Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот batmanlevski » 13 мар 2014 23:01

Валенсия- дойдоха,поиграха и разгромиха ,само дето не разбраха с кого са играли
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 мар 2014 23:06

batmanlevski написа:Валенсия- дойдоха,поиграха и разгромиха ,само дето не разбраха с кого са играли

Аз го гледах мача по една руска телевизия, коментаторът каза, че стадионът им е по-голям от целия град Разград. :lol:

Ама все си мисля, че са разбрали и даже и доста внимателно са го разучили тоя, дето играха срещу него.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 мар 2014 23:10

CSKA 78 написа:
snakebite написа:
CSKA 78 написа:Не знам с какви очи, някои привърженици на Лудогорец искат да изкарат дузпата(която не влезе) виновник за катастрофалния резултат?!
И да беше влязла пак щяха да ви бият!Да оставим това ,че останаха с десет човека след изключително пресилен червен картон(картон,който ако беше даден на футболист от Лудогорец,разградчани щяха да опищят вселената).Цял час Валенсия играят с 10 човека и водят с 3:0,аз на това му казвам- разгром!Та,толкова за класата на Лудогорец,като се изправят срещу съперник,който не "отбива номера" в ЛЕ-това е резултата!

Пич постнах ти резултати на испански отбори..
В момента просто си мачкат.....
Резултата е неприятен, но не е резил в никакъв случай !
Стоев сгреши днес като пусна Барт, а не Терзиев !
Малшанс че не игра и Златински, със сигурност вкарваше поне дузпата !!

Не знам за теб какво е рeзил?За мен резултат от 4:0 е разгром(резил)!При дадена дузпа и червен картон в 25 минута(за вас) и след това до 80 минута ви водят с 3:0( в края ,ако се бяха понапънали щяха да ви вкарат и още)-това също е разгром(резил)!
Надявайте се на реванша да не играят на 100%,защото резултат 5:0 e съвсем реален и достижим!

На реванша ще играят не на 100 а на 200 %. Причините са няколко:
1. Имат 300 милиона евро дългове и целят достигане най - малко на полуфинал, който ще им осигури минимум 10 милиона евро, което си е глътка въздух.
2. В момента отбора се продава от 1 седмица и се е появил кандидат - купувач, който е милиардер от Сингапур и ги следи под лупа как играят и как се представят, така че усилията ще са на 200 процента.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 23:10

batmanlevski написа:Валенсия- дойдоха,поиграха и разгромиха ,само дето не разбраха с кого са играли

И какво на същия етап като нас ще отпаднат отбори като Тотнъм, Порту, Севиля,Фиорентина....найс, а ;)
Отъркахме се с големите, доведохме орел и 40 000 на стадиона, създадохме една лека мания у нас...
А Левски..Иртиш, 6-тия в Казахстан, още юли месец.... ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 13 мар 2014 23:10

etgecata1 написа:
CSKA 78 написа:Както написах преди седмица:Оптимистично 0:3! ;)

Колега и аз бях написал: тънко 0:3

Класа сте и двамата, отдава ви се тая материя футбола. Кажете само, колко писахте мачовете от 1/8 финалите на ЛЕ на Левски и ЦСКА да видим дали са излезли :roll:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 мар 2014 23:13

