Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 17 ное 2015 13:19

Corwin написа:Някой знае ли дали скоро ще има ново публикуване на информация за погасени задължения към НАП?

Яснота ще има след събранието , но според непотвърдени..."слухове", целта е 2016 да сме на нула.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 ное 2015 13:23

wilge написа:Тоя директор има ли акъл? Въпросният Гном или Нгом преди два месеца е бил на проби във ФК Чемнитзер, 3- та немска лига и е отхвърлен. Сега не е одобрен от последния в класирането...Спомням си, преди време взехме един отхвърлен от делиорманци и го запомнихме само с това, че не се къпеше. Ако с такива ще гоним титлата или Европа... по- добре без директор.

Може Бачев да му е казал нарочно да се представя зле и като дойде в Левски да разкрие потенциала си? :lol:
Това в рамките на майтапа.
Някъде по сайтовете се въртеше един клип с него.УжасТ.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 ное 2015 13:24

W84me написа:
twize написа:За този ли става въпрос:
Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.

Юношата на ПСЖ изкара пробен период и в Пирин, но в крайна сметка не бе ангажиран от "орлетата". Таранът ще тренира на Герена до четвъртък, след което треньорският щаб ще преценява.

22-годишният Нгом е централен нападател от школата на ПСЖ, като играл за втория отбор на френския шампион

Не знам какво да си мисля за тази информация ... :?

Че е само на 22 и може да излезе нещо от него?

M...да, както бях написал, парите за селекция при вас няма да са много! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 ное 2015 13:36

CSKA 78 написа:
W84me написа:
twize написа:За този ли става въпрос:
Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.

Юношата на ПСЖ изкара пробен период и в Пирин, но в крайна сметка не бе ангажиран от "орлетата". Таранът ще тренира на Герена до четвъртък, след което треньорският щаб ще преценява.

22-годишният Нгом е централен нападател от школата на ПСЖ, като играл за втория отбор на френския шампион

Не знам какво да си мисля за тази информация ... :?

Че е само на 22 и може да излезе нещо от него?

M...да, както бях написал, парите за селекция при вас няма да са много! ;)

И кво, това го доказва по някакъв начин ли? Айде ела пак да спамиш след края на зимния трансферен прозорец.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 ное 2015 14:33

Nuke написа:И кво, това го доказва по някакъв начин ли? Айде ела пак да спамиш след края на зимния трансферен прозорец.

Всяко нещо, което не ти харесва минава в графата спам, а? Интересно ми е, този футболист, който не е одобрен от Пирин, които са потенциален изпадащ отбор, та този футболист вие го взимате на проби! Доказателство за какво е това? Може би, че имате много пари за селекция!? :? ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 ное 2015 16:29

CSKA 78 написа:
Nuke написа:И кво, това го доказва по някакъв начин ли? Айде ела пак да спамиш след края на зимния трансферен прозорец.

Всяко нещо, което не ти харесва минава в графата спам, а? Интересно ми е, този футболист, който не е одобрен от Пирин, които са потенциален изпадащ отбор, та този футболист вие го взимате на проби! Доказателство за какво е това? Може би, че имате много пари за селекция!? :? ;)

Уточни се сега. Имаме ли пари за селекция или нямаме? Пеевски ли ни е спонсор, ако да, защо нямаме пари за селекция?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 ное 2015 18:21

CSKA 78 написа:

И кой казва, че го взимаме за титулярен нападач? Млад, мургав и с прилична физика може да свърши добра работа по строежа на сектора. Знаеш ли колко неща има за носене, извозване, товарене, хм? ;)
Иначе, със или без някой лев за селекция, все някак ще се спасим от изпадане, програмата максимум (според някои форумни клепари) ще бъде изпълнена. :) Ала и без пари за селекция, не мисля, че има някакъв реален, дори минимален риск, да заприличаме на един отбор с "нула лева селекция", който не записа победа цяла пролет и де факто си беше боксовата ку... ааа, пардон, круша на големите. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 ное 2015 20:02

CSKA 78 написа:

Ами тоя и без това е дошъл на проби, защо да не го пробваме? Какво бихме загубили? Може само да се спечели от подобна ситуация. И да, спам е, защото твърдиш неща, които по никакъв начин не доказваш.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 ное 2015 22:05

TristaNNN написа:И кой казва, че го взимаме за титулярен нападач? Млад, мургав и с прилична физика може да свърши добра работа по строежа на сектора. Знаеш ли колко неща има за носене, извозване, товарене, хм? ;)

Много хубаво си го измислил, но като гледам това момче не е дошло, за да носи! Ще е голям майтап, ако вашите ръководители му предложат договор, като нападател!
Всъщност май точно от такъв имате нужда, и затова мургавият е на проби! ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 ное 2015 22:33

CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:И кой казва, че го взимаме за титулярен нападач? Млад, мургав и с прилична физика може да свърши добра работа по строежа на сектора. Знаеш ли колко неща има за носене, извозване, товарене, хм? ;)

Много хубаво си го измислил, но като гледам това момче не е дошло, за да носи! Ще е голям майтап, ако вашите ръководители му предложат договор, като нападател!
Всъщност май точно от такъв имате нужда, и затова мургавият е на проби! ;)

Ако остане, да приемем ли, че си по-добър специалист от Стоев? :o
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”