Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Да направим разликата...

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 16:17

blue_wind написа:...
Аз ти благодаря за поста,защото и аз искам да кажа същото,но за Гонзо,когато отборът не върви какво да направи да излезе пред всички и да каже ,че играчите са куци коне ли за да може да се хареса на такива фенове ,като създателя на темата.
Аз Пенев винаги съм го харесвал като изказвания,но ако се върнем малко назад и ще видим какво говореха за него същите тези дето го боготворят сега.С Бербатов беше същото, никога не ми е било толкова гадно ,както когато го оплюваха след пропуските му срещу нас ,а сега същите се надпреварват да се тупат в гърдите,че той бил червен.
Много е лесно да да си с даден отбор или човек когато е на върха,но когато падне от там и бъде забравен от обществото тогава си проличават кои са му истинските приятели или фенове

Когато отборът не върви трябва да се каже истината!
Падаме от Черноморец... нашите излизат и започват... заслужавахме да спечелим този мач, играхме много по-добре, но просто малшанс. Черноморец не били нищо особено- прехвален отбор.... абе смешници, никой ли не видя, че всяка що годе свястна атака на Черноморец беше 100% голово положение? Да вярно изпуснахме доста положения... но трябва ли да се гордеем с това, че пропускаме много или напротив? Ако ще броим колко положения сме изпуснали, по-добре да участваме в някоя друга игра, но не във футбола, където се броят головете а не пропуските.
След край на мач Бардон излиза и казчва, че няколко играча само се разхождат по терена и просто няма как да победим по този начин. Това не е ли повод за някакво мнение о страна на ръководството??? В случая нищо, все едно това беше изказване на бай Петко хулигана от Надежда(примерно)...

blue_wind, надявам се да ме разбереш. Това е впечатлението ми, болно ми е за всичко дето става в Левски, но още по-болно ми е, че не се правят опити положението да се подобри. Никакви мерки, абе поне един помощник треньор да бяха сменили(примерно на вратарите), да кажат... ето направихме нещо с цел подобряване на положението в отбора... не няма такова нещо!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Да направим разликата между Любо Пенев и Гонзо

Мнениеот delpi » 18 окт 2009 16:20

Old_death написа:...

Тук си абсолютно прав!Според мен единствените хора,които имат право да се изказват за спортнотехническата част в даден клуб са треньора и спортния директор.За това съм много против изцепките на Батков(това е единствената причина той да е в подписа ми),Гигов или някой друг футболен бос.За това съм доволен,че нашите собственици избягват да се изказват неподготвенни по една материя,която им е непозната.Пак ще застъпя тезата си,че за състоянието на някой отбор вина има само спортнотехническото ръководство и собственика на отбора и никой друг!

Наглостта на тоя Ганьо няма граници. Колко пъти на срещи с феновете му се казва, абе г-н Батков искаме от вас по-малко да давате интервюта и да говорите за отбора... той не! Още на следващия ден излиза и прави сензации. Последния пример е изказването, че ЦСКА стои зад казанската афера, това стана точно на следващия ден след поредната среща с феновете...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 18 окт 2009 17:04

delpi написа:Когато отборът не върви трябва да се каже истината!
Падаме от Черноморец... нашите излизат и започват... заслужавахме да спечелим този мач, играхме много по-добре, но просто малшанс. Черноморец не били нищо особено- прехвален отбор.... абе смешници, никой ли не видя, че всяка що годе свястна атака на Черноморец беше 100% голово положение? Да вярно изпуснахме доста положения... но трябва ли да се гордеем с това, че пропускаме много или напротив? Ако ще броим колко положения сме изпуснали, по-добре да участваме в някоя друга игра, но не във футбола, където се броят головете а не пропуските.
След край на мач Бардон излиза и казчва, че няколко играча само се разхождат по терена и просто няма как да победим по този начин. Това не е ли повод за някакво мнение о страна на ръководството??? В случая нищо, все едно това беше изказване на бай Петко хулигана от Надежда(примерно)...

blue_wind, надявам се да ме разбереш. Това е впечатлението ми, болно ми е за всичко дето става в Левски, но още по-болно ми е, че не се правят опити положението да се подобри. Никакви мерки, абе поне един помощник треньор да бяха сменили(примерно на вратарите), да кажат... ето направихме нещо с цел подобряване на положението в отбора... не няма такова нещо!

