insaneboy1 написа:такава дузпа и за мадриТ не съм виждал да свирят
А за Барсилона?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
insaneboy1 написа:такава дузпа и за мадриТ не съм виждал да свирят
Кашчей написа:insaneboy1 написа:такава дузпа и за мадриТ не съм виждал да свирят
А за Барсилона?
insaneboy1 написа:Кашчей написа:insaneboy1 написа:такава дузпа и за мадриТ не съм виждал да свирят
А за Барсилона?
виж срещу Барселона ни свириха подобна преди ден два
Кашчей написа:insaneboy1 написа:Кашчей написа:insaneboy1 написа:такава дузпа и за мадриТ не съм виждал да свирят
А за Барсилона?
Първата от две години![]()
Скачаш, натискаш и пречиш на съперник да играе с топката в твоето наказателно поле-какво се свири?
Ozzimozzi написа:Кашчей написа:insaneboy1 написа:Кашчей написа:insaneboy1 написа:такава дузпа и за мадриТ не съм виждал да свирят
А за Барсилона?
Първата от две години![]()
Скачаш, натискаш и пречиш на съперник да играе с топката в твоето наказателно поле-какво се свири?
Нищо не натискаш!Защитника надскочи с метър футболиста от Лудогорец и игра чисто с топката.
miro_rz написа:spoon написа:Не бе пичове честно, кажете нещо за дузпата!
Как да кажем нещо за дуСпа , такава дума няма и трудно ще ти се обясни !
За мен лично нарушение няма и не трябва да се свири . Писал съм същото и в другия форум !
ЦСКА _завинаги написа:Титлата ще е ваша, но не с игра на терена, а благодарение на съдиите!
miro_rz написа:ЦСКА _завинаги написа:Титлата ще е ваша, но не с игра на терена, а благодарение на съдиите!
Сиси предната година ви свирят дузпа срещу нас за фал 2 метра пред наказателното !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта