Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата
Айде стига рев срещу съдията.И двата ви отменени гола са си засади отвсякъде.Съдията грешеше и в двете посоки.Застанете като мъже и кажете,че отборът ви е сбирщина от наемници,дето им е през оная работа какво ще се случи,важни са кинтите.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
mistreated написа:Eminem написа:mistreated написа:И двата гола бяха напълно правилно отменени. На стоп-кадър погледнете окосената различно трева под краката на двамата футболисти на Левски. Ясно се вижда, че Бастос е по-напред от подаващия син футболист.
Левски отново изигра безобразно слаб мач и допусна 2 гола от 3 свестни атаки за Ботев. Канарите също разочароват за пореден път, но днес имаха един още по-слаб отбор срещу себе си.
Добре, нека да е правилно отменен. Само, че Ботев ако беше останал с 9 човека, както трябваше да бъде, мачът за тях приключва.
Може би трябваше да бъде показан втори жълт на Иршак, но за Хамза не съм съгласен. Удари Димов, но определено не го виждаше, когато скочи. В смисъл - не беше нарочно. Ако за този удар трябваше да получи червен картон, то Макриев всеки мач е за гонене.
Съгласен съм с теб, но не помня Макриев да е разбивал нечия глава

CHELSEA
ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:slash1912 написа:slash1912 написа:2:0
Казах !!!
Понеже беше много трудно за прогнозиране. Така като гледаш някой мисли ли, че Левски играе нещо? За левскарите говоря.
Е нашите щото играха нещо първия мач...
Вие просто при гостувания в София насирате, а ние толкова си можем, аз грам не се учудих. По- добре, че така стана даже, защото лично аз Сухия не мога да го търпя вече, а търпението към Батков също се изчерпа.
Не е така, много отдавна съм казал че това служеше за оправдание на треньорите.
- ralka_levskarka
- Контакти:
luxorus написа:Айде стига рев срещу съдията.И двата ви отменени гола са си засади отвсякъде.Съдията грешеше и в двете посоки.Застанете като мъже и кажете,че отборът ви е сбирщина от наемници,дето им е през оная работа какво ще се случи,важни са кинтите.
Като гледам всички казваме, че са слаби, вие избирателно ли си четете, не знам

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
CSKA 78 написа:Гледам,че Ботевь са ви отстранили,еми честит юбилей!!!
Оттук насетне "Левски" имат два пътя- в първенството или да трупат точки за самочувствие,като по този начин помогнат на ЦСКА да отиде по-напред в класирането,или да си останат на 7-то място и да бъдат изпреварени от Берое(по точки).
И да изкарат някой лев за следващата селекция

ralka_levskarka написа:glarus_ds написа:TodorT написа:Туре от началото на пролетния дял нищо не играе. Бастош и Крумов се борят. Димов е пълна трагедия, Бру е тотален некадърник..... И май май ни става ясно за кои футболисти говори Здравков.
За Пелето, за Пелето![]()
За какво го пуска, кьорав ли е, а изгонихме Цветков, защото бил стар, майкоооо..
Е щом Бру изпъкваше в центъра по време на вторите полувремена на мачовете с ЦСКА-то и Ботев, представете си какво играе това измислено Пеле...
CHELSEA
Ма голям кеф, бе г-н Батков - ти си герой!
Много съм щастлив.
Този отбор ме кефи максимално, играчите са супер звезди, а качулките за супер фенове, заслужават си играта и собственика!
Този ФК Батков, Ви го подарявам! Продължавайте да го подкрепяте, но не викаите , че сте ЛЕВСКИ СОФИЯ, моля Ви (Вие сте ФК БАтков)!
------------------------------------------------------------------
Моя ЛЕВСКИ, е този ЛЕВСКИ, на големия СИРАКОВ!
Много съм щастлив.
Този отбор ме кефи максимално, играчите са супер звезди, а качулките за супер фенове, заслужават си играта и собственика!
Този ФК Батков, Ви го подарявам! Продължавайте да го подкрепяте, но не викаите , че сте ЛЕВСКИ СОФИЯ, моля Ви (Вие сте ФК БАтков)!
------------------------------------------------------------------
Моя ЛЕВСКИ, е този ЛЕВСКИ, на големия СИРАКОВ!
Видяхме го, но не видяхме червения картон...
CHELSEA
- ralka_levskarka
- Контакти:
glarus_ds написа:
Видяхме го, но не видяхме червения картон...
Трябва да има чупене на крака

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Сега кои ще доиде вече сухия се маха овчата глава или кокъла други варианти