Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Да си чул за грип А и Б ? Много си сигурен, не знаех, че вече са направили масово изследване.
Естествено, че старите лекарства се справят добре, но на фармацията това не й харесва https://news.bg/world/evtiniyat-steroid ... virus.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Естествено, че не й харесва, нали трябва да направят ваксина. Важна е печалбата, не здравето.
Абсолютна мафия, която спира развитието в медицината.
Абсолютна мафия, която спира развитието в медицината.
Dust написа:Естествено, че старите лекарства се справят добре, но на фармацията това не й харесва...
Ами тъпо им става, когато нещо се справя добре, спират го от производство направо. Все пак целта не е да се лекуват хора, а да се поддържат умерено (и доживотно) болни... По-корпоративно е някак.
Eminem написа:Абсолютна мафия, която спира развитието в медицината.
Мне, само го пренасочва.

Фармацевтичната индустрия отдавна осинови Медицината, повери и отдела "Маркетинг и продажби" и и гарантира сигурност и светло бъдеще. Е, пациентите бяха преквалифицирани в клиенти, ама то не може само хубаво, винаги някой понася негативите...
Real написа:Мне, само го пренасочва.
Да, така е най-правилно да се каже.
- metodito
- Контакти:
Thsmith написа:DanailG написа:Vesel dust I tsmirh искам вие един по един да ми отговорите според вас има ли такова нещо ковид19 или няма.
Колко пъти едно и също?
Естествено, че има..
Откъде е естествено бе, бате? Моля ми обясни "естествено"? В смисъл, не се заяждам. Аз не съм сигурен има ли няма ли, но ми стана интересно това "естествено", откъде идва?
favaca8888 написа:За пореден път ще припомня ,че Ковид 19 беше в България края на януари и началото на февруари като 18 области обявиха грипна епидемия,затвориха градини и училища и народът изкара успешно вируса!Умрелите за този период са около 35 000 души.Кои точно са били от този грип не е ясно,защото тогава никой нямаше представа за какво става въпрос.
Всичко случило се в нашата татковина след 13.03.2020 е престъпление срещу целия български народ и нарушаване на Конституцията и правата на хората !
Темата е скучна и не виждам смисъл тук 10 човека да си пишем едно и също.
Тъпотията е безгранична в БГ

Ето този вярва, че в малката ни държава в "края на януари и началото на февруари" умрели 35 000 души, за има няма период от 2-3 седмици, 35 000!!!! и това останало незабелязано, при положение, че не знам дали някой е обърнал внимание в Ямбол като беше огнището на заразата някъде към 50-60 човека е имало в инфекциозното и казаха, че са на ръба, трудно се справят. 50-тина човека!!, за областен град и са се озорили. Но не, съответният умник шета навън с твърдо убеденото съзнание, че за две седмици в БГ хвърлили топа 35 000 човека и никой не му направило впечатление!??!? Ей това е, велика логика, пълно е с такива кадри, по фейсбук, по улицат, по кръчмите. Ужасен, гаден, мръсен, гнусен народ сме. Заслужаваме да изченем от картата на света. Не знам по какви биологични и еволюционни закони все още съществуваме след толкова години, просто не ми го побира главата.
Вероятно великият индивид по-горе ще обясни следното - след като витусът е бил "масово" в България по това време, то той е бил също така масово и в Европа. Освен, ако въпросният не твърди, че Ковидчето имало зъб само на БГ-то, та магически пропуснало целия континент и се нахакало баш тук. Таа, след като бил масово в Европа, и след като явно масово изпозаразил целия континент и всички масово го изкарали, ма никой от 100 000-200 000 медици в Европа, видиш ли, не се усъмнил и не му направило впечатление, че хората карат леко по-различно заболяване от обикновения грип, таа защо по дяволите по цяла Европа март, април, май и т.н. се заразиха и продължаваха да се заразяват близо милион вече хора. Нали всички са го изкарали декември и януари???? Нали всички придобили масов имунитет, ма на никой не му направило впечатление и т.н. Как бе дееба тоя вирус пак заразява, вече изкарали го хора?? То пък вече минаха 6 месеца от тогава, бе, дееба. Ебаси, по тая логика трябваше да има не 2%, не 10, не 70% ами 110% прекарали тоя вирус. Щом за две седмици сме го изкарали януари и февруари, как пък за 4 месеца, не го прекараха всички и сега да имаме по 0 случаи на ден. Що имаме пак по 100. Що в Италия, Германия, Испания имаха по 200-300 хил всяка, щом като всички го минали още януари. Що в Швеция растат всеки ден? Там пък са най-свободни от всички? Нали тук сме го изкарали за две-три седмици, що там като са свободни вече 3-4 месеца, не се изпозаразиха всички и вече да са с масов имунитет. Значи ние тук за две седмици сме му видели сметката, ама там 4 месеца не могат да го "превъртят".
Помислете ги малко тея работи, преди да пишете глупости. Спуска ви се някаква опорка и вие веднага захапавате, без да влагате мисъл. Това специално е една от най-разпространените опорки - че вируса циркулира из Европа и света свободно още от декември, януари, даже имаше и за ноември. