Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 07 сеп 2017 00:10

1982 написа:Ами явно вашето ръководство е питало "хейтърите", съдейки по писмата до КАС и УЕФА. :lol: :lol: :lol: :lol: Та ще се кичите с 5-ата титла, ако я спечелите, разбира се. Че гледам нещо и резервите на ония не може да биете, иначе Гришата купи няколко мача, ама дали ще стигне ... :| :| :|

Нивата е дълга и за момента водим дори и след загубата от Лудогорец. Може да не спечелим нито един мач с тях и пак да вдигнем 32-та, а ти ако знаеш къде се намират останалите трофеи на ЦСКА (в което силно се съмнявам), можеш да отидеш и да ги преброиш. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2017 00:14

Ozzimozzi написа:
1982 написа:Ами явно вашето ръководство е питало "хейтърите", съдейки по писмата до КАС и УЕФА. :lol: :lol: :lol: :lol: Та ще се кичите с 5-ата титла, ако я спечелите, разбира се. Че гледам нещо и резервите на ония не може да биете, иначе Гришата купи няколко мача, ама дали ще стигне ... :| :| :|

Нивата е дълга и за момента водим дори и след загубата от Лудогорец. Може да не спечелим нито един мач с тях и пак да вдигнем 32-та, а ти ако знаеш къде се намират останалите трофеи на ЦСКА (в което силно се съмнявам), можеш да отидеш и да ги преброиш. ;)

На ЦСКА трофеите ги знам, ама вие, както самите твърдите пред КАС и УЕФА, нямате нищо общо с ЦСКА, изрично го подчертавате даже, та не знам какво парадирате с тези трофеи ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 сеп 2017 00:25

1982 написа:
Ozzimozzi написа:

На ЦСКА трофеите ги знам, ама вие, както самите твърдите пред КАС и УЕФА, нямате нищо общо с ЦСКА, изрично го подчертавате даже, та не знам какво парадирате с тези трофеи ......

Аз самият нищо не твърдя пред КАС и УЕФА, но твърдя, че ако спечелим титлата, тя ще бъде поставена при другите, за които твърдиш, че знаеш къде са. Та дай боже след края на сезона да си проверим твърденията.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2017 00:35

Ти не знам какво твърдиш, няма и значение, но ръководството на твоя любим отбор настоява пред КАС и УЕФА, че вие сте Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА .... като толкова държите да сте ЦСКА, пишете и на КАС и УЕФА "Ние сме ЦСКА, желаем да ни третирате като ЦСКА" ..... че така ставате съвсем за посмешище, на думи твърдите, че сте ЦСКА, ама на дела викате "ние сме Литекс и нямаме нищо общо с ЦСКА" ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 сеп 2017 00:41

1982 написа:Ти не знам какво твърдиш, няма и значение, но ръководството на твоя любим отбор настоява пред КАС и УЕФА, че вие сте Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА .... като толкова държите да сте ЦСКА, пишете и на КАС и УЕФА "Ние сме ЦСКА, желаем да ни третирате като ЦСКА" ..... че така ставате съвсем за посмешище, на думи твърдите, че сте ЦСКА, ама на дела викате "ние сме Литекс и нямаме нищо общо с ЦСКА" ....

Когато съм станал цесекар нито съм писал на КАС и УЕФА, нито съм питал тогавашното ръководство на ЦСКА. Няма причина и сега да го правя. Виж, при теб незнам как са стояли нещата. ;)

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2017 00:43

Че ти нали ми писа преди няколко дена, че си ОК с настоящата ситуация да се твърди, че сте Литекс пред КАС и УЕФА ??! Сега твърдиш, че нямаш нищо общо .... последно, подкрепяш или не това твърдение ??!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 сеп 2017 11:37

1982, купи ли си вестник тази сутрин? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red32

Мнениеот Red32 » 07 сеп 2017 12:38

Трябва винаги да сме добри!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 07 сеп 2017 14:07

[center]Най-великите в снукъра: Само ЦСКА![/center]
Двамата най-титулувани и атрактивни играчи по снукър на планетата се присъединиха към огромната „червена" фенска общност. Асовете Рони О'Съливан (5 световни титли) и Стивън Хендри (рекордьор със 7 трофея) получиха ценни подаръци от ЦСКА - екипи със своите имена и символичният №1 на гърба им, тъй като дългогодишната надпревара кой е най-добър в историята на този спорт продължава.

Фланелките им бяха връчени от главния скаут на ЦСКА Велизар Димитров и представителката на клуба Кристина Димитрова след срещата в зала „Универсиада", в която шотландецът Хендри постигна драматична победа с 6:5 над английския си съперник.

Двамата останаха приятно изненадани от жеста на 31-кратния български шампион и дружно извикаха: "Само ЦСКА"!

Те получиха и покана да присъстват на предстоящата среща на тима с Верея, но натоварената програма и предстоящи визити във Варна и Бургас за следващите мачове няма да им позволят да бъдат на трибуните на „Армията" в петък вечер.

Футболните пристрастия на Рони О'Съливан не са случайни. Известният с прозвището си Ракетата спортист е добър приятел с Велизар Димитров от няколко години.

Приятелството им датира от 2013 година след финала на Световното първенство в Швеция, където присъства и Димитров, който е голям фен на снукъра.

"Познаваме се от няколко години и с двамата, мога да кажа, че сме добри приятели. Тук, за демонстративните мачове в София, Пловдив, Бургас и Варна, те са по покана на председателя на българската федерация по снукър Олег Велинов. Със сигурност двамата са най-великите в този спорт, както е и ЦСКА в България. Те се интересуват от футбол, естествено, а също така са и добре запознати с историята на клуба. Често говорим на тема футбол и по-специално за ЦСКА", призна за CSKA.BG Велизар Димитров.

Изображение
Изображение
Изображение
http://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&cPath=65&products_id=4945

This is magic !!!
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “ЦСКА”