Аз те разбирам напълно,но това са за момента възможностите ни.Една смяна само ще ни замаже очите от истинските проблеми.Абстрахирам се от това кой в момента е треньор или спортен директор.Принципно трябва да им се даде възможност да си направят селекция(ако изобщо Батков им отпусне средства) и подготовка и напролет мога да кажа дали тези стават или не.Нашият проблем е само един Батков,който е видно ,че няма финансовата възможност да управлява Левски и се опитва чрез всякакви други приьоми да отклони темата от себе си.
Иначе за Любо си прав,човекът показа на целия отбор кой е шефа.Нашите разглезени звезди си мислят ,че могат да правят каквото си искат и няма да се очудя,ако бойкотират Гонзо и Достанич,които са опитали да стегнат дисциплината.Преди време не смениха ли по този начин и Г Василев след загуба от Родопа.И още нещо,ако е вярно това което казва Батков,че е сменил Мъри след като група играчи отишла при него,а в последствие историята се повтори с Велев,значи много сме я закъсали :(

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 18 окт 2009 18:19

james написа:Разликата между Любо и Гонзо е очебиина културата и манталитета на постигналия всичко с труд Любо и мързеливия и тъп селянин Гонзо не може да има сравнение

:?: :?: :!: :!: Прощавайте,но не е ли Любо Пенев човека,който дъвче дъвка,докато говори по телевизията?????Супата му се вика,защото когато недоволстваха хората от играта му той каза''Който не ме харесва да духа супата''.Трябва човек да е малко над 20 години,за да го помни.....Чичовото му се вика също неслуайно,но иначе наистина той е постигнал всичко сам и с мнооооого труд , култура , образование и честност. :P :roll: Иначе за Гонзо не искам да коментирам.Но понеже в темата се говори за обективност,та затова. :oops:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 18 окт 2009 19:10

gonzofenka написа:
james написа:Разликата между Любо и Гонзо е очебиина културата и манталитета на постигналия всичко с труд Любо и мързеливия и тъп селянин Гонзо не може да има сравнение

:?: :?: :!: :!: Прощавайте,но не е ли Любо Пенев човека,който дъвче дъвка,докато говори по телевизията?????Супата му се вика,защото когато недоволстваха хората от играта му той каза''Който не ме харесва да духа супата''.Трябва човек да е малко над 20 години,за да го помни.....Чичовото му се вика също неслуайно,но иначе наистина той е постигнал всичко сам и с мнооооого труд , култура , образование и честност. :P :roll: Иначе за Гонзо не искам да коментирам.Но понеже в темата се говори за обективност,та затова. :oops:

Смях в залата. Ти не знам на колко си години. По-случай лафа му да духат супата, знаеш ли защо го е казал. Вкара си един автогол и разбираш ли всички го обявиха за ебаси дървото и че не може да рита :shock: Ти след като си гол майстор в испанското и един от най-добрите футболисти, който са играли по негово време там и някой ти каже ,че си дърво и футбола не е за тебе. Как ще реагираш ? Че дъвче дъвка просто няма елементарно възпитание или по-точно проявява неуважение към журналистите. Тези журналисти, които го нарекоха дърво и му казаха, че футбола не е за него !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

За и против Калисте

Мнениеот sslevski » 18 окт 2009 20:14

Калисте 1 полувреме,2 положения 1 гол.
Г.Христов 40 полувремена,200 положения 0 гола.
Да ни е честито решението на големия треньор Достанич.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

gong
Контакти:

Re: За и против Калисте

Мнениеот gong » 18 окт 2009 20:24

Вие сте голям отбор. Не е за вас някакъв си юноша от никому неизвестния Манчестър Юнайтед. Пък и щом величието Ратко така е преценил, значи е така. :lol: :lol: :lol:
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 окт 2009 20:26

От това, което си написал виждам, че Г. христов прави 2.5 пъти повече положения на мач. :)
[center]Изображение[/center]

lyubs
Контакти:

Мнениеот lyubs » 18 окт 2009 20:29

- Каква е приликата между Ромарио и Георги Христов?
- И двамата са имали поне по 1000 положения за гол.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 18 окт 2009 20:35

В 38-мата минута видяхме защо "ръководството" не е харесало Калисте. Клубът замалко да мине през ада за да се сдобие със свръхзвездата на интергалактическия "Ботев", а Калисте им дойде на-крак, минал през някакъв си Манчестър, и "божествените" го върнаха. Какво да кажа, то Дучето да беше спортен директор и/или треньор на "Левски", такива глупости нямаше да сътвори. Няма да припомням и другите, които са били потенциални попълнения в отбора, включително и карето от Сливен. Но затова пък си имаме карето от/за Казан - иначе родствен за нас българите град.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Архив”