Червени_шампиони написа:Понеже последните два дни само ме питат няма ли да има реакция от феновете:
Почва много сериозно да ми писва от всичко случващо се около ЦСКА.Томов не спира да лъже и да чертае розово бъдеще докато отбора е пред разпад и изхвърляне от Европа.При все че и на децата им е ясно че пари няма половината ни футболисти са с договори за по 15 000 лв тренера ни сигурно е с 20-30 000 на месец,но иначе оздравяват.ЦСКА Завинаги не спират да интригантсват,правят нещо дето афишират като дарение,оказва се че срещу "дарението" искат акции и да прибират парите от терените.Градев и компания се възползват от слабости в ЦСКА и мътят главата на футболисти с цел да разтрогнат и да бъдат трансферирани в други отбори и лапнат по някой лев от комисионна.Стойчо си трае иначе преди време пускаше всеки ден писъмца на сайта си към феновете,изглежда си реди трансфер в Египет и ще ни остави във важен момент без треньор.Бадемчето се е загрижил за това от кога Бай Добри Чистачките и масажистите не са взимали заплата,нищо че той сравнително редовно си е взимал кинтите,нали е самарянин не може така той да взима другите не.Иван Иванов дискотечния тигър в прекалено близки отношения с Караджов и той реве че му закъсняли кинтите с около 2 седмици та сега ще иска да лапа и още,нищо че ако ЦСКА обяви фалит както можеше да стане още миналото лято щеше да лапа хуя,помним го тоя голям армеец как преди години в предаването на Крум Савов по канал 3 каза че не е от ЦСКА и не му пука за феновете.Мисълта ми е че на мен лично ми писна от тва разни тарикати да си мерят пишките на гърба на ЦСКА.Между личностни конфликти по оста Томов Завинаги Томов Градев съсипват ЦСКА,и вместо въпросните герой да направят компромиси в името на ЦСКА те си правят мръсни номера един на друг а в крайна сметка мръсните им номера са за сметка на ЦСКА.Препорачвам на всички замесени страни да се спрат,Томов да спре да лъже и да каже какво е реалното положение на ЦСКА и финансово и какво ни чака в близко бъдеще.Завинаги да се спрат да ламтят и да интригантсват и те.Градев адвокатите Василев и Калинков да спрат и те с ехидните си коментари и удари по Томов,защото удрят единствено и само ЦСКА.Футболистите които им не изнася че си взимат 15 000 лева с по 1-2 месеца закъснение да напуснат незабавно,както и Стойчо ако е обиден от факта че пари за трансфери няма.Същото важи за масажистите чистачките охраната на армията и всеки друг които реве че не е взимал заплати от месеци,като не ви се плаща свободни сте да си намерите друга работа,а не да циврите и да интригантсвате.Призовавам всички да направят определени компромиси и ако някой не желае да помага на ЦСКА то поне да не пречи.Търпението на нас като фенове не е безгранично,и много бързо могат да бъдат пометени и настоящи управляващи в ЦСКА и капацитети от Завинаги и модерните интриганти и футболистите.Почва да ни писва да се правите на кой е по по най на гърба на ЦСКА и ще го отнесете,затова се спрете докато е време ВСИЧКИ !
Внимание за учервенените редове! Ето до къде се простира морала и начина ви на мислене, горното е просто един събирателен и (не)съдържателен образ на редовия ви фен. Ако бяхте прочели интервюто на Бадема, щеше да забележите, че той си е взимал редовно парите, но като лидер на отбора е бил загрижен за останалите излъгани момчета, и да, саркастични авторе на статията, явно наистина му е пукало дори и за масажиста. Това е доблестна, мъжка постъпка от страна на Гъргоров, пред която дори и аз-синият привърженик свалям шапка, защото по всичко изглежда, че е можело да си взима заплатката навреме и лежерно да си свирка. Ама е помислил и за останалите си колеги, опитал е да направи нещо срещу неправдата и апатията на комунистическите лъжци! И вместо да го оцените, вие го подигравате и иронизирате, как не ви е срам бе
Сега другата част. Как така хора, които не са си взимали парите с месеци да напуснат бре? Кой ще им даде заработените заплати, кой ще им нахрани децата и плати сметките? Леле мале