Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот metodito » 14 авг 2021 16:13

Groucho написа:
nghcvth написа:Не бе, замърсяване и проблеми с климата няма, Грета и илюминатите са си го измислили.

А 20 000 години преди илюминатите мамутите изхвърляха милиарди тонове пластмаса в океаните и отровни газове в атмосферата, сега просто се падна ред на човека да продължи делото им :lol: Циклично затопляне просто, няма място за притеснение, държавите не трябва да се обединяват и да се опитват да вземат някакви мерки :lol:

Просто четете, мили мои момичета. Наистина.
http://earthguide.ucsd.edu/virtualmuseu ... eAge.shtml
https://www.bu.edu/bridge/archive/2001/11-02/iceage.htm
Четете и мислете. Или пък не. Най-лесно е някой да ви го подава сдъвкано и изплюто

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2021 19:10

Използва се климата за политически цели.Както и прогнозата за времето.( аз и викам на тая рубрика - на лъжата краката са къси).
Жълт код,син код на баба им хвърчилото.Това,че някъде се топи сняг, не означава че другаде няма да компенсира и да се натрупа.
Природата си знае много добре работата и чат -пат взима нещата в свои ръце като причинява пожари,наводнения,земетресения и прочие.Абсолютно смехотворно е някакъв прост и незначителен хомо сапиенс да влияе на природата :lol: Замърсяването, мръсния въздух и отровените почви са се случвали(в много по-големи мащаби и щети в миналото,отколкото сега) и ще се случват независимо дали има или няма хора на тази Планета. ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 авг 2021 19:35

favaca8888 написа:Замърсяването, мръсния въздух и отровените почви са се случвали(в много по-големи мащаби и щети в миналото,отколкото сега) и ще се случват независимо дали има или няма хора на тази Планета. ;)

Йеп, посочи последния животински вид преди човека, който е правил подобни митични замърсявания.
Кое живо създание, претендиращо, че има нещо като мозък в главата си, осъзна, че замърсява и продължи да излива милиони тонове боклуци всяка година във въздуха и водата, въпреки осъзнатото :?:
Мамути, кентаври нещо, атланти... :?:
Кое умно създание замърсяваше планетата с дейността си, колкото я замърси индустриалният човек :?: :lol:

Дай примери за миналите замърсявания в много по-големи мащаби, да видим кой е бил причинителят.

favaca8888 написа:Жълт код,син код на баба им хвърчилото.

Taкa e, лъжат, на баба им хвърчилото :lol:
Следващият път, когато обявят червен код за опасни температури примерно, излез в 14.00 часа, намери най-слънчевото място и стой там, ще докажеш лъжата :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 авг 2021 20:06

Трябва да се прави разлика между изхвърлянето на отпадъци в неподходящи места, което пречи реално на хората и животните в днешно време и разни дивотии за затопляне. Нещо, което е съвсем обикновен климатичен цикъл съществува от както свят светува. Гренландия преди векове е била напълно обитаема, после е станала нещо подобно на леден блок и сега се връща към предишната си същност.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2021 21:15

Славиту днес отново редил глупости по държавното радио.
Неговите министри завършили над 20 университета в Щатите. Това му била представата за качества.
Ще му кажа пак, че най-много негри се учат в университетите в Щатите. Колко ли роми учат в нашите? Сакън...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2021 21:51

Groucho написа:
favaca8888 написа:Замърсяването, мръсния въздух и отровените почви са се случвали(в много по-големи мащаби и щети в миналото,отколкото сега) и ще се случват независимо дали има или няма хора на тази Планета. ;)

Йеп, посочи последния животински вид преди човека, който е правил подобни митични замърсявания.
Кое живо създание, претендиращо, че има нещо като мозък в главата си, осъзна, че замърсява и продължи да излива милиони тонове боклуци всяка година във въздуха и водата, въпреки осъзнатото :?:
Мамути, кентаври нещо, атланти... :?:
Кое умно създание замърсяваше планетата с дейността си, колкото я замърси индустриалният човек :?: :lol:

Дай примери за миналите замърсявания в много по-големи мащаби, да видим кой е бил причинителят.

favaca8888 написа:Жълт код,син код на баба им хвърчилото.

