Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За оставащите мачове.
Какво да кажа за Ботев освен, че ви съчувствам за това и в много скоро време ще играете във В група... Спасение има, но само с един изход! И тои е селския да бъде убит... !
Изпрати SMS с текст "Duzpa" на кратък нормер 1948, и спаси Фк Ц(*КА. Нека заедно да подарим надежда на отборът в нужда. Благодарим ви за щедростта. [video]http://vbox7.com/play:bd28b144[/video]
-
- Контакти:
Junior Urchin написа:Шопска конспирация. За всичко са виновни шопите. Скоро, след като изпаднете и „Локо“ ще ви последват, ако не го направите и заедно. Така ще можете да си сформирате една пловдивска лига - необезпокоявани и неощетявани от гадните шопи. Тъкмо и най-накрая пловдивски отбор ще може да спечели купа, че аз не помня скоро пловдивски отбор да е печелил нещо
Ето това е ярък пример за човечец с огромни комплекси, търсещ някъде другаде проблемите.
Последна промяна от joro_laneca на 10 мар 2009 02:22, променено общо 1 път.
А НИЕ СМЕ СИНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ, ОБИКОЛИЛИ ВСИЧКИ СТАДИОНИ, РАЗБИЛИ ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ОТБОРИ, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ....
- smash_the_reds
Angoff. написа:smash_the_reds написа:Падате от Левски и от там започва възходът ви!Варвам ,че няма да изпаднете-искрено се надявам за това и след 2 год. в зона УЕФА,ок?
Абе, smash_the_reds ти нямаш ли си личен живот, че като те гледам колкото пъти влизам във форума и винаги те намирам да си тука и да пишеш...![]()
Нямам

smash_the_reds написа:Angoff. написа:smash_the_reds написа:Падате от Левски и от там започва възходът ви!Варвам ,че няма да изпаднете-искрено се надявам за това и след 2 год. в зона УЕФА,ок?
Абе, smash_the_reds ти нямаш ли си личен живот, че като те гледам колкото пъти влизам във форума и винаги те намирам да си тука и да пишеш...
Нямам![]()
ЕЕЕЕЕ... чак и мен разплака

Изпрати SMS с текст "Duzpa" на кратък нормер 1948, и спаси Фк Ц(*КА. Нека заедно да подарим надежда на отборът в нужда. Благодарим ви за щедростта. [video]http://vbox7.com/play:bd28b144[/video]
- Junior Urchin
joro_laneca написа:Junior Urchin написа:Шопска конспирация. За всичко са виновни шопите. Скоро, след като изпаднете и „Локо“ ще ви последват, ако не го направите и заедно. Така ще можете да си сформирате една пловдивска лига - необезпокоявани и неощетявани от гадните шопи. Тъкмо и най-накрая пловдивски отбор ще може да спечели купа, че аз не помня скоро пловдивски отбор да е печелил нещо
Ето това е ярък пример за човечец с огромни комплекси, търсещ някъде другите проблемите.
Ей, йо ма мен, жоро ланеца, каква богата душевност, какво дар слово, ти сигурно си тузара на квартала със големия ланец и смъкнатите дънки. Аз при гангстаз проблеми не търся, йо ма мен
- smash_the_reds
ЕЕЕЕЕ... чак и мен разплака
Не плачи и не се подигравай-всеки си има своите проблеми.......

-
- Контакти:
Junior Urchin написа:
Ей, йо ма мен, жоро ланеца, каква богата душевност, какво дар слово, ти сигурно си тузара на квартала със големия ланец и смъкнатите дънки. Аз при гангстаз проблеми не търся, йо ма мен
ха ха ха ха ха евала forever-ке
А НИЕ СМЕ СИНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ, ОБИКОЛИЛИ ВСИЧКИ СТАДИОНИ, РАЗБИЛИ ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ОТБОРИ, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ....
- емо73канар
- Контакти:
Модератора ,що спиш сега трииги тия от лесни и цеца ,имат си форуми да ходът там да си се ядът ,този форум е на БОТЕВ и въпроса на МЕТО засяга единствено БОТЕВИСТИТЕ.МЕТО братле от нас се иска само да си подкрепяме отбора,а не само да ги плюеме момчетата,на този етап толкова могат но с наша подкрепа мисля ,че ще покажат и още.Затова нека който милее за отбора доиде на 14.03.2009 и мощно да подкрепим отбора на Пловдив-БОТЕВ.
Имам идея която 100% ще има голям отзвук в цяла България да се блокират всички кръстовища в Пловдив. Тогава ще стане много интересно каква ще бъде реакцията на селю и управляващите.