Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 08 окт 2015 13:15

Ivanskiq написа:Пичове, от вечера главният въпрос е #КОЙ? #КОЙ направи така, че да не се отнемат точки на ЦСКА? :roll:

Този въпрос го задай в червения форум.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2015 15:51

Много ми хареса интервюто на Стойчо. И... засега не му се получава с Краев, но има логика в думите му - ако иска да бъде футболист на ниво, трябва да се оправя и от дясно и от ляво. Дали ще се получи, ще видим. Както казах, засега не се получава, но той е млад, и в крайна сметка... това му е работата. Малко ме е яд, че не го пробва зад нападателя да го видим как ще изглежда или на върха на атаката, но дето се вика това да е кусура. Китимбала на крилото ще пори, но в центъра, няма никакъв шанс - муха без глава. Важното е, че седем-осемгодишен проблем - този със защитата се оправи. Мислех си, че с Литекс затвори рано мача, но реално тея нямаха адекватен отговор на играта на "Левски". Правилен избор. Определено обаче много приятно играем и не даваме пространства - и с Берое беше така, и с Литекс. Пък думата с "т" няма да я пиша, щото да не станем щампиони пак, но ако това, което Литекс и Берое показаха е това, което могат, а Лудогорец е в преход и през пролетта... 8-) А гледайки Ботев срещу нас, тоя Шиляк, ако не го уволнят скоро - по стар бг обичай - може и да направи нещо от тях.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 окт 2015 16:03

[center]Аниете: Щастлив съм в Нефтчи, не е вярно, че се връщам в Левски
[/center]

Бившият ас на Левски Антонио Аниете опроверга информациите, че може да се върне на „Герена“. Той говори пред азербайджанското издание azerisport.com.

"Бях в България, защото имах да си оправям документи. Използвах случая, за да изгледам мач на бившия си клуб. Аз освен, че обичам да играя футбол, харесвам и
да гледам мачове. Това, което се е появило в българската преса, не отговаря на истината. Не знам, защо се появяват такива неща“, сподели испанецът.

"Искам да знаете, че съм щастлив в Нефтчи. Треньорите, ръководството и момчетата в отбора разчитат на мен. Искам да оправдая доверието на нашите невероятни фенове“,
заяви още Антонио Аниете в Азербайджан
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 окт 2015 16:09

И сега кой лъже? Гонзо, Стойчо, Аниете или медиите? А може би всички заедно... :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2015 16:10

modor написа:[center]Аниете: Щастлив съм в Нефтчи, не е вярно, че се връщам в Левски
[/center]

Бившият ас на Левски Антонио Аниете опроверга информациите, че може да се върне на „Герена“. Той говори пред азербайджанското издание azerisport.com.

"Бях в България, защото имах да си оправям документи. Използвах случая, за да изгледам мач на бившия си клуб. Аз освен, че обичам да играя футбол, харесвам и
да гледам мачове. Това, което се е появило в българската преса, не отговаря на истината. Не знам, защо се появяват такива неща“, сподели испанецът.

"Искам да знаете, че съм щастлив в Нефтчи. Треньорите, ръководството и момчетата в отбора разчитат на мен. Искам да оправдая доверието на нашите невероятни фенове“,
заяви още Антонио Аниете в Азербайджан

Баси как направиха проблем на човека, тея нашите медии!
Нали се сещате сега какво ще е в Баку срещу него? Тъпи хиени-журналисти!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2015 16:12

korteneca написа:И сега кой лъже? Гонзо, Стойчо, Аниете или медиите? А може би всички заедно... :lol:

Ми или е развален телефон, или нарочно са изкривили нещо. Лошото е, че това ще рефлектира на Аниете.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 окт 2015 16:33

metodito написа:
korteneca написа:И сега кой лъже? Гонзо, Стойчо, Аниете или медиите? А може би всички заедно... :lol:

Ми или е развален телефон, или нарочно са изкривили нещо. Лошото е, че това ще рефлектира на Аниете.

Аз разбрах, че Гонзо го е казал пред медиите. Стоев също потвърди, че има нещо вярно, но едва ли ще се случи, защото Аниете имал договор. Аниете пък казва, че няма такова нещо... :shock: Или нашите нарочно са пуснали слуха или медиите са изкривили/неразбрали думите на Гонзо и Стоев. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 окт 2015 16:40

Моето безпристрастно мнение е, че ИнжинерО пак прееба нещата :lol: Личен разговор с играч, който има действащ договор с друг отбор, а той го разгласи по всички медии ... Сега на Аниете ще му го турат азерите ..
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 окт 2015 16:57

boabbb написа:Моето безпристрастно мнение е, че ИнжинерО пак прееба нещата :lol: Личен разговор с играч, който има действащ договор с друг отбор

Май-май.........
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”