"Осъзнавате ли какво постигнахте този сезон?
- Да. Това, което се случи на 24 май е най-великият момент в кариерата ми. Беше страхотно да гледаш искрената радост в очите на хората. А като излязохме да загряваме и те като ревнаха... Няма как да не се амбицираш, да тичаш и да се раздаваш докрай. Пожелавам на феновете да са все така около нас и да подкрепят отбора до последно."
Това е ЦСКА... Момчетата доволни, ние доволни...
А тези, които си мислят, че историята е в АД-то, да знаят, че щом участват в дискусията, значи са ни припознали. Да, ние сме носителите на историята, не АД-то - от нашите дядовци към нашите деца...
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
PFC Litex написа:delqnski47 написа:PFC Litex написа:Не падаме от Марс, ЦСКА с милиони дългове получават лиценз, Пирин за 50 000 изхвърлени от групата... защото?
В момента много народ е хлътнат по "Ши ва издържам", а не по ЦСКА, след две години ( по моя преценка ) същите тези ще го псуват по такъв начин, че чак на Марс ще се чуе.
От цялата му династия единствено ме е яд за Дани (лично се познаваме) адски умно момче, адски трезво мислещо, но заложник на баща си, който е готов да го жертва само и само да оцелее.
Защото Пирин не е интересен и някои хора няма как да станат ''спасители'' на негов гръб като му ''дадат''(..назаем) някой лиценз поради простата причина че няма фенската маса на ЦСКА.
Пък аз до сега съм си мислел, че законите важат с еднаква сила за всички...
Не, не... тоя изобщо не се е побъркал http://gong.bg/bg-football/b-grupa/v-lo ... lub-380562
Тео, все още неродения захарен урод за да вземе частица от настоящия ЦСКА трябва се разплати най-малко с държавата и ФИФА/УЕФА... в противен случай ще е просто дърво без корен, а УЕФА изобщо не им дреме... приема измамата и казва чао на тоя отбор завинаги в ЕКТ, пък ти си го подкрепяй, колкото искаш.
Няма как да се плаща избирателно... нахраниш ли една маймуна, ще дойдат още!
delqnski47 написа:Кашчей написа:А защо протестът ви срещу "ТИТАН-АС" завърши с погром над сградата на БФС? Защо правите протести, с искания към държавата?!
Има си компетентни органи,които е трябвало да заловят извършителите на тоя погром над БФС.ЦСКА ли тряя ги залавя?Откога станахме инспектори в клуба?Ние ИСКАМЕ държавата да си върши работата!Де сме ''искали'' опрощаване на дълг?
Нееее.. изобщо не сте искали опрощаване на дълг, поне само на лихивите, ако може!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Old_death написа:В БФС Не е получавано никакво писмо от УЕФА , касаещо ЦСКА . Ако някой вярва на парцала на Москов , да ми се обади на личен . Ще му дам пистолет за да се гръмне .
Дали е получавано или не-това могат да кажат само от БФС. Ако запитването е неофициално-само за мнение по казуса, не са длъжни даже да го обявяват изобщо. А парцала на Москов позна за доста неща-вкл. и за варианта " Етрополе". Но по-важно в случая е друго-това е трето позоваване на източници от БФС за два дни, което казва едно и също. И трите не са опровергани от БФС. Изводите всеки може да си направи!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Кашчей написа:Нееее.. изобщо не сте искали опрощаване на дълг, поне само на лихивите, ако може!
Кой това ?
Конане, ти за това "ЦСКА-София" ли ще викаш бре

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Haralampy написа:
Кой това ?
Греда! Търсиш отговор от неУмният
Re: Коцето Хазуров: Казаха ми, че ще дойдат играчи от Литекс
CTAHKO написа:Искахте Гриша Ганчев - ето ви Гриша ГанчевСега нямате право да ревете
Тоя па ,поредния умник открил топлата вода
Последна промяна от baraba на 31 май 2016 21:06, променено общо 1 път.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
sin4ec написа:Old_death написа:В БФС Не е получавано никакво писмо от УЕФА , касаещо ЦСКА . Ако някой вярва на парцала на Москов , да ми се обади на личен . Ще му дам пистолет за да се гръмне .
Дали е получавано или не-това могат да кажат само от БФС. Ако запитването е неофициално-само за мнение по казуса, не са длъжни даже да го обявяват изобщо. А парцала на Москов позна за доста неща-вкл. и за варианта " Етрополе". Но по-важно в случая е друго-това е трето позоваване на източници от БФС за два дни, което казва едно и също. И трите не са опровергани от БФС. Изводите всеки може да си направи!
Твърдението ми се крепи точно на думите на много отговорен човек от БФС , с който разговарях в 19 часа . Не съм от тия латерни , които лалят глупости във форума .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
doberman написа:Haralampy написа:
Кой това ?
Греда! Търсиш отговор от неУмният
Мхммм , той отговори не дава , той само провокативно пита и си пада по разни членове

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!