[/center]Саломон Калу: Двубоите с Копенхаген могат да се окажат повратна точка
Нападателят на лондонския Челси Саломон Калу смята, че победа и елиминиране на датския гранд ФК Копенхаген могат до голяма степен да помогнат на столичния английски тим да постигне успехи през този сезон.През този сезон "Сините" се представят великолепно в Шампионската лига, но във Висшата лига никакви ги няма в последно време.Към днешна дата Челси има минимални шансове за титлата и ще трябва да стане някакво чудо, за да могат лондончани да я спечелят.
"Двубоите с Копенхаген могат да се окажат повратна точка, защото първият мач спечелихме с 2:0 като гости, а сега ни предстои още един двубой, който се надявам, че също ще вземем", заяви Калу.
"Сега ще играем у дома срещу тях и ще се опитаме да се представим силно и отново да ги бием. След това ще можем да се подготвяме спокойно за 1/4-финалите. Ще бъде доста опасно, ако си мислим, че вече сме си свършили работата. Копенхаген е опасен отбор и изобщо не са за подценяване", добави африканецът."Очаква ни труден мач срещу тях и докато не си свършим работата напълно, няма как да си мислим, че сме преминали тази фаза на турнира", каза още националът на Кот Д'Ивоар, който подчерта, че се надява отборът му да успее да измине целия път в Шампионската лига и да спечели трофея.
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
[center]
[center]
[/center]
[center]Интервю със Бранислав Иванович[/center]
Как вървят нещата за вас?
Добре, слушаме музика макар ,че лично аз предпочитам сръбската.
Кой от съотборниците ви впечатли срещу Блекпул?
Немога да кажа определен човек ,целият отбор заслужава поздравления за начина по-който игра.Джон Тери ме впечатли с изявите си в защита и вкараният гол който ни даде увереност.
Привържениците по-време на мач разконцентрират ли ви ?
Понякога да , понякога не, но много от времето съм много съсредоточен.Когато изпълнявам тъч усещам тяхната подкрепа което е много важно.Когато нещата не вървят те са хората който ни помагат.
Какво е ''дом'' за вас?
Сърбия,там е моето семейство,приятели.
Кой други спортове харесвате?
Харесвам да гледам баскетбол,тенис ,волейбол, обичам да гледам всички спортове по-телевизията.
Имате ли лични герой?
Александър Джорджевич беше голяма личност.
Имате ли известни приятели?
Приятел съм със Джокович,познавам Ана Иванович и Йелена Янкович. От баскетбола познавам Предраг Стоякович който играе за Далас Маверикс.
Кое е вашето любимо място за отдих?
Обичам да ходя на риба в Сърбия.Аз не съм добър рибар но обичам просто да отида и да се наслаждавам на риболова.
[/center][center]Интервю със Бранислав Иванович[/center]
Как вървят нещата за вас?
Добре, слушаме музика макар ,че лично аз предпочитам сръбската.
Кой от съотборниците ви впечатли срещу Блекпул?
Немога да кажа определен човек ,целият отбор заслужава поздравления за начина по-който игра.Джон Тери ме впечатли с изявите си в защита и вкараният гол който ни даде увереност.
Привържениците по-време на мач разконцентрират ли ви ?
Понякога да , понякога не, но много от времето съм много съсредоточен.Когато изпълнявам тъч усещам тяхната подкрепа което е много важно.Когато нещата не вървят те са хората който ни помагат.
Какво е ''дом'' за вас?
Сърбия,там е моето семейство,приятели.
Кой други спортове харесвате?
Харесвам да гледам баскетбол,тенис ,волейбол, обичам да гледам всички спортове по-телевизията.
Имате ли лични герой?
Александър Джорджевич беше голяма личност.
Имате ли известни приятели?
Приятел съм със Джокович,познавам Ана Иванович и Йелена Янкович. От баскетбола познавам Предраг Стоякович който играе за Далас Маверикс.
Кое е вашето любимо място за отдих?
Обичам да ходя на риба в Сърбия.Аз не съм добър рибар но обичам просто да отида и да се наслаждавам на риболова.
- Frankie Lampard
- Контакти:
- Frankie Lampard
- Контакти:
Престанете да плюете човека, а се опитайте да видите картинката от по-високо, бре.
Повече от очевидно е, че Торес е най-слабият играч на Чел$и в момента. Играе на мястото на утвърдените тамошни тежкари и пияници и те лека полека почват да си показват, че не го харесват, даже го мразят, не му подават и не го бръснат въобще. Треньоринът с веждата също не го ще, ама чукотския гангстер натиска. Все пакъъъ... 50 мил куид. Случва се следното: Торес нарочно играе зле. Той може спокойно да бележи по 3-4 до 5 гола всеки мач, да демонстрира перфекта техника, подавания, спирания и каквото се сетите, ама не ще. Лека полека играчите ще почнат да се карат – Дрогби, Тери, Анелка, Дебелия и Малуда. Ще станат страшни скандали и ще се стигне до имплозия в синия клуб, което неминуемо ще доведе до разпадане и напускане на Абрамович.
