ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот pesho_1913 » 28 юни 2012 22:47

Искам си Акаунта написа:
RedeviL написа:
N{o}Name_99 написа:Германия са много зле, дано да се пооправят, че искам интрига.

Заслугата е изцяло на Италия!Играеш толкова колкото ти позволи съперника!

заслугата е изцяло на Льов , който максимално улесни Италия ... и на Хумелс чието действие при първия гол на Италия трябва да се запише като асистенция .

Според мен пък голяма грешка направи Бадщубер, който не знаеше къде се намира, докато топката кацаше на тиквоната на Марио.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 юни 2012 22:48

Синя Религия написа:Германците винаги са фаворит, но статистиката казва, че от 1996 не са печелили купа. Най-много да стигнат до полуфинал или финал, и дотам.
Искам си Акаунта написа:Честито на феновете които симпатизират на Италия ... Фен съм на немците , но днес няма никаква вероятност те да обърнат мача ... просто защото Льов не знае как да го направи . Безобразна игра в защита . За 45 минути Хумелс заличи всичко добро което показа досега . Боатенг ... показва нагледно защо в Бундестима НЕ ТРЯБВА да играят чернокожи получовеци . Който все пак е малко по-полезен за отбора от полската измет Педалски

Балотели също ли е "чернокож получовек"?

Всички чернокожи са получовеци ... ако искаш ме наречи расист , няма да се обидя ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 юни 2012 22:48

Tommi написа:Сега Прандели трябва да пусне Абате десен бек (да излезе Монтоливо), ляв бек да мине Балдзарети, стопери Бонучи и Бардзали, а Киелини - либеро и мачът окончателно свършва. ;)

Игнацио не можа да се възстанови за мача, иначе щеше да е титуляр. Не вярвам да е готов да влезе като резерва.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 28 юни 2012 22:48

Highlander написа:Ако в отбора играеха само немци, щях да имам някакви надежди. Сега обаче, когато половината отбор е съставен от аборигени, а в защитата се подвизава Холген Бадщубер, който не знам какво прави и в Байерн, и в националния, просто не знам. Надявам се поне Италия да стане шампион, ако не стане някакво истинско чудо с този мач.

А Балотели какъв е? Чистокръвен италианец може би :lol: :lol: .

Синя Религия
Контакти:

Мнениеот Синя Религия » 28 юни 2012 22:49

HoUs4oOL написа:
Синя Религия написа:Италия ще е новият европейски шампион :!: Да вкарат още 2 гола на Германия и да покажат на прехвалената Испания какво се нарича атрактивен футбол :twisted: Само Сините !

Изчакай де още не са на финал ти вече купата им даде...

Тази бавна Испания най-вероятно ще изглежда както германците в момента. Но във футбола всичко е възможно!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FA/93/dca977968f7bfa93.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 28 юни 2012 22:49

Пешо, остави го, не си ли разбрал, че за "Искам си Акаунта" играчите на Дортмунд са второразредни, а на Байерн Богове ?
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 юни 2012 22:51

Пловдивчанинът написа:Време и другия брат Марио да се развихри :lol: :lol: .

Другият брат Марио ще се вихри под душовете :lol: Дано само да не се заиграва :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 юни 2012 22:51

Синя Религия написа:Германците винаги са фаворит, но статистиката казва, че от 1996 не са печелили купа. Най-много да стигнат до полуфинал или финал, и дотам.
Искам си Акаунта написа:Честито на феновете които симпатизират на Италия ... Фен съм на немците , но днес няма никаква вероятност те да обърнат мача ... просто защото Льов не знае как да го направи . Безобразна игра в защита . За 45 минути Хумелс заличи всичко добро което показа досега . Боатенг ... показва нагледно защо в Бундестима НЕ ТРЯБВА да играят чернокожи получовеци . Който все пак е малко по-полезен за отбора от полската измет Педалски

Балотели също ли е "чернокож получовек"?

Балотели си чисто черен, както аз съм чисто бял!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А Боатенг е мелез (мулат), ни е бел като нас, нито е достатъчно черен та да прилича на Балотели!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ако ще вкарваш чернилки в отбора, вкарвай чернилки!!! Кви са тия кафяви футболисти като тоя, приличат на ...... всички знаем на какво кафяво нещо!!! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 юни 2012 22:52

Синя Религия написа:
HoUs4oOL написа:
Синя Религия написа:Италия ще е новият европейски шампион :!: Да вкарат още 2 гола на Германия и да покажат на прехвалената Испания какво се нарича атрактивен футбол :twisted: Само Сините !

Изчакай де още не са на финал ти вече купата им даде...

Тази бавна Испания най-вероятно ще изглежда както германците в момента. Но във футбола всичко е възможно!

Ако Дел Боске не си обърка отново състава и Испания играят както през продълженията вчера повярвай няма да е, като Германия. Макар че до края ще смятам, че Испания няма да направи дубъл, дано ме опровергаят - винаги има първи път :oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 юни 2012 22:53

pesho_1913 написа:Според мен пък голяма грешка направи Бадщубер, който не знаеше къде се намира, докато топката кацаше на тиквоната на Марио.

Бадщубер нямаше какво да направи ... Балотели беше зад гърба му . В такъв случай защитника винаги взима позиция пред нападателя , а грижата на другия централен защитник е да го пресира в гръб ... Ама други централен защитник незнайно защо го нямаше там

Върни се в “Евро 2012”