кат си ме, майко, родила
със сърце мъжко, юнашко,
та сърце, майко, не трае
да гледа турчин, че бесней
над бащино ми огнище:
там, дето аз съм пораснал
и първо мляко засукал,
и с сърце сичко разкажи
на мойте братя невръстни,
да помнят и те да знаят,
че и те брат са имали,
но брат им падна, загина,
затуй, че клетник не трая
пред турци глава да скланя,
Дружина тръгва, отива,
пътят е страшен, но славен:
аз може млад да загина...
Но... стига ми тая награда -
да каже нявга народът:
умря сиромах за правда,
за правда и за свобода...
Славиша Стоянович
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славиша Стоянович
САМО ЛЕВСКИ!
Добре де... а защо Славиша?
Нямам друго предложение за треньор и не съм против него (даже му симпатизирам), просто ми е любопитна какви са били критериите, които са били фактор, за да го назначат.
Ще налага младите? Добре се справя да изгражда от рахити истински футболисти? Евтин е? Само той се е съгласил? Разбира се добре с футболистите? Всичко взето заедно?
Също така какви са целите? Оставяне в групата? Шампиони (на втората 6-ца де) ? Лига Европа през бараж (1ви във втората шестица)? Изграждане на тим, пък резултатите не са важни? Печелене на време?
Не е лесно да си шефче в Левски. Виж в Марек е лесно, в Ботев Карлуково също.
Нямам друго предложение за треньор и не съм против него (даже му симпатизирам), просто ми е любопитна какви са били критериите, които са били фактор, за да го назначат.
Ще налага младите? Добре се справя да изгражда от рахити истински футболисти? Евтин е? Само той се е съгласил? Разбира се добре с футболистите? Всичко взето заедно?
Също така какви са целите? Оставяне в групата? Шампиони (на втората 6-ца де) ? Лига Европа през бараж (1ви във втората шестица)? Изграждане на тим, пък резултатите не са важни? Печелене на време?
- metodito
- Контакти:
Да си коментираш във форума е най-лесно. Каква беше визията зад назначаването на един посредствен и с нищо незаслужил поста си Хубчев? Какъв е бил мотивът за заплатата му? Той освен въздух под налягане показа ли, че е друго. Типично - комплекса на малкия човек. Идва бат Бойко или Хубчев почва да си придава стойки, да гълчи и да високомерничи, кара се, набира. Малкият човек охка и ахка в умиление и ръкопляска, а не вижда, че царя е гол. Успех на Славиша. Този път се надявам да му се получи. Ако ли не, то да остави на наследника си един боеспособен отбор, който да бъде доразвит.
Ами, длъжни сме да пожелаем успех на новия стар треньор. Аз лично не съм възхитен от разпиляната игра на отбора при предишния му престой - защита беше организиран хаос, халфова линия на практика нямаше, а напред беше ура-ура, и то с два пъти по-класни играчи от сегашните. Въпреки това - успех и подкрепа!
Слушах пресконференцията от самото начало ама не чух нищо за продължителността на договора, никоя мисирка не е*а да зададде този така фундаментален въпрос при назначаването на треньор.
Слушах пресконференцията от самото начало ама не чух нищо за продължителността на договора, никоя мисирка не е*а да зададде този така фундаментален въпрос при назначаването на треньор.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

2 години е договора
https://levski.bg/news/details/178101%22%22
https://levski.bg/news/details/178101%22%22
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Svilen написа:Добре де... а защо Славиша?
"...Никакви условия не са поставяни пред него. Трябва да се изгради отбор за следващата година. Да избегнем грешките в селекцията и когато взимаме играчи да сме убедени в техните качества..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- levskarcheto96
- Контакти:
Добре дошъл обратно, Славиша!
Нека да видим дали Славиша ще си възроди кариерата като треньор на Левски. Успех и има един мач аванс
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Славиша дано върне старата слава на Левски. Успех.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"