Да кажем, че свалим сините, зелените, червените или оранжевите очила и какво се вижда! Истината, а тя е една в бг футбола - корупция, мръсни пари, черно тото, директиви! Защо трябва да се правим на слепи когато ни отърва, а когато не ни да викаме и крещим. Аз мисля че отдавна трябваше да крещим от това, което става всяка година по българските терени. Смениха И.Славков преди години за по добро, а то стана по зле. Българите сме свикнали да ни лъжат и предпочитаме да избягаме от проблемите, вместо да застанем срещу тях! Да, Боби Михайлов е проблем, защото седи там някъде на върха и само гледа. А тук трябва доста действия, има по млади и опитни хора, и по малко алчни. Защо трябва да търпим бездействието и нахалството на някои!!!
Ако всички погледнат реално изминалия кръг на "А" група ще видят това, което видях аз.
В петък гледах мач на два неорентирани отбора, единия опитвайки се да вкара голове колко и да не му се отдава, а другия се стараеше да не вкара, че вземе да обърка нечии сметки. Да, това беше мача Левски и Берое.
В събота се започна с колене и бесене! Да, Лудогорец играят много добър футбол, но за изненада на съдията и всички негови поръчители Черноморец вкара първи, независимо от двата фала около наказателното поле за първата минута

Почти съм сигурен, че нямаше докосване съответно и фал на Шаешу, след която атака последва и изравнителния гол. Дузпа със сигурност нямаше, това си беше изключителна симулация, както ги имаше и няколко още такива в мача. Колко и да ми е не приятен този защитник на Черноморец, немога да го обвиня че е направил нарушение тъй като нямаше такова, а все пак футбола е мъжка игра и изобилстват от такива подпирания. Както и да е, тази дузпа пак щеше да се даде, сигурен съм в това! За изгонването на Херо - да може и да не е прав Херо да се държи така крайно, но и аз бих откачил ако се подиграват на труда ми по такъв начин. Подкрепям го! Той е мъжкар! Червения картон е пресилен и ще ви кажа че ако гледате мач на ЦСКА, ще видите много по страшни неща, а дори няма картони.
За мача на ЦСКА се видя колко струват, на среща имаха настървен отбор, който за мен не е за А група. Миньор Перник тази година беше опънал така явно сергията, но няма кой да ги накаже. ЦСКА се мъчеха и нищо, някаква си дузпа и нищо, те цяла година са си нищо, но си уговарят мачовете. После реват! Крадеца вика: Дръж крадеца!
Локото завършиха на равно с Ботев, за да не избягат пред другите отбори и все пак да видят какво ще се случи на 16 май!
Литекс си взеха, което си трябваше!
Резултата е такъв колко и да не ми се иска - Черноморец следващия мач ще бие, защото няма как да го спрат, но Монтана ще скочи здраво, защо ли?!
Крайно класиране:
1.Лудогорец
2.ЦСКА
3.Левски
4.Черноморец
5.Литекс
6.Локо - с купата на бг