Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 03 дек 2015 20:26

GA_ veliki написа:Абе съдии!Ето какво прочетох за днешната тренировка на "Левски" в балона:
Футболистите, които проведоха пълноценна тренировка днес, наблягаха на различни кондиционни упражнения, игри за контрол, дрибъл и точност на паса, както и удари в малки вратички

Подчертаното ме втрещи!

Що? Това се тренира по време на сезона по принцип навсякъде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 дек 2015 21:10

W84me написа:
GA_ veliki написа:Абе съдии!Ето какво прочетох за днешната тренировка на "Левски" в балона:
Футболистите, които проведоха пълноценна тренировка днес, наблягаха на различни кондиционни упражнения, игри за контрол, дрибъл и точност на паса, както и удари в малки вратички

Подчертаното ме втрещи!

Аз мисля,че се тренира по-скоро в детско-юношеските школи, ама може и да бъркам.Те това ако не могат, за една тренировка едва ли ще го научат.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 дек 2015 21:36

GA_ veliki написа:
W84me написа:

Подчертаното ме втрещи!

Аз мисля,че се тренира по-скоро в детско-юношеските школи, ама може и да бъркам.Те това ако не могат, за една тренировка едва ли ще го научат.

Нали заради дрибъла има и носачи на конуси ;) По-лошото е, че не тренират спиране на дълъг пас, без топката да отиде в другия край на терена, а това е основна слабост на почти всички наши футболисти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 дек 2015 21:45

Кашчей написа:
GA_ veliki написа:
W84me написа:

Подчертаното ме втрещи!

Нали заради дрибъла има и носачи на конуси ;) По-лошото е, че не тренират спиране на дълъг пас, без топката да отиде в другия край на терена, а това е основна слабост на почти всички наши футболисти.

Като ги гледам дриблират, контролират топката.... :cry: При мъжете това е за разгрявка и отпускане, не се тренира.Би трябвало да се тренират заучени положения, тактически разигравания в различни ситуации.Кога ли им остава време за това, като тренират като децата в школите?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 04 дек 2015 12:40

rant on/

Индженерот е прост като г*з! Докато не се разделим с него, Левски ще си крета. Стойчо Стоев се нервира все повече от глупостите на тоя тотален неадекватник, ако не сте забелязали. Как може да нямаш един! нормален нападател. Ми той Исмаил Иса ги удря всичките наши "звезди" в земята.

/rant off

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 дек 2015 14:20

E, как така нямате нападатели? А, този новият Нгом какъв е? Вярно, че не е играл футбол над 1.5 години ,и където е бил на проби, е бил отпращан! Но е нападател и вашият треньор, а не директора лично го избра!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 дек 2015 15:35

CSKA 78 написа:E, как така нямате нападатели? А, този новият Нгом какъв е? Вярно, че не е играл футбол над 1.5 години ,и където е бил на проби, е бил отпращан! Но е нападател и вашият треньор, а не директора лично го избра!

Взеха го за да следят развитието му, защото имал някакви качества, но беше ясно заявено, че не е готов за основен играч на отбора. Не случайно договора му е само за 6 месеца и заплатата 1500 лв.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 дек 2015 15:50

От какво по-точно бяха уморени футболистите на Левски в мача срещу Берое

Майсторът на перото Жаклин Михайлов онзи ден щрихира няколко от важните изводи и акценти след загубата на Левски в Стара Загора, с изключение на изказването на спортния директор Георги Иванов. Негово поредно абсурдно в рамките на последните медийни изяви на Гонзо.

Думите на Иванов бяха пренебрегнати от голяма част от пишещите журналисти отговорни за ресор Левски, а те не са маловажни, дори напротив. Поне що се отнася до очакванията за визията на отбора и клуба под ръководството на Георги Иванов като директор, Стойчо Стоев като треньор и Иво Тонев, който се явява пряк началник и на двамата.

Та, нека акцентираме върху думите на Гонзо, според който ключов фактор за поражението от хората на Хубчев се оказа...умората. Не търкайте очи, проблемът не е във вашия монитор, както казва рекламата, повредата е в директора, който се опита да ни обясни, че това е разковничето за негативния развой в Стара Загора и отвратителния футбол на хората в „синьо“, които за цял мач създадоха с мъка и късмет нищожното половин положение за гол. Да се чуди обаче човек, какъв ръководител трябва да си, за да се опиташ да завоалираш проблемите по такъв елементарен начин. Извинете, но погледнете футболния календар! За каква умора говорим, за какви 5 лева?! Да, от подобно изказване един неориентиран и ненаясно с футбола зрител вероятно може да бъде подмамен, че Левски е в някакъв постоянен цикъл сряда-събота, в който мисли за пренастройка от „А“ група към Шампионска лига и т.н. Истината обаче е съвсем друга и очевадна и може да се опише с думи прости – липса на професионализъм и капацитет.

Защото трябва да си наистина много бос след 6 години в занаята, щом излизаш на амбразурата с такъв тип оправдание. И то, при положение, че футболният график на ПФК Левски е общодостъпен и всеизвестен на болшиноството, което се вълнува и следи случващото се в клуба. Да, този график е всичко друго, но не и натоварен, точно обратното. Оскъден, миниатюрен, който се свежда само до мачове на родна сцена през 5-6 дни, за капак гарниран с две паузи в шампионата от по две седмици заради националните отбори. Та, в задачата се пита – от какво по-точно са уморени тези футболисти, в чиято длъжностна характеристика е вписано, че им се плаща (доста сериозна сума), за да играят футбол, а не да си почиват?!

Голяма част от отговорите, които търсим са ни ясни, затова и въпросите са реторични. Особено когато става дума за оправдания, конкуренцията на „Герена“ е голяма, тъй като там всеки друг е виновен, но не и самите те. Въпросът е, че времето си минава на един дъх, оправданията не спират, а резултатите и трофеите липсват.

Всъщност, най-голямата умора идва точна от това, че заради оправдателни и лишени от всякаква логика изказвания ала Гонзо, една част от левскарите се отчая до такава степен, че вече не посещава стадиона, друга засега предпочита да живее в заблуда и с надеждата, че нещата ще се оправят от самосебе си, а третата е тази категория, която все още не може да разбере, че обичаният от „синята“ общност футболист на Левски – Георги Иванов, вече е в историята, няма го. Има го директора, който е тотален антипод на играча. Директорът, заради когото на Левски от 6 години не му трябват врагове... За съжаление!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 04 дек 2015 16:25

CSKA 78 написа:E, как така нямате нападатели? А, този новият Нгом какъв е? Вярно, че не е играл футбол над 1.5 години ,и където е бил на проби, е бил отпращан! Но е нападател и вашият треньор, а не директора лично го избра!

Тоя не е изиграл нито един мач. В отбора е от няколко дни. Тепърва ще го коментираме него. Имам чувството, че нещо не ти е наред. Постоянно с някакви неадекватни коментари се появяваш.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 дек 2015 16:50

Nuke написа:

Тоя не е изиграл нито един мач. В отбора е от няколко дни. Тепърва ще го коментираме него. Имам чувството, че нещо не ти е наред. Постоянно с някакви неадекватни коментари се появяваш.

Все пак е по-добре от Грег Акселрод :o
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”