Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Коронавирусът дойде в България
Как е, герберчета? Има ли тоалетна хартия? Не ви е лесно в последно време. Че пландемията ли да защитавате и Манафчийски, че Алепу и бетонката, че на Черепа комиксите ли. Голяма пара пада. 

metodito написа:Thsmith написа:DanailG написа:Vesel dust I tsmirh искам вие един по един да ми отговорите според вас има ли такова нещо ковид19 или няма.
Колко пъти едно и също?
Естествено, че има..
Откъде е естествено бе, бате? Моля ми обясни "естествено"? В смисъл, не се заяждам. Аз не съм сигурен има ли няма ли, но ми стана интересно това "естествено", откъде идва?
Ти боледуваш ли от време на време? Осъзнаваш, че вирусите съществуват около нас. Няма как целия свят да се наговори да си измисли вирус и да си измисли даден грип. Това, че навсякъде нещата се преувеличават е типично за днешно време, но изпадането в крайности е равносилно на глупостите на конан.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
LuvIII написа:Заразен служител в НОИ. Затварят сградата за дезинфекция. Сега понеже много знаехте за мерките зорлем ще съсипете икономиката. Пик у нас не е имало, истинската зараза сега започва. Нощ да слага ограниченията преди да е пламнало навсякъде.
Много бързаш, нека се върнат членовете му от почивка в Гърция.
А бе, как се навъдихте някакви нови профили и всички мнения в тази тема, и все паникьорски. Нали си седиш във вас, от какво се страхуваш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
LuvIII написа:От вчера нов рекорд 112 случая. Няма да коментирам.
Утре ще са по-малко, след това отново повече и така до края на живота.
Явно не искаш да разбереш, че ще живеем/съжителстваме с този вирус поне още 2-3 години и мерките, каквито и да са няма да го спрат/унищожат.
Вземай успокоителни, че си е притеснителна тази твоя паника.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- metodito
- Контакти:
Thsmith написа:metodito написа:Thsmith написа:DanailG написа:Vesel dust I tsmirh искам вие един по един да ми отговорите според вас има ли такова нещо ковид19 или няма.
Колко пъти едно и също?
Естествено, че има..
Откъде е естествено бе, бате? Моля ми обясни "естествено"? В смисъл, не се заяждам. Аз не съм сигурен има ли няма ли, но ми стана интересно това "естествено", откъде идва?
Ти боледуваш ли от време на време? Осъзнаваш, че вирусите съществуват около нас. Няма как целия свят да се наговори да си измисли вирус и да си измисли даден грип. Това, че навсякъде нещата се преувеличават е типично за днешно време, но изпадането в крайности е равносилно на глупостите на конан.
Вируси има постоянно. Даже повечето са непознати и некатегоризирани. Тук не става дума за това. Става дума първо: за едно координирано малоумие на глобално ниво от всички правителства и второ, говорим за "вирус", който е нелечим, но измивайки си ръцете, го премахваш.
-
- Контакти:
Браво,Бубеее !
Как го написа всичкото това бе,брат! ?
Гледай сега.
Мислех да ти кажа,че си един ограничен,дърт,малоумник,ама не съм сигурен дали си дърт
Точно заради такива като теб сме на това дередже и малкото свестни които останахме потъваме в общата посредственост.
Абсолютна дупедавщина,папагалщина и пропаганда на фалшива информация !
Как го написа всичкото това бе,брат! ?
Гледай сега.
Мислех да ти кажа,че си един ограничен,дърт,малоумник,ама не съм сигурен дали си дърт

Точно заради такива като теб сме на това дередже и малкото свестни които останахме потъваме в общата посредственост.
Абсолютна дупедавщина,папагалщина и пропаганда на фалшива информация !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
metodito написа:Как е, герберчета? Има ли тоалетна хартия? Не ви е лесно в последно време. Че пландемията ли да защитавате и Манафчийски, че Алепу и бетонката, че на Черепа комиксите ли. Голяма пара пада.
Много им е тежко

Местенцата изстиват,заплати няма,отпусчиците ги издумкаха и са изпаднали в параноя.Краде се като за последно,че не се знае колко още ще отвличат вниманието на хората с вируса.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- metodito
- Контакти:
favaca8888 написа:metodito написа:Как е, герберчета? Има ли тоалетна хартия? Не ви е лесно в последно време. Че пландемията ли да защитавате и Манафчийски, че Алепу и бетонката, че на Черепа комиксите ли. Голяма пара пада.
Много им е тежко![]()
Местенцата изстиват,заплати няма,отпусчиците ги издумкаха и са изпаднали в параноя.Краде се като за последно,че не се знае колко още ще отвличат вниманието на хората с вируса.
Не виждам как ще стане - да се спре с глобалната истерия - не само у нас. Конкретно у нас, за съжаление няма значение. Чудех се при номинацията на Гешев - "Абе, пак ли умните и красивите са се разврещяли?". Нищо не съм знаел. Ние официално влязохме в диктатура.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Хората са си навън, разхождат се, пазаруват си, работят и никой не го брига вече за тоя вирус. Всеки ден хвърчат някакви числа, от 6, та след 2 дена на 105 .. Хората отдавна разбраха, че тая истерия е умишлен параван и всички виждаме за какво. Дните на мършата от Банкя са преброени. Сега всички се надпреварват кой да му го сложи по-надълбоко. От Божков, през Мая, та до Слави Трифонов
Някакъв запис излезе, строят се подпорни стени с асансьори и стаи, излязоха едни далаверки за внос на боклук, но тук продължава да се обсъжда короната. Много ми е интересно дали тия паникьори все още си стоят в тях. Ако го правят поне ги оправдавам донякъде. Иначе ми е все едно бабачка, която влиза в магазина без маска, но пък за сметка на това си пръска дезинфектант по ръцете и пита защо няма салфетки

Някакъв запис излезе, строят се подпорни стени с асансьори и стаи, излязоха едни далаверки за внос на боклук, но тук продължава да се обсъжда короната. Много ми е интересно дали тия паникьори все още си стоят в тях. Ако го правят поне ги оправдавам донякъде. Иначе ми е все едно бабачка, която влиза в магазина без маска, но пък за сметка на това си пръска дезинфектант по ръцете и пита защо няма салфетки

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
41 годишния мъж с коронавирус от къмпинг градина почина. Сега очаквам форумните вирусолози и безхаберници да кажат как всичко е конспирация и измама и тоя мъж е умрял от 14 съпътстващи заболявания.