Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Докога ще ги търпим тези боклуците от титан.
- edmon_dantes
- Контакти:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа::)Гледам,че един от пичовете прави разбори на играта и казва какво трябва и какво не трябва!Армейци вие не разбрахте ли,че пернишките боклуци нямат абсолютно никакво намерение да стават шампиони защо вообще коментирате играта която беше ясно,че няма да има а ще сме жалко подобие на отбор.Всичко беше ясно ТИТАНИТЕ са курви на Бойко и говедата те са там с цел да съсипват, да убиват, унижваат АРМЕЙСКАТА ИДЕЯ самиият факт,че бойко гледа Левски като писани яйца се знае,че Подуенската пасмина ще е шампион вие не разбрахте ли,че от самото начало имаше някаква пирова радост и спокойствие като дойдоха титаните,но те са там само с една едничка цел съсипването на ЦСКА от което те имат девиденти черно тото и други облаги.Дудуци Симонович просто им помага да съсипят ЦСКА Димитър Пенев е дърт пияндурник който неможе да помогне на ЦСКА а само му вреди!!!!!!!!!!!!!!!!Силно се надявам,че той не го прави съзнателно,апела ми към всички фенове на ЦСКА е другата неделя да отидеме на АРМИЯТА И ТОЗИ ПЪТ ДА ПОКАЖЕМЕ,че няма да търпиме тази пасмина която ни води към тотален крах мъчителна смърт!!!!!!!ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН БОКЛУЦИИИТЕЕЕЕ ОТ ЦСКААААААААА!
И всичко това е продиктувано от една загуба в Бургас? Лелеееееееее...
А ако бяхте спечелили днес? Всички тези конспирации, които си написал отиваха в канала май, а?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- Red Warrior
- Контакти:
С фенове мазохисти си заслужаваме и титаните, и Каубоя, и Цимбика, и Станко Йовчев и синът на Малина. Всичко си заслужаваме 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
niko_ написа:Red Warrior написа:Айде, пак дежурните клакьори на Титан се появиха! Май наистина са верни слуховете за хранилката...
Купи отбора и го направи шампион като си капацитет и останалите като теб
А защо пък феновете да не купят отбора?! 50 000, ако дават по 10 лева на месец, плюс спонсорите и останалите приходи и нещата ще са много по-добре. И какво? Само поради причината, че хората, които не им харесва положението нямат 10 милиона в банкова сметка нямат право на мнение ли?! Нали точно те и други хора като тях са причината за ЦСКА да има толкова много успехи през годините, а не разни гниди като Титаните.
niko_ написа: Причината ЦСКА да има успехи през годините са държавата до 1989 година и собствениците след това
Дали? А феновете нямат принос?
Безпристрастното ми мнение е,че и ЦСКА имаха своите положения.А Черноморец не е случаен отбор и ако при 2-3 положения не вкараш независимо дали си Левски или ЦСКА няма да вземеш мача.Друг е факта,че дефакто май с тоя състав не сте играли и в контролите.Просто и грандовете трябва да могат да губят с достойнство.Не слаб ЦСКА а перфектен Черноморец.А Кишишев няма остаряване това момче,свалям му шапка
Red Warrior написа:С фенове мазохисти си заслужаваме и титаните, и Каубоя, и Цимбика, и Станко Йовчев и синът на Малина. Всичко си заслужаваме
Хайде господине кажи кои са тези фенове клакльори тук - чакаме

И малко дете може да разбере,че след тоталната разпродажба не ни чака светло бъдеще.Мораес се чудеше сам какво да прави и накрая не направи нищо,М.Платини беше човекът който правеше разликата.Една загуба сама по себе си не значи нищо ,но липсата на селекция ,закупуването на пожар на 2,3 ма играчи които никой не знае на какво дереже са даде отговор на въпросите преди да започне първенството.Не знам какво удоволствие може да доставя на собствениците да ги бият "както Нефотхимик Левски" имаше такъв израз по Порточаново време.
Tony_CSKA написа:niko_ написа:Red Warrior написа:Айде, пак дежурните клакьори на Титан се появиха! Май наистина са верни слуховете за хранилката...
Купи отбора и го направи шампион като си капацитет и останалите като теб
А защо пък феновете да не купят отбора?! 50 000, ако дават по 10 лева на месец, плюс спонсорите и останалите приходи и нещата ще са много по-добре. И какво? Само поради причината, че хората, които не им харесва положението нямат 10 милиона в банкова сметка нямат право на мнение ли?! Нали точно те и други хора като тях са причината за ЦСКА да има толкова много успехи през годините, а не разни гниди като Титаните.
А след като феновете купят ЦСКА срещу 10-20 левчета от човек, кой и как ще управлява клуба след това? Феновете ли

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
тоя мач хубаво минало е, ми останалите 14, аз освен с налагане на юноши под 20 години невиждам кой ще играе. как мислите, дали чичо митко няма предвит тъкмо това, като каза след мача че следващия мач разочеровалите днес няма да започнат
и дали това трябва да е правилното за нас този полусезон

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!