Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот Iceberg » 21 яну 2014 17:35

Гавра-мавра... това е положението Зелен. Ясно и точно беше казано. Пари за нови доказани играчи няма да се дават. Нито за заплати, да не говорим за трансферна сума. Приоритет - спечелването на 3 точки, бетониране в седмицата и познай.... налагането на момчета от школата. Дори и да си прав, че 2-3 на сезон е нормално... ние какво сме сторили до тука?! Нито един този сезон ?! Китанов си беше откритието на миналия сезон :mrgreen: . Расим и Наско, така и така не смятам, че са наложени.. Тъй че.. има мегдан за още :mrgreen: .
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

gogo208
Контакти:

Мнениеот gogo208 » 22 яну 2014 15:10

Ляв бег 18-годишен от Етрополе се появи на тича. Мисля,че се казва Ивелин Лазаров или нещо такова.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 25 яну 2014 15:10

Изображение срещу Изображение
Мачът ще се играе в три части по 30 минути.
Двубоят се играе при непрестанен дъжд.

Състави:
Стартов състав:
Китанов (44')
Емилов (44')
Котев (к) (44')
Сталев (44')
Венков (44')
Йовчев (44')
Паланков (44')
Цанков (44')
Расим (44')
Коконов (44')
Божилов (44')

Резерви:
Дашев (44')
Станчев (44')
Бергонси (44')
Бакари (44')
Пешков (44')
Минков (44')
Ат. Петров
Костадинов (44')
Йосков (72')
Окоро (44')
Попов (44')
Петров (44')

Гол на 15 годишния Валентин Йосков :idea:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 яну 2014 16:22

Много силно са се представили юношите ви.Защо са ви нови попълнения?Това 15 годишно момче ако покаже силни игри и в първенството ще струва милиони.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 яну 2014 16:37

От моята гледна точка: Направиха ми впечатление 3 неща. И трите положителни. Първо, че отборът стоеше никак не зле. Напротив, дори ми хареса и бях някак обнадежден. Е, за този етап от подготовката, за лошото време, за купчината млади момчета..... Иначе теренът наистина беше доста добър за тези условия. Второ: Не се получи срив на играта при влизането на повечко от "бебетата на Гонзо", а напротив. Даже сякаш играта се пооживи. Третото полувреме, когато на терена бяха 7 от "децата" бяха отбелязани 2 от головете, а отборът атакуваше през повечето време. И трето: Приятно впечатление направи наличието на много зрители. Като се има в предвид отвратителното време, никаквата селекция, свиването на бюджета и напускането на много основни единици, привидно ниския интерес от феновете... Явно е само привидно :) Общо взето нито съм изненадан, нито разочарован. Напротив, доволен съм от видяното и съм доволен, че не си спестих присъствието на стадион "Младост". Браво на младоците. Да се надяваме, че освен Гонзо да съумее да направи така, че младите момчета да се сработят с останалите и отново да станем отличен колектив и да сме дружни като отбор, ами и да изпъкне някой юноша бледен, да съумее някой от дузината "дечица" да блесне, да покаже неоспорими качества и да залепне в схемата на отбора!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 яну 2014 17:18

Апропо, някой знае ли защо отсъстваше Живко?! Не, че се усети :mrgreen: , ама забелязах все пак. ;) Нищо лично против него, даже сякаш предпочитам чужд, връзкар, но спазващ режима и амбициран да успее, пред наш, с качества, но...неебаващ и не спазващ режим чешит!?!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 яну 2014 18:13

Ж.Атанасов болен.
П.С.Шльонск Вроцлав -силен противник за първата контрола в Турция и Атирау Казахстан -слабичък за втората.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 яну 2014 00:07

Айсберг,можеш ли да направиш бързи профили на младите играли в мача и по специално на Йосков,Пешков и Цанков.Ако не те мързи и на останалите,но аз си мисля че ако има заек,той е в тези трите "трънака".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 яну 2014 11:12

Готвача написа:Айсберг,можеш ли да направиш бързи профили на младите играли в мача и по специално на Йосков,Пешков и Цанков.Ако не те мързи и на останалите,но аз си мисля че ако има заек,той е в тези трите "трънака".

Ами.. да, ще мога донякъде, още повече, че ги искаш бързи :), т.е. не толкова претенциозни и донякъде първоначални ;). Ще мога, но не мисля, че трябва да занимавам всички с вижданията и наблюденията ми. Ще ти пусна нещичко на лични. Иначе само мога да кажа, че в няколко момчета се видяха качества и потенциал, а във всички желание за изява, което е радващо.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 26 яну 2014 11:17

Готвача написа:Айсберг,можеш ли да направиш бързи профили на младите играли в мача и по специално на Йосков,Пешков и Цанков.Ако не те мързи и на останалите,но аз си мисля че ако има заек,той е в тези трите "трънака".

За Йосков мисля ,че ще излезе нещо от него много добро.момчето е само на 15 а има качества то си личи както и голов нюх.
Пешков си мисля ,че ако продължава да работи по този начин може да ни свърши работа през сезона .
Петко Цанков отдавна е във полизрението на Гонзо следи изявите му във мачовете на юношите мисля ,че играе във центъра може да замести Жоро :roll:

Върни се в “Черно море”