Alexx написа:Хора ако разберете каква е схемата въобще няма да пишете, че Булсат са в правото си. Ще дам прост пример. Правата за мачовете в Англия за Висшата лига са по-скъпи от тези в България, защото в България има по-малко потенциални зрители. Булсат плащат по-малко пари от която и да е българска телевизия,защото техния канал има по-малко потенциални зрители. И стига с това, че като не ви харесва минете на булсат. Аз си имам цифров оператор, който също така ми е и интернет доставчик и го ползвам от много години и заради една телевизия да го сменя ? Плюс това моето семейство не е длъжно да се съобразвя с мен като сменяме цифровия доставчик. И стига с това,че сме били пазарна икономика и прочие. В една истинска пазарна икономика не трябва да има монополни и олигополни образования.
Еми няма да гледаш бе пич! Я ми посочи къде точно е вината на БСК че не разбрах- в това че ти си стиснат и че те мързи да си смениш оператора? Абе вие наред листе??? Искаш да пиеш мляко, ама нямаш крава и пари не искаш да даваш...