Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД
ок,ти си прав
.
..знаете първия полусезон че Лудогорец си играеше 100 % fair play..
Да,особено първия им мач срещу нас /0-0/ с удобния съдия ,доста феърплей беше

Да,особено първия им мач срещу нас /0-0/ с удобния съдия ,доста феърплей беше

-
- Контакти:
vlado161 написа:.
Да,особено първия им мач срещу нас /0-0/ с удобния съдия ,доста феърплей беше![]()
то4но
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9T58Fm9RV24[/youtube]
Административният директор Атанас Узунов и председателят на "Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив", дадоха специално интервю по повод тема номер едно, която вълнува феновете на отбора в последните дни - оттеглянето на досегашния финансов благодетел Коко Динев и предстоящата смяна на собствеността.
Бившият най-добър рефер на България призова запалянковците за повече спокойствие и търпение през следващите дни, както и да напълнят стадион "Локомотив" в понеделник или вторник, когато се очаква да бъде официализирано името на новия силен на Лаута.
http://www.lportala.net/news/2883.html
Административният директор Атанас Узунов и председателят на "Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив", дадоха специално интервю по повод тема номер едно, която вълнува феновете на отбора в последните дни - оттеглянето на досегашния финансов благодетел Коко Динев и предстоящата смяна на собствеността.
Бившият най-добър рефер на България призова запалянковците за повече спокойствие и търпение през следващите дни, както и да напълнят стадион "Локомотив" в понеделник или вторник, когато се очаква да бъде официализирано името на новия силен на Лаута.
http://www.lportala.net/news/2883.html
-
Пиша пак. С новите, хубави или лоши, ще се налагат само българи. Коко е казал на Нина счетоводителката да му прави списък на кредиторите. Говори се, че ДАНС искат да пият кафе с него... Коки си заминава... Въпреки усърдните опити на хора с НЕпловдивски корени, да откажат потенциалните кандидати за Локо, колелото вече се завъртя. И телефонни обаждания от сорта: "ни ги взимайти уа, нидейти чи щи стани страшну", няма да попречат на Локомотива, да поеме по пътя на европейските отбори!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
2 години 2, много бързо разпозна кой имам предвид. А аз "жълти" не съм употребил изобщо. Златински не ми е любим футболист, но с Кривия избощо не е водил преговори. Информация от кума му. Който е локомотивец. За заплахи няма как да е имало, при положение, че той сам ни каза, че Ахмед го е търсил два пъти. Лъжите ви са толкова детински, че ако имаше малко пипе, сам ще да се смееш на тях. Не пишете тук, а ходете да дразните "вечния враг" Левски. Неадекватната ти и истерична реакция, само потвърждава, колко ви е страх.....
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
sure thing1926 написа:2 години 2, много бързо разпозна кой имам предвид. А аз "жълти" не съм употребил изобщо. Златински не ми е любим футболист, но с Кривия избощо не е водил преговори. Информация от кума му. Който е локомотивец. За заплахи няма как да е имало, при положение, че той сам ни каза, че Ахмед го е търсил два пъти. Лъжите ви са толкова детински, че ако имаше малко пипе, сам ще да се смееш на тях. Не пишете тук, а ходете да дразните "вечния враг" Левски. Неадекватната ти и истерична реакция, само потвърждава, колко ви е страх.....
Логичное добър,перспективен футболист национал да си има мениджър.Супер несериозно е тва,че Кривия му се обадил.А супер смешно ще е ако нещата стават така както се изписа с смс и обаждания.Но и аз малко взех да се дразня от медийки,които се чудят кво да напишат,а ние да си бодем очите по форумите.Стига с тия жълти!Вашето бъдеще си е във Ваши ръце.
-
Тц,тц.... Много сложни думи използваш. Сам ли ги мислиш или сте групичка? Като няма страх, защо трошите телефоните на хора, спрягани като заинтересовани за купувачи на Локо да ги разубеждавате???? Едни орки даже звънели на Наско (Пещерска): Наско, дъ знаиш, повичи няма да пииим ут твойта ръкия. Че вие от кога сте интересни като клиенти, като 90 % от вас си варят ракията сами. На село. Едно време, така ли звъняхте и на ВТБ, като имаха интерес към Левски? Или това го правите, само с клубове, които са ви "безразлични"???? Добре, че сте вие, да ни разсмивате в тези несигурни времена. Казвам го сериозно!
smith12 написа:пълни глупости,търсите си оправдание ако случайно никой не ви вземе пак жълтите са виновни.вие бяхте тези който въртяха телефони,пускаха мейли и закани към бфс случайно да не бе ни разрешили да почнем от б група,после предлагахте пари на металик да се откажат да ни дадат лиценза,но както виждате вашата омраза не успя ,дори напротив,направихте ни по силни от всякога
Ако ние сме ви направили толкова силни, не е ли редно вместо да се заяждате и да злорадствате, да ни благодарите?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
-
Разбирам, че трябва да се защитиш, но отново следва порой от ЛЪЖИ! Бяхте казали преди години, че уж Бонев бил предлагал стари анцузи на Металик, да ви откажат. Сега анцузите, вече станаха пари! С Металик не бяхме ние замесени, а един ваш президент... Който ви пореше като риби 11 години! Но ти явно си интернетен редник и не си в час!!! Вие няма как да откажете или да разубедите някой кандидат. Целта на информацията е, неутралните да видят, колко сте "читави"... И как изобщо, ама изобщо "не се интересувате от нас". По-силни били станали, комик! я бързо някой доносник да ме докладва за обидата-комик! Докажете, че сте номер едно в омразата и мръсотията!!!!!!