Не може всичко да е цвята и рози! Загубите са неизбежни! Не е станало кой знае какво, Лудогорец е губил и от Литекс и от "Черно море". Вярно е, че Валенсия е класа, но е вярно, че в този мач можехме да завършим равен, а и да победим. Но трябваше повече увереност и да се вкара онази дузпа. Не трябва да се правят трагедии. Не всяка дузпа влиза, не може всички мачове да са силни. Нека видят, че морето не е до колене. За мен е радващо, че след фалстарта в началото, Лудогорец заигра като равен с равен и дори създаваше повече положения, още преди испанците да останат с човек по-малко. После обаче не можахме да се възползваме от численото предимство, но това не е за първи път. На някои "разбирачи" ще им припомня един мач, в който Лудогорец остана с човек по-малко и така си вкара гола и победи ЦСКА. Мачът беше в Разград, треньор беше още Петев. Така че и това го има.
Мисля също, че пълният стадион "Васил Левски" не влияе по най-добрия начин на Лудогорец. Толкова много хора, изпълнени с очаквания - за втори мач виждам как отборът започва сковано и прави фатални грешки в началото.
Като фен на Лудогорец благодаря на всички онези хора, които напълниха стадиона и някои дори скандираха "Лудогорец оле". Зрелището си струваше, можеше и да е още по-добре, но няма как да вземаш максимума от всичко.
На задниците какво да кажа :) Дочакаха и те малко радост ;)
Дано изиграят освободено и концентрирано мача в Испания! Смятам, че могат да ни зарадват като за завършек на този славен европейски сезон, който ще се помни дълго!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 мар 2014 23:15

snakebite написа:

И какво на същия етап като нас ще отпаднат отбори като Тотнъм, Порту, Севиля,Фиорентина....найс, а ;)
Отъркахме се с големите, доведохме орел и 40 000 на стадиона, създадохме една лека мания у нас...

Ше кажеш,че сте довели слон,ве. Баси !!! :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 мар 2014 23:18

tsonpen написа:Не може всичко да е цвята и рози! Загубите са неизбежни! Не е станало кой знае какво, Лудогорец е губил и от Литекс и от "Черно море". Вярно е, че Валенсия е класа, но е вярно, че в този мач можехме да завършим равен, а и да победим. Но трябваше повече увереност и да се вкара онази дузпа. Не трябва да се правят трагедии. Не всяка дузпа влиза, не може всички мачове да са силни. Нека видят, че морето не е до колене. За мен е радващо, че след фалстарта в началото, Лудогорец заигра като равен с равен и дори създаваше повече положения, още преди испанците да останат с човек по-малко. После обаче не можахме да се възползваме от численото предимство, но това не е за първи път. На някои "разбирачи" ще им припомня един мач, в който Лудогорец остана с човек по-малко и така си вкара гола и победи ЦСКА. Мачът беше в Разград, треньор беше още Петев. Така че и това го има.
Мисля също, че пълният стадион "Васил Левски" не влияе по най-добрия начин на Лудогорец. Толкова много хора, изпълнени с очаквания - за втори мач виждам как отборът започва сковано и прави фатални грешки в началото.
Като фен на Лудогорец благодаря на всички онези хора, които напълниха стадиона и някои дори скандираха "Лудогорец оле". Зрелището си струваше, можеше и да е още по-добре, но няма как да вземаш максимума от всичко.
На задниците какво да кажа :) Дочакаха и те малко радост ;)
Дано изиграят освободено и концентрирано мача в Испания! Смятам, че могат да ни зарадват като за завършек на този славен европейски сезон, който ще се помни дълго!

Това твоето е малко като в оня виц за компютрите, които се оказали компоти. Я си спомни малко по - добре мача с ЦСКА в Разград. Не Лудогорец остана с човек по - малко, а ЦСКА след глупава постъпка на Грънчов. До картона му Лудогорец водеше в резултата, а след картона от добрата игра на Лудогорец и помен не остана и ЦСКА с 10 души на терена не им даде възможност да си излязат от полето и на 3 - 4 пъти късмета ги отърва от изравняване.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 мар 2014 23:19

snakebite написа:

Не се връзвайте ,те някои хора по душа са си дразнители не че, са специално от Левски.Хората оцениха това което направихте и резултата е ,че дойдоха и ви подкрепиха ,всичко друго е празни приказки и чесане по клавиатурата ,не го приемайте толкова навътре че някой си избива комплексите .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 мар 2014 23:20

tsonpen написа:Мисля също, че пълният стадион "Васил Левски" не влияе по най-добрия начин на Лудогорец.

Е,па да бяхте дошли в Бургас. Спестените пари от автобуси,сандвичи,билети и както разбрахме и вода,Киро можеше да вложи в почерпка на съдии . Покрай тая Европа,умряха гладни хората. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”