Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Потърси интервютата с Асприля от миналата година, това са негови думи! Понеже евреите не искаха да направят отстъпка в цената, затова се е стигнало до това споразумение! Иначе нямаше да дойде в ЦСКА! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
CSKA 78 написа:Потърси интервютата с Асприля от миналата година, това са негови думи! Понеже евреите не искаха да направят отстъпка в цената, затова се е стигнало до това споразумение! Иначе нямаше да дойде в ЦСКА! ;) :)
https://sportal.bg/news-2023071323114681852 Преди да започна да пиша прегледах архивите :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Сумата, която Бейтар сега получава, се удържа от заплатата ми. Следващата година ще играя почти безплатно, но това е семейно решение, което взех.
Според теб кое е по-правилно - ЦСКА плаща трансферната сума, а Асприля играе без заплата цяла година?!
Или Асприля плаща от заплатата си на евреите, затова ще играе без такава за цяла година?!
ПП Доколкото знам заплатата се плаща всеки месец! И няма отбор в света, който да чака трансферна сума цяла година, разделена на 12 вноски! Това все пак не е като да си купиш телевизор на лизинг да речем! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:Явно не си разбрал!
Освен всичкото друго, ти си и страшен карък :)
Никой не те разбира.
Все искаш да не се занимаваме с Ганьо, да забравим Ганьо, да не споменаваме Ганьо, а в следващите си изречения даваш налудничаваи предложения да сме пазели наследството на Ганьо и некви контузени 33-35 годишни играчи, които вече доказаха, че не могат да са полезни на ЦСКА. А единият даже е луд човек.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Ти не си много добре явно! Дали слънцето те е напекло или си постоянно "напечен"?! Ха-ха!
Къде видя, че съм написал да задържим наследството на Ганьо?!
Написал съм, че трябваше временно да задържим Каранга и Асприля, докато не вземем нови!
В момента имаме ли по-добър нападател от Каранга?! Или по-добро крило от Асприля, въпреки че вече е на възраст за пенсия?!
Може би според теб Тасев и Борносузов са по-добри, въпреки че последният по-скоро ще играе с втория ни отбор в понеделник! А не с първия ни отбор в неделя!
ПП Стига с този Ганьо, започваш да ставаш смешен вече! :lol: :)
Къде видя, че съм написал да задържим наследството на Ганьо?!
Написал съм, че трябваше временно да задържим Каранга и Асприля, докато не вземем нови!
В момента имаме ли по-добър нападател от Каранга?! Или по-добро крило от Асприля, въпреки че вече е на възраст за пенсия?!
Може би според теб Тасев и Борносузов са по-добри, въпреки че последният по-скоро ще играе с втория ни отбор в понеделник! А не с първия ни отбор в неделя!
ПП Стига с този Ганьо, започваш да ставаш смешен вече! :lol: :)
Освен, че никой не те разбира, ти даже не проумяваш сам какви ги пишеш.
Да, сигурен съм, че не ме разбираш! Но затова е виновен Ганьо! :lol: :)
Рядко си позволявам да давам мнение тук, тъй като често мненияа са в двете крайности, но определено това което чета последните дни, ме кара да недоумявам какво искат част от собствените ни фенове.
Започваме от нулата, правим стадион и база, взе се нов рейс и се прави макар и бавно селекция от млади и перспективни българи, а тук се реве за 30+ годишни пенсионери, дето едвам ходеха по терена.
Вярно повечето сте млади и едва ли сте гледали поколението на Ицо, Любо, Емо, Джеки, Ради и т.н., но поне това на Бербо, Стилян, Марто, Мето Деянов и Милен Петков би трябвало да помните и те не бяха от Каранги и Асприли и т.н. знайни и незнайни аборигени, а от 18-20 годишши българи.
Имаме запазено ядро на отбора (остана всичко качествено), добавени са няколко млади момчета, дайте им шанс поне до зимата и тогава почнете с рязането на вени!
Започваме от нулата, правим стадион и база, взе се нов рейс и се прави макар и бавно селекция от млади и перспективни българи, а тук се реве за 30+ годишни пенсионери, дето едвам ходеха по терена.
Вярно повечето сте млади и едва ли сте гледали поколението на Ицо, Любо, Емо, Джеки, Ради и т.н., но поне това на Бербо, Стилян, Марто, Мето Деянов и Милен Петков би трябвало да помните и те не бяха от Каранги и Асприли и т.н. знайни и незнайни аборигени, а от 18-20 годишши българи.
Имаме запазено ядро на отбора (остана всичко качествено), добавени са няколко млади момчета, дайте им шанс поне до зимата и тогава почнете с рязането на вени!
VDP написа:Рядко си позволявам да давам мнение тук, тъй като често мненияа са в двете крайности, но определено това което чета последните дни, ме кара да недоумявам какво искат част от собствените ни фенове.
Започваме от нулата и имаме запазено ядро някак не се вързват, иначе в момента не виждам смисъл да се плюе по старото ръководство, или да се критикува новото, защото новото бе в управлението на клуба през последната година. Сега важно е да се поставят и обявят приоритетите пред клуба и да има търпение и подкрепа от страна на феновете.
VDP написа:Рядко си позволявам да давам мнение тук, тъй като често мненияа са в двете крайности, но определено това което чета последните дни, ме кара да недоумявам какво искат част от собствените ни фенове.
...
Така, така, никой не го разбира 78, не се учудвай, че и ти недоумяваш какво иска.
Мани, че тия едвам ходеха, а ми и заради различни проблеми и оправдания, не можаха да играят в повечето мачове. Контузии, изпросени наказания поради неадекватни и налудничави действия, драми разни, ама не ихраеха. Ама заплати вземаха. И сега 78, по причини, които никой не разбира, по негова си логика, която е антилогика, иска същите тия безполезни, в края на кариерата си, но скъпи туристи, да били останели в ЦСКА, за да помогнели ... куку-руку.