ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 сеп 2010 20:36

cska_90 написа:Титан постигнаха целта си-гнева се пренесе от тях върху БФС! ;) ;) ;) БРАВОООО!!!Явно не са толкова тъпи!!! :evil:

А вие ми спорете за глупости-има или няма дузпа!! :(

Значи по тази логика имаме новина: "ТИТАН" ПОДКУПИХА СЪДИЯТА ДА СВИРИ СРЕЩУ ЦСКА! :o
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 12 сеп 2010 20:38

Tommi , както са казали умните хора , степента на разбиране на футбола е обратно пропорционална на вероятноста да си фен на Лефски .
Ако поне беше гледал футбол щеше да знаеш че ако се прилагат дословно правилата при изпълнение на дузпа , 95 от 100 дузпи трябва да се пребиват . Почти винаги някой навлиза в нак поле , вратаря почти винаги излиза метър два пред голлинията което е забранено . Но не се гледа дословно.
При всичките балтии е малко нагло да искате и пребиване на дузпата . На ПАстата не му стигана смелост , желание имаше.. 8-)

PFC Litex , сигурно си сляп и не виждаш че са двама защитници срещу един нападател.
Картона си е реален , какъвто беше даден.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 сеп 2010 20:39

BLUE CHAMPIONS написа:
cska_90 написа:Титан постигнаха целта си-гнева се пренесе от тях върху БФС! ;) ;) ;) БРАВОООО!!!Явно не са толкова тъпи!!! :evil:

А вие ми спорете за глупости-има или няма дузпа!! :(

Значи по тази логика имаме новина: "ТИТАН" ПОДКУПИХА СЪДИЯТА ДА СВИРИ СРЕЩУ ЦСКА! :o

Това са твой интерпретации!! :shock: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 сеп 2010 20:40

Миналата година в Перник ПФК Левски изтарва дузпа и предварително влезлия в наказателното поле не помня кой беше я вкара, но дузпата не се приби.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2010 20:43

Хан Крум написа:Tommi , както са казали умните хора , степента на разбиране на футбола е обратно пропорционална на вероятноста да си фен на Лефски .
Ако поне беше гледал футбол щеше да знаеш че ако се прилагат дословно правилата при изпълнение на дузпа , 95 от 100 дузпи трябва да се пребиват . Почти винаги някой навлиза в нак поле , вратаря почти винаги излиза метър два пред голлинията което е забранено . Но не се гледа дословно.
При всичките балтии е малко нагло да искате и пребиване на дузпата . На ПАстата не му стигана смелост , желание имаше.. 8-)

PFC Litex , сигурно си сляп и не виждаш че са двама защитници срещу един нападател.
Картона си е реален , какъвто беше даден.

Така ли са казали "умните хора"?Да не си им чел трудовете:тезисите на Априлския пленум.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2010 20:49

PFC Litex написа:Явно не сте видели питането ми, та с какъв цвят трябва да е картона на Акуаро и защо
litex/viewtopic.php?p=1370899#p1370899

Ами картона трябва да е жълт. Според теб трябва да е червен, и аргумента ти е, че "Когато нападателя е сам срещу вратаря и няма друг противников футболист пред него, при нарушение какъв картон се дава. Аз пък ти предлагам да поразгледаш на повторението къде се намира Галчев и позицията му дали се връзва с твоето мнение, че "няма друг противников футболист" до Нифлор и дали може да се каже, че е сам срещу вратаря. И не става въпрос за "пред него", а "до него", тоест с реална възможност да го покрие.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 12 сеп 2010 20:53

blue avalanche , аз съм чел доста неща , включително и правилата на футбола .
През това време очевидно ти си блеееееел.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Върни се в “ЦСКА”