Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 юни 2012 22:51
Синя Религия написа:Германците винаги са фаворит, но статистиката казва, че от 1996 не са печелили купа. Най-много да стигнат до полуфинал или финал, и дотам.
Искам си Акаунта написа:Честито на феновете които симпатизират на Италия ... Фен съм на немците , но днес няма никаква вероятност те да обърнат мача ... просто защото Льов не знае как да го направи . Безобразна игра в защита . За 45 минути Хумелс заличи всичко добро което показа досега . Боатенг ... показва нагледно защо в Бундестима НЕ ТРЯБВА да играят чернокожи получовеци . Който все пак е малко по-полезен за отбора от полската измет Педалски
Балотели също ли е "чернокож получовек"?
Балотели си чисто черен, както аз съм чисто бял!!!
А Боатенг е мелез (мулат), ни е бел като нас, нито е достатъчно черен та да прилича на Балотели!!!
Ако ще вкарваш чернилки в отбора, вкарвай чернилки!!! Кви са тия кафяви футболисти като тоя, приличат на ...... всички знаем на какво кафяво нещо!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]