Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
По принцип винаги съм предпазлив като оценявам някой играч. Разбирам да не му върви играта, но да си личи, че прави всичко възможно и дава 100%, ако не с голове, с натиск върху съперника, с борба дори. Например Диаби очевидно не е голаджия, дигат му перфектно топката той я бие с нос или я лизва с глава, но цял мач не спира да тормози противниците, взима им топки, усеща се, че има играч там напред. За мен най-разочароващото от Курдов бяха 10-те или 15 минути в Монтана, когато дори не пожела да се затича към топката, а езикът на тялото му беше отблъскващ. Това не зависи от никакви качества и форма, а само от желание и мотивация. Такива играчи нямат място в Левски, ако ще да се са ги заченали и родили на Герена. Стоен напълно правилно "така е преценил", което само един плюс. Аз бих го изхвърлил начаса след тези "монтански минути"
W84me написа:Сега пък пишат за Венци Христов... Толкова ли не може да изкараме някой читав от школата?
Може, какъв е проблемът с Илия Димитров не знам . Защо му няма доверие Стоев не ми е ясно . Гледал съм го как играе, слушал съм за него и през годините добър нападател. Топ реализатор при юношите , защо не му се даде реален шанс , а не 15 минути срещу Лудогорец в Разград . Не знам какво става на тренировките и какво прави там , но в мойте очи момчето има талант и заслужава да бъде пробван и оценен от феновете.
Serafim написа:Петър Курдов верно ли е дал такова интервю?
"Питайте Стоев дали предишните централни нападатели са били по-добри. Говоря за Макриев и Гикиевич. Те колко гола вкараха за една година? Понеже се броят мачовете на Атанас, ще кажа, че са били 8, но само в три от тях той е бил титуляр. В крайна сметка той не е женен за Левски. Свърши ли полусезона, той си събира багажа и си тръгва.
Нека останат Диаби и Китимбала. Преди мача Наско е попитал Стоев защо не играе, а той му е отговорил, че така е решил. Как може да решава по този начин съдбата на един талантлив юноша на Левски за сметка на тъмнокожите Диаби и Китимбала? Разбирам да са с две класи по-добри, но случаят е различен", заяви Курдов пред "Тема Спорт".
Боже, боже..
С годините човек изфъсква.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Serafim написа:Петър Курдов верно ли е дал такова интервю?
"Питайте Стоев дали предишните централни нападатели са били по-добри. Говоря за Макриев и Гикиевич. Те колко гола вкараха за една година? Понеже се броят мачовете на Атанас, ще кажа, че са били 8, но само в три от тях той е бил титуляр. В крайна сметка той не е женен за Левски. Свърши ли полусезона, той си събира багажа и си тръгва.
Нека останат Диаби и Китимбала. Преди мача Наско е попитал Стоев защо не играе, а той му е отговорил, че така е решил. Как може да решава по този начин съдбата на един талантлив юноша на Левски за сметка на тъмнокожите Диаби и Китимбала? Разбирам да са с две класи по-добри, но случаят е различен", заяви Курдов пред "Тема Спорт".
Боже, боже..
С годините човек изфъсква.
Това ако го е казал наистина, не се и учудвам че синчето се е пръкнало такова
Курдов разтрогва утре ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
maxi1914 написа:Курдов разтрогва утре ?
Yes
W84me написа:Сега пък пишат за Венци Христов... Толкова ли не може да изкараме някой читав от школата?
И да трябва да го чакаме до средата на сезона като Курдов не мерси .
maxi1914 написа:W84me написа:Сега пък пишат за Венци Христов... Толкова ли не може да изкараме някой читав от школата?
Що? Диаби до кога го чакаме?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:maxi1914 написа:W84me написа:Сега пък пишат за Венци Христов... Толкова ли не може да изкараме някой читав от школата?
Що? Диаби до кога го чакаме?
Не по врат а по шия .
- Neron
- Контакти:
Кога Гонзо ще се разкара? Не може да доведеш 4 нападателя и за 15 кръга да имат общо 1 гол. Този срам няма ли? До кога ще си мисли, че може да прави селекция за отбор с претенции за титла?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!