Serie "A"(Сезон 2012/2013)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)
Конкуренцията винаги ражда качеството. Аз също искам силни италиански отбори, от Борусия Дортмунд можем да съдим, че не всичко опира до пари, но при всички положения опира до качествен треньор, а при нас специално липсва такъв, правилно си посочил същото и за Рома, бих включил Интер също. При вас Конте изгради много корав тим, който трудно може да бъде победен в битката за Скудетото, а и с привличането на нападатели като Игуаин и Йоренте, вече имате нападение, което е адекватно и за Европа. Ние със сегашния си състав повече от втори няма как да сме догодина, Балотели не е магьосник, аз пък съм реалист. Интересно меркато ни чака.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
За каква италианска доминация говорите? "Милан" е далеч от това, което трябва да бъде, за да се говори за силна Италия. Тогава затъването ще става още по - голямо. Най - големият италиански клуб не е добре, значи бъдещето го няма никакво. И по - добре може би. Един ден "россонерите" ще се оправят, но другите - в никакъв случай.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Доживях да има адекватни мнения в тази тема.
Моят любим е напълно прав, че конкуренцията ражда качество. На мен лично ми е доста обидно, когато чуя от някого за Милан или италианския футбол: "Ха, ама тия кой ги брои за живи", но за съжаление е истина, че в последните години калчото претърпя сериозен регрес, което се отразява и на позициите ни в момента.

Моят любим е напълно прав, че конкуренцията ражда качество. На мен лично ми е доста обидно, когато чуя от някого за Милан или италианския футбол: "Ха, ама тия кой ги брои за живи", но за съжаление е истина, че в последните години калчото претърпя сериозен регрес, което се отразява и на позициите ни в момента.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Забравяш един момент, че за да има италиански футбол, трябва да има инвестиции. Италианците са шовинисти, което ги отличава и от испанци, и от англичани, и от французи. Италия и Германия от едно време са големи националисти. Не дават на чужд човек да ръководи техните отбори, особено футболни. Берлускони няма пари за тима, но и да има няма да даде. Ако някой иска да купи "россонерите", бившият премиер ще държи кокала и това е положението. Той си мисли, че с него започва и свършва света. Да, ама преди него имаше един велик президент Пиеро Пирели, за когото не се говори особено във форума. Той измъкна едно време миланистите от още по - голямо блато и ги направи велик отбор.
Докато "Милан" не стане ОТБОР, в Италия футбол няма да има.
Преди това обаче трябва да победим "жабарите" есента.
Докато "Милан" не стане ОТБОР, в Италия футбол няма да има.
Преди това обаче трябва да победим "жабарите" есента.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
acmilan написа:Конкуренцията винаги ражда качеството. Аз също искам силни италиански отбори, от Борусия Дортмунд можем да съдим, че не всичко опира до пари, но при всички положения опира до качествен треньор, а при нас специално липсва такъв, правилно си посочил същото и за Рома, бих включил Интер също. При вас Конте изгради много корав тим, който трудно може да бъде победен в битката за Скудетото, а и с привличането на нападатели като Игуаин и Йоренте, вече имате нападение, което е адекватно и за Европа. Ние със сегашния си състав повече от втори няма как да сме догодина, Балотели не е магьосник, аз пък съм реалист. Интересно меркато ни чака.
Жалко, че треньори като Капело и Спалети избират чужбина, за да изкарат повече пари, вместо да работят в Италия. Не всичко е пари, но когато разни отбори с руски или арабски богаташи изкуствено надуят цените, за отборите от Италия става много, много сложно. За това и сме толкова назад в момента. Единствения начин е да се прилапват качествените играчи от калчото в големите отбори, ама с тези президенти дето имат, и това е трудно

Ако Пасторе, Санчез и т.н. бяха останали в Италия, кой знае

Трябват инвестиции и в школите и стадионите, и то на първо място. Имаше статистики колко много сме дръпнали заради новия стадион, като печалба. Ако всеки отбор разполага със собствен дом, ще дойдат големите пари, а с тях и големите играчи. Меркатото ще е повече от интересно, аз си пожелавам Йоветич и ляв бек, може би и Поли ( Верати) пък да видим Марота какво ще измисли

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
- storm
- Контакти:
Тоз пък, какво ме пита за "Янтра" ..Какво общо има италианския футбол с "Янтра" ? .. Ти що не ме питаш що вече няма фабрики в града или защо вече училището по текстил го няма ??
Марче, аз не съм се и съмнявал, че ни мислиш за мръсни, няма смисъл да казваш, че чувствата са взаимни...

Марче, аз не съм се и съмнявал, че ни мислиш за мръсни, няма смисъл да казваш, че чувствата са взаимни...

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- storm
- Контакти:
Междудругото, вече няколко страници мнения и още никой росонер не е казал за пореден път, как Милан имат 7 КЕШ и са най-титулувания отбор в Европа, а Юве с неговите само 2 КЕШ е съдийски отбор.. 

Защо да го споменаваме, ти си знаеш.storm написа:Междудругото, вече няколко страници мнения и още никой росонер не е казал за пореден път, как Милан имат 7 КЕШ и са най-титулувания отбор в Света, а Юве с неговите само 2 КЕШ е съдийски отбор..

Само една лека корекцийка нанесох...
- storm
- Контакти:
Laetitia написа:Защо да го споменаваме, ти си знаеш.storm написа:Междудругото, вече няколко страници мнения и още никой росонер не е казал за пореден път, как Милан имат 7 КЕШ и са най-титулувания отбор в Света, а Юве с неговите само 2 КЕШ е съдийски отбор..![]()
Само една лека корекцийка нанесох...
Това, което аз знам си го знам аз и то е различно...Целта е вие да го казвате ... Марче..

Операцията на Пацо е минала добре, дано се възстанови по-бързо от очакваното.