blue_wind написа:...
Аз ти благодаря за поста,защото и аз искам да кажа същото,но за Гонзо,когато отборът не върви какво да направи да излезе пред всички и да каже ,че играчите са куци коне ли за да може да се хареса на такива фенове ,като създателя на темата.
Аз Пенев винаги съм го харесвал като изказвания,но ако се върнем малко назад и ще видим какво говореха за него същите тези дето го боготворят сега.С Бербатов беше същото, никога не ми е било толкова гадно ,както когато го оплюваха след пропуските му срещу нас ,а сега същите се надпреварват да се тупат в гърдите,че той бил червен.
Много е лесно да да си с даден отбор или човек когато е на върха,но когато падне от там и бъде забравен от обществото тогава си проличават кои са му истинските приятели или фенове
Когато отборът не върви трябва да се каже истината!
Падаме от Черноморец... нашите излизат и започват... заслужавахме да спечелим този мач, играхме много по-добре, но просто малшанс. Черноморец не били нищо особено- прехвален отбор.... абе смешници, никой ли не видя, че всяка що годе свястна атака на Черноморец беше 100% голово положение? Да вярно изпуснахме доста положения... но трябва ли да се гордеем с това, че пропускаме много или напротив? Ако ще броим колко положения сме изпуснали, по-добре да участваме в някоя друга игра, но не във футбола, където се броят головете а не пропуските.
След край на мач Бардон излиза и казчва, че няколко играча само се разхождат по терена и просто няма как да победим по този начин. Това не е ли повод за някакво мнение о страна на ръководството??? В случая нищо, все едно това беше изказване на бай Петко хулигана от Надежда(примерно)...
blue_wind, надявам се да ме разбереш. Това е впечатлението ми, болно ми е за всичко дето става в Левски, но още по-болно ми е, че не се правят опити положението да се подобри. Никакви мерки, абе поне един помощник треньор да бяха сменили(примерно на вратарите), да кажат... ето направихме нещо с цел подобряване на положението в отбора... не няма такова нещо!