Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

видолов

Re: И за какво си говорим...

Мнениеот видолов » 26 ное 2009 20:59

YoTheReal написа:
видолов написа:опасни са тва "грандовете'' един път да ги пореже садията,и ся ша ореват орталъка.искали дори оставката на скалпирания :roll: ами отборите с които се гаврят постоянно,на кой да искат оставката а?предпочитам литекс шампион пред някой голЕм столичен гранд,на който в европа всяка година му късат шортите,и става за бъзик на отбори които не сме и чували. ако някои мод ще ме трие, да види и постовете преди моя.

Ти гледа ли мача ? Какво порязване ? Това просто беше неморално ! Няма значение кой е отбора, просто не е нормално да се правят такива неща!

Стига с тоя морал ве левскарчета Когато Батков ти е президент,преди тва Чорни ,преди тва ВИС-2,преди тва Лафчис......Няма морал тука това е бг действителността Гигов,Венци,Селския,Ганчев,ТИМ,ТИТАН,Дражев и не на последно място ония култовия на рилски спортист(забравих му името)-еми това са лицата на бг футбола.Говорете за морал тогава когато ви млатят в Европа като пияна кука-крадлив ром,не сега
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Левски-Монтана 28.11. 19:00 Ринг БГ

Мнениеот LUDAKIS » 26 ное 2009 23:05

Колко лесно отписвате Монтана нищо че са борбен тим а ние още не сме минали трапа както се казва .. и аз залагам на победа но трудна .. и се надявам исрено да греша (за трудна става въпрос) :)

сега погледнах класирането ... на 3т от черноморец а същите имат мач с локо сф .. тази победа я водя задължителна за да остане надеждата за титла :)
Изображение

vesodoc
Контакти:

Re: До кога ще търпим Руслан Михайлов на Герена?

Мнениеот vesodoc » 27 ное 2009 06:42

Абе, очевидно този треньор на вратарите трябва да си ходи. Аз изобщо не знам какво ги тренира, но вратарите на Левски, всички, правят все по-идиотски и идиотски грешки. Честно да ви кажа, на мен в мача с Литекс Божката Митрев ми скъса нервите, колкото и да си го уважавам и обичам. А за гола на люлеците мазни, той също имаше вина - излезна по ебати левашкия начин. ТРЯБВА НОВ ТРЕНЬОР НА ВРАТАРИТЕ!!!!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Продажбата на Зе

Мнениеот zlostar » 27 ное 2009 11:17

Десен защитник е. Сигурно и като цен. е играл, но не е крило по никой начин.

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 27 ное 2009 13:33

Аз като гледах там от контролата с тях Монтана играха добре, но в защита топката им минаваше през 5-6 души + вратаря. Искаме гняв, бързина и бой ! 12:0 и нов рекорд.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Продажбата на Зе

Мнениеот Niksyy » 27 ное 2009 14:11

Айде и 2 рото Бразилче си замина . Лошо ,но дали пък няма най-накрая Ники Димитров да се разиграе.Трябва да се правят ротации и да не се копуват не преспективни играчи като Саша Симонович (Заслужава голяма доза уважение за предния си престой в Левски сега е неконкурентно способен дори и с тези играчи в момента).Лично мое мнение, е че няма значение дали играчът е свободен агент стига да има нужните качества за отбора.В крайна сметка и Тасевски го зехме , като свободен агент след като разтрогна със Запорожие , но в момента ни е най-добрия футболист , а и най-скъпия на пазара вероятно.

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 27 ное 2009 14:30

Гонзо е наказан за мача с Монтана, с което шансовете на Монтана за победа се увеличават
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 27 ное 2009 14:34

Е Гонзо , като е наказан да не е на скамейката кое увеличава шансовете на Монтана ? Че не ми е Ясно! Той може и да е наказан и да е на трибуните , от там да следи случавщото се на терена , но това далеч не означава , че Тони Здравков не може да ръководи момчетата и да бъде на мястото на Гонзо . Не мисля ,че Монтана имат кой знае какъв шанс срещу Левски в утрешния мач. Победа с 2:0 за Левски , според мен така ще завърши мачът утре
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 27 ное 2009 14:49

barbi_vip написа:Е Гонзо , като е наказан да не е на скамейката кое увеличава шансовете на Монтана ? Че не ми е Ясно! Той може и да е наказан и да е на трибуните , от там да следи случавщото се на терена , но това далеч не означава , че Тони Здравков не може да ръководи момчетата и да бъде на мястото на Гонзо . Не мисля ,че Монтана имат кой знае какъв шанс срещу Левски в утрешния мач. Победа с 2:0 за Левски , според мен така ще завърши мачът утре

Нали Батков и феновете величаете Гонзо като добър треньор, Тони Здравков ако ги води няма да е същото
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 27 ное 2009 14:55

Да ние величаем Гонзо като треньор , може Тони Здравков да не ги ръководи 1 към 1 с Гонзо , но той Гонзо ще си ги нахъса минути преди мача , момчетата ще си излезнат надъхни ще си вземат победата и всичко ще е ОК! Все пак Гонзо и Здравков са екип , нали така!?
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Върни се в “Архив”