Steelblade написа:Mirolio написа:Steelblade написа:http://www.livesport.bg/stojcho-stoev-pred-livesportbg-za-poboq-nad-igrachite-na-ludogorec-v-stara-zagora-35733.html
"самите футболисти започнаха да се отбраняват, което донякъде изплаши тези биячи, не знам как да ги определя, и те тръгнаха да бягат“ Изобщо мъжка постъпка от очевидно едни смели мъжкари. Срам за Берое,срам за Стара Загора!
Хора спрете да цитирате Ст. Стоев!!! След интервюто му след мача в Разград в Четвъртък, на тая мижатурка не трябва да и се вярва на нито една дума! Тоя пак е гледал някой друг филм. Та тоя нещастник стана “ШАМПИОН“ с Монтана и Миньор в една календарна година! Смях!!!
Обиждате човек,кoгото вероятно само по телевизията сте виждал. Ще си позволя един съвет,въпреки че не ви познавам - отнасяйте се с хората така,както искате те да се отнасят с вас. Съмнявам се че би ви било приятно да ви наричат мижитурка и нещастник! А с кой е станал шампион не променя факта,че в Стара Загора се е случило нещо безумно и идиотско! Опитвате се да защитавате едно престъпление,вместо да го осъдите. Не е никак морално,ама никак!
Бъдете здрав
Виж, Стойчо Стоев съм го гледал и го помня още като футболист на Локо Сф. и тогава ми беше супер симпатичен. И като треньор на по малките отбори сякаш беше по-сдържан и правеше впечатление на възпитан човек. Но с лед изказването му след мача в Четвъртък имам друго мнение. Та той се опита да оправдае собственото си БЕЗСИЛИЕ ДА МОТИВИРА ОТБОРА СИ ЗА МАЧА С ОТБОР КАТО БЕРОЕ (ясно е че в момента Берое не е от калибъра на Евролудогорец) със грубата игра. Истината е че всеки неутрален фен би потвърдил, че Лудогорец бе bei Weitem по/гробия отбор на терена!