Тема за футболни прогнози
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Тема за футболни прогнози
Аз също смятам, че няма да има много голове в тоя селски мач, както цял свят очаква. Обикновенно когато един залог се превърне в public bet нещата отиват по дяволите.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
A Барса си правят каквото искат..Месии..браво бе делфинче..ах тези къси краченца...голям....оп и оувъра излезе +
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Наполи-Днипро НАД @ 1.80
Наполи не са Брюж или Аякс, тука серията от 0-0 на Днипро трябва да приключи и да видим голове.
FT 1-1
Наполи не са Брюж или Аякс, тука серията от 0-0 на Днипро трябва да приключи и да видим голове.
FT 1-1

Днес с risk-free промоцията се получи добре.
За утре мисля Реал преди мача 50 за 83, и Х2 инплей 50 за 112.
Добра работа. И аз съм тънка горница, благодарение на баварските кремвирши, но с 10ка в родната смяс, за комара.
То и аз играх над 3 и над 3.5 гола с промоцията, добре че на свърши 1-2
За довечера Юве да се класира на 2.10
За довечера Юве да се класира на 2.10
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Хамбургер - Шалке 04 : 1 (2.40 към момента в Еврофутбол) - HSV,за да се спасят трябва задължително да победят и да се надяват на чудо.. : )
Има резон в тая работа. Не помня толкова завързана в дъното Бундеслига, и се надявам ХСВ да са сред спасилите се. А иначе съм наблюдавал други два от замесените Фрайбург и Падерборн през сезона, и спокойно мога да заявя, че това бяха едни от най-тъжните ми два часа в живота. Нивото на футбола се доближаваше до това в Serie C2, толкова безсмислени атаки и безидейни нападатели, и ако това за тях е нормално, то за нивото на Бундеслигата е скандално. Затова се надявам именно тези два отбора да си изпаднат без много драми.
Играхте ли финала? 
memnto написа:Играхте ли финала?
аз сложих 50 лв за юВЕ +1...1.85 КОЕФ
ако бием с 2 + гола дъни, ако бием с 1 връща...по принцип ако бием с дузпи или продължения ще е най-добре и фиша ще хвана, ама си предпочитам 0-3
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.