ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за размисъл
къв гражданин си ти бе цървул брестнишки
redkiko4 написа:аман с тоя БОТЕВ ,каза ви го човека пари требат,много сте курназлии по форумите а кат стане дума за :даи кинти: никви ви нема,тъи здраво сте хванали пътя към Б група ,че не пичони а пичоната да доиде фаида нема,ама вие си чакаите ....да ви ОПРАВЯТ .
ps а догодина и от Б група ли ще виете тъи като карпатски вълци?
Редкикоч срещнал Лазо. Погледнал го, пък му рекъл:
- Ти Лазо, що не ме поздравяваш, бре?
- Че що па да те поздравявам? - Отвърнал му Лазо.
- Щот съм философ и мога да кажа три пъти името ти в едно изречение. Ей на, Лазо лазе в лозе.
- Че тогава аз съм по-голям философ от теб и мога да кажа ЧЕТИРИ пъти името ти в едно изречение.
- Айде де! - Сопнал се Редкикоч. - Я кажи.
Лазо го погледнал и рекъл кротко:
- Редкикоч, Редкикоч, Редкикоч, що не се гръмнеш, Редкикоч.
П.П. Историята е по-позната в по-нецензурния си вариант, но предвид, че може да има деца ....
П.П 2. Същото се случило няколко дни по късно и с човекът, познат от един форум като Фритьоф Нансен.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- doctora_1912
- Контакти:
Едните са комплексарчета ,които както са били я от Ботев, я от локо ,изведнъж видиш ли,решили да станат от Левски или ЦСКА ... Другите са дечковци, които даже не са стъпвали на мач ...или ходят 1,2 пъти в годината ,когато играят в Пловдив двата "гранда"
Смешна история...

- doctora_1912
- Контакти:
redkiko4 написа:къв гражданин си ти бе цървул брестнишки
Отивай да копаш на нивата ...не ми се обяснявай

и какъв футбол има в пловдив че не мога да се сетя,за 500000-ден град и двата ви отбора не правят един БРЕСТНИК .на ония халтавия отборчето черноморец бургас-софия имаше повече точки от ботев до средата на сезона
много си грозен да ти се обяснявам ,иначе бих те уважил с удоволствие ,зер маина не съм уважавал досега
- doctora_1912
- Контакти:
redkiko4 написа:много си грозен да ти се обяснявам ,иначе бих те уважил с удоволствие ,зер маина не съм уважавал досега
Горкото то...

- Alternative
- Контакти:
redkiko4 написа:къв гражданин си ти бе цървул брестнишки
тва за кой беше?
-
- Контакти:
Запомнете от мен, аз съм със сигурност по-възрастен от всички от вас, роден съм в Пловдив, не ми са чужди И ДВАТА пловдивски отбора, които в момента са в "А" група, но догодина може и да не бъдат
Иначе съм левскар, ....................................... Пловдивчанин -левскар това звучи смешно,но ......за съжаление и тъжно.