След това Торес ще се продаде на Манчестер Сити. Там ще приложи същата тактика, ще ги излъже, скара, поквари и съсипе. Шейхът им ще се поболее и в крайна сметка ще напусне Англия. Същевременно ще се задейства и другият канал на Плана – Рейна ще се продаде на манчестер йернайтед и ще започне да пръска интриги, да допуска лесни голове и глупави грешки. Манчестер ще пропадне, слъра може и да пукне, американските собственици ще се уплашат и ще избегат от Острова, неспособни да се оправят с недоволството от манчестерските села. Естествено в този момент НЕСВ ще са осъзнали, че нещата тръгват на зле и скорострелно ще зарежат Ливърпул и ще отидат да покоряват Италия.
В крайна сметка всички американци, шейхове, русняци, италианци и друга сволоч ще се изтегли, футболът ще се върне към романтичните времена. Ние зрителите ще спечелим най-много. Естествено отнекъде ще се появи Шахматистът Рафа и ще обяви пред обществеността своя План, който най-после е достигнал до триумфална развръзка. Торес и Рейна ще се върнат в Ливърпул до живот и същия сезон ще вдигнат титлата със Стиви и Карагър. Те това е.
Големи фантазьори имало хахахахахахахахахаха
-
THE G.A.M.E
Оле, оле ...
Тоя сигурно е един от сценаристите на "Матрицата" ...
Тоя сигурно е един от сценаристите на "Матрицата" ...
Франки ще ме светнеш ли кой е тоя олигофрен?Бахти и фантазьора хахахахахахахахахах
[center]
[/center]
[center]Футболен клуб Челси има удоволствието да съобщи ,че сключи партньорство със Азиатаската футболна конфедерация (АФК). Договора е до 2015г. като през това време клуба ще има турнета във Малайзия , Тайланд ,и Хонк Конг.Най- вдясно изпълнителният директор Рон Гурлей който присъстваше.[/center]
[/center][center]Футболен клуб Челси има удоволствието да съобщи ,че сключи партньорство със Азиатаската футболна конфедерация (АФК). Договора е до 2015г. като през това време клуба ще има турнета във Малайзия , Тайланд ,и Хонк Конг.Най- вдясно изпълнителният директор Рон Гурлей който присъстваше.[/center]
-
THE G.A.M.E
Аз имам малко по особенно мнение за тези турнета ...
Да, капят пари ... печелят се фенове, от там се увеличава оборота на клуба .........
Но, от спортно-техническа гледна точка, не са полезни.
Съперниците срещу които се играят дадени контроли, в повечето случаи не са класни ... и от там, ползата е единствено за тях, че срещат големи отбори от Европа.
Да, капят пари ... печелят се фенове, от там се увеличава оборота на клуба .........
Но, от спортно-техническа гледна точка, не са полезни.
Съперниците срещу които се играят дадени контроли, в повечето случаи не са класни ... и от там, ползата е единствено за тях, че срещат големи отбори от Европа.
[center]
[/center]
[center]Карло Анчелоти получи добри новини около контузените състезатели след като Алекс и Йоси Бенаюн се завърнаха на тренировъчното игрище Кобъм.Алекс дори тренира с групата която ще излезе срещу Копенхаген утре вечер в мач реванш от турнира на ''Шампионската Лига''.На въпрос дали смята да прави промени , Анчелоти заяви ,че трябва да държи всички играчи в ритъм и форма особено в мачовете със Копенхаген и Манчестър Сити.''Аз имам не само 11 добри играчи''В момента съм много щастлив защото всички играчи са добре , Алекс се върна който ще е готов за мача със Ман Сити , докато Йоси Бенаюн може би със седмица по-късно ще се върне в игра ''Това е фантастичен момент за нас, всички играчи трябва да са във оптимална форма и да запазим концентрация и спокойствие'' Анчелоти заяви ,че Алекс няма да бъде включен в утрешният двубой но във неделя ще е на линия.[/center]
[/center][center]Карло Анчелоти получи добри новини около контузените състезатели след като Алекс и Йоси Бенаюн се завърнаха на тренировъчното игрище Кобъм.Алекс дори тренира с групата която ще излезе срещу Копенхаген утре вечер в мач реванш от турнира на ''Шампионската Лига''.На въпрос дали смята да прави промени , Анчелоти заяви ,че трябва да държи всички играчи в ритъм и форма особено в мачовете със Копенхаген и Манчестър Сити.''Аз имам не само 11 добри играчи''В момента съм много щастлив защото всички играчи са добре , Алекс се върна който ще е готов за мача със Ман Сити , докато Йоси Бенаюн може би със седмица по-късно ще се върне в игра ''Това е фантастичен момент за нас, всички играчи трябва да са във оптимална форма и да запазим концентрация и спокойствие'' Анчелоти заяви ,че Алекс няма да бъде включен в утрешният двубой но във неделя ще е на линия.[/center]
-
THE G.A.M.E
Алекс беше в чудесна форма преди контузията ...
Ама сега, при наличието на Давид Луиз .... кога ли ще види терен ?
Що се отнася до Бенаюн ...
Ще е полезен, но само ако си върне формата от Ливърпул !
Ама сега, при наличието на Давид Луиз .... кога ли ще види терен ?
Що се отнася до Бенаюн ...
Ще е полезен, но само ако си върне формата от Ливърпул !