и ежедневно получава заплахи за забавени плащания. Цволе се бунтува, тъй като от "Герена" са забавили плащане по трансфера на Шюрд Арш, пише "24 часа".

Преди дни Батков само спомена за някакви претенции от страна на отбора. Именно от Цволе таранът пристигна в София през лятото срещу 350 000 евро трансферна сума. Тя е трябвало да бъде платена на два транша от българския вицешампион. Първият е преведен, но вторият се бави. Именно заради това от Цволе заплашват Левски с евентуално дело.

Батков вече не крие финансовите проблеми на "Герена". Адвокатът обяви, че касата на клуба е празна. Той добави също така, че всеки месец има повече разходи, отколкото приходи. Батков я захранва на всеки 30 дни с 200 000 евро. Търси се не нов собственик, а нов спонсор, с който юристът да си поделя разходите.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 ное 2011 16:57

Levski 1914:
Няма спор, е Милиев направи някои уникални грешки, но след тях си подобри представянето.
Аз за претенции относно заплатата му не знам, че искал повече и да не стигне до консенсус с ръководството.
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Левски”