Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Teo » 18 юни 2014 21:25

Щом и неизвестни антифутболисти като Радулович ни съдят за 50 бона.. представете си какви далавери са се правилите при мутрите... :idea:
Отделно и на някакъв ментак от Румъния също дължим и то няколко пъти по-дебела сума.. :idea:
Мутрите прекалено много са си раздували балона докато ни управляваха.. с години няма да можем да си стъпим на краката, защото всеки ден някакъв бот ни съди за Х пари... :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2014 21:30

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:Шефовете в ЦСКА отново къртят миФки, с поредна (меко казано) малоумна декларация. Достатъчно е човек да прочете това:
-
И двамата се възползват от клаузи, които са в разрез с правилника на ФИФА и на световните стандарти за феърплей.

Кой е подписвал клаузи, които са в разрез с правилника на ФИФА ( за кой ли правилник говорят, че то във ФИФА има няколко) :mrgreen:
Няма да питам какви са "Световните стандарти за феърплей", защото и писалият тази декларация надали знае, та какво остава за редови форумен участник :mrgreen:

Предполагам помниш подобни статии от партийният орган преди 1989г.

Определено помня и не веднъж предложих тук да сравните снимките на Ал. Чудомиров с тази на Чудомир Александров-доста странна прилика между двамата, а знаеш кой и какъв беше Ч. Александров. Знаеш и какъв беше Лупи, преди да реши, че ще събере голям актив, след като напусне БСП.
Очаквах 25 години след преврата в клуб, като ЦСКА, да работят поне в пресцентъра хора, които знаят как се пише декларация, обръщение (то това си е обръщение, а не декларация, ама...), съобщение, но не би!

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака! :lol: :lol:

ПП На който не му харесват декларациите на ПФК ЦСКА АД -да сменя клуба и въобще отбора! ;) 8-)

На теб харесва ли ти да те правят на идиот?
Освен това, човек, който истински си обича отбора няма да е доволен от подобно управление. Ще те помоля да не излизаш с притчата за "спаси ни от фалит", защото това е само блесна, за наивни рибки, като теб.
В това обръщение (декларация е друго нещо) от клуба официално казват, че в ЦСКА ще играят играчи, които не се вълнуват от заплащането, когато и ако го има! Дано поне това си разбрал, но не ми се вярва твърде!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2014 21:42

Кашчей написа:На теб харесва ли ти да те правят на идиот?
Освен това, човек, който истински си обича отбора няма да е доволен от подобно управление. Ще те помоля да не излизаш с притчата за "спаси ни от фалит", защото това е само блесна, за наивни рибки, като теб.
В това обръщение (декларация е друго нещо) от клуба официално казват, че в ЦСКА ще играят играчи, които не се вълнуват от заплащането, когато и ако го има! Дано поне това си разбрал, но не ми се вярва твърде!

Интересно ми е,за Дунав Русе ли говорим в момента?! :? :lol:
Всяка истина зависи от гледната точка,моята гледна точка е ясна!
Само че твоята, не е!А,може ми го раздаваш някакъв стожер за "правда и свобода",някакъв модерен Робин Худ?! :lol: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 18 юни 2014 21:46

CSKA 78 написа:

Само че твоята, не е!А,може ми го раздаваш някакъв стожер за "правда и свобода",някакъв модерен Робин Худ?! :lol: ;)

Коя гледна точка ти е ясно бе,бай Конане,махни червените очила за малко и сам ще се убедиш в каква зверска заблуда си.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2014 21:49

CSKA 78 написа:

"Когато Господ иска да накаже някого, първо му взема акъла"
Не се опитвай да разсъждаваш върху това с някакви иронични писания. Ти определено си лишен от способността да погледнеш нещата отстрани и да прецениш:" дали това, което считам за правилно е наистина правилното в този случай!"

Дунав Русе никога не е бил фактор в нашето първенство и аз отлично знам това. Не си уцелил човека, когото да уязвиш с този си пост :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2014 21:52

Stahlgewitter написа:Коя гледна точка ти е ясно бе,бай Конане,махни червените очила за малко и сам ще се убедиш в каква зверска заблуда си.

Мисля,че имаш по спешна работа да буташ Батков,отколкото да даваш съвети,когато не ти ги искат!
И точно съвет от левскар за ЦСКА еми...как да ти кажа,нещо не се получава! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юни 2014 21:54

Аз пък помня преди около 2 г. едни футболисти като Ван Нистелрой, Баптища, Тулалан и доста играчи на Малага имаха неполучени заплати
за суми в милиони евро и си изчакаха почти половин година и отгоре за да си получат парите.
А иначе декларацията е поредната тъпотия на Сашковците, тези ако искаха да отварят клуба за феновете и други акционери щяха да продават
акции по 1 лев не по 3 и тогава щеше да има 3 пъти по-голям шанс за успешно ИПО. Вместо това те целяха да приберат възможно
повече пари но да дадат малка част от клуба на хората. Имат някаква игра Сашковците в ЦСКА със сигурност не са там от любов към клуба.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юни 2014 21:56

Кашчей написа:"Когато Господ иска да накаже някого, първо му взема акъла"
Не се опитвай да разсъждаваш върху това с някакви иронични писания. Ти определено си лишен от способността да погледнеш нещата отстрани и да прецениш:" дали това, което считам за правилно е наистина правилното в този случай!"

Дунав Русе никога не е бил фактор в нашето първенство и аз отлично знам това. Не си уцелил човека, когото да уязвиш с този си пост :mrgreen:

Много правилен пример си дал,защото ти се опитваш да си вся и всьо за този форум!Всяка твоя дума е закон,както и гледната точка на всяка истина,която споделиш с масите,независимо през каква призма се пречупва! :lol:
Ама така става с годините! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2014 22:02

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:"Когато Господ иска да накаже някого, първо му взема акъла"

Много правилен пример си дал,защото ти се опитваш да си вся и всьо за този форум!Всяка твоя дума е закон,както и гледната точка на всяка истина,която споделиш с масите,независимо през каква призма се пречупва! :lol:
Ама така става с годините! :mrgreen:

Всяка моя дума е мое лично мнение, което не се основава на фенски пристрастия, за разлика от твоите. Това имах предвид, но съм те надценил!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Луд Гидия
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия » 18 юни 2014 22:05

GOLEADOR написа:Така ЦСКА се бори сам и срещу всички (чужди и свои) за своето оцеляване.

ЦСКА трябва да се бори преди всичко с наглия и лаком Лупи. Не се опитвай да търсиш вината другаде, потърси я първо в червеното некадърно управление.

Върни се в “Архив”