От моята гледна точка: Направиха ми впечатление 3 неща. И трите положителни. Първо, че отборът стоеше никак не зле. Напротив, дори ми хареса и бях някак обнадежден. Е, за този етап от подготовката, за лошото време, за купчината млади момчета..... Иначе теренът наистина беше доста добър за тези условия. Второ: Не се получи срив на играта при влизането на повечко от "бебетата на Гонзо", а напротив. Даже сякаш играта се пооживи. Третото полувреме, когато на терена бяха 7 от "децата" бяха отбелязани 2 от головете, а отборът атакуваше през повечето време. И трето: Приятно впечатление направи наличието на много зрители. Като се има в предвид отвратителното време, никаквата селекция, свиването на бюджета и напускането на много основни единици, привидно ниския интерес от феновете... Явно е само привидно

Общо взето нито съм изненадан, нито разочарован. Напротив, доволен съм от видяното и съм доволен, че не си спестих присъствието на стадион "Младост". Браво на младоците. Да се надяваме, че освен Гонзо да съумее да направи така, че младите момчета да се сработят с останалите и отново да станем отличен колектив и да сме дружни като отбор, ами и да изпъкне някой юноша бледен, да съумее някой от дузината "дечица" да блесне, да покаже неоспорими качества и да залепне в схемата на отбора!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------