Taкa e, лъжат, на баба им хвърчилото :lol:
Следващият път, когато обявят червен код за опасни температури примерно, излез в 14.00 часа, намери най-слънчевото място и стой там, ще докажеш лъжата :lol:

С удоволствие ще отговоря!
Самото формиране на нашата Планета е станало,чрез множество природни катаклизми (най-кратко казано) за да стигнем дотук.
Мисля,че е излишно да влизам в подробности, предполагам ме разбра ;)Несравнимо е какво се случвало на нашата Планета,сравнение със сегашното време.Достатъчно е да видим какво се случило през палеозия ,който е период преди около 300 млн години и е кратичко описан като масово измиране...300 млн години ? А ти ми говориш за някви човечета, къде за има няма колко ? 2,3,5,10,20 хиляди години? Мухаха.Капка в морето.
А колкото до жегата...от юни до ден днешен се занимавам с инициатива за направата на паркче за децата.Катерушки,пързалки,пясъчници и прочие.(трябваше и бая боклук да се изрине).Освен че отслабнах с 12 килограма, друго от червения код за 41 градуса не ми направи впечатление ;) А се работи наоткрито с лопати,кирки и мотики основно.Надявам се да го открием скоро и ще ти покажа и снимки ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2021 21:55

славиту е сложен да покаже, че по-лошо от Бойко е липсата на Бойко
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2021 22:01

pomiqrat написа:славиту е сложен да покаже, че по-лошо от Бойко е липсата на Бойко

Слави е гнусна болшевишка лека жена.Лошото е,че преди Русия беше предвидима.
Сега, клановете станаха прекалено много и всеки дърпа чергата към себе си.
Все си мисля(писах и преди в темата) само БСП като политически инструмент може да направи Правителство.
Тепърва става интересно.БСП има капацитет да предложи рамково споразумение, поради факта,че само тя знае как да го предложи.
Останалите явно са доста зелени.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 авг 2021 22:02

nghcvth написа:Не бе, замърсяване и проблеми с климата няма, Грета и илюминатите са си го измислили.
Замърсяване има, но климатът не зависи от човечеството.
Планетата полудява на всеки 12-13 000 г. и това не зависи от нас.
При последното глобално затопляне преди 13 000 г. когато изчезват цели континенти, да не би да е имало автомобили, заводи и т. н. ?
Зелената мафия си прокарват некви политики, за да откраднат едни милиарди.
Да вярваш, че "зелените организации" искат да спасят климата е като да се вярва, че фармациите искат да излекуват всички болести. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 авг 2021 22:13

favaca8888 написа:С удоволствие ще отговоря!
Самото формиране на нашата Планета е станало,чрез множество природни катаклизми (най-кратко казано) за да стигнем дотук.
Мисля,че е излишно да влизам в подробности, предполагам ме разбра ;)Несравнимо е какво се случвало на нашата Планета,сравнение със сегашното време.Достатъчно е да видим какво се случило през палеозия ,който е период преди около 300 млн години и е кратичко описан като масово измиране...300 млн години ? А ти ми говориш за някви човечета, къде за има няма колко ? 2,3,5,10,20 хиляди години? Мухаха.Капка в морето.

Много хубаво. Само че не те питам за природни катаклизми, изригване на вулкани и сблъсъци с астероиди, а те питам за замърсяване, чийто източник е друго разумно същество.

Разумно същество, което е разбрало, че замърсява и е продължило да замърсява.

Е, изключвайки природните катаклизми, защото човекът не е нито вулкан, нито астероид, а живо, мислещо същество, може ли да ми отговориш пак? Кои са разумните живи същества преди човека, които са замърсявали планетата в много по-големи мащаби в сравнение с човека, изхвърляйки милиони тонове боклуци във въздуха и водата :?:
Защото човекът изхвърля милиони тонове боклуци всяка година в природата.

favaca8888 написа:А колкото до жегата...от юни до ден днешен се занимавам с инициатива за направата на паркче за децата.Катерушки,пързалки,пясъчници и прочие.(трябваше и бая боклук да се изрине).Освен че отслабнах с 12 килограма, друго от червения код за 41 градуса не ми направи впечатление ;) А се работи наоткрито с лопати,кирки и мотики основно.Надявам се да го открием скоро и ще ти покажа и снимки ;)

Много убу, че понасяш жега.
Ма по-добре не води на припек децата и родителите си при код червено, въпреки че те лъжат медиите за тоя код.

Върни се в “Свободна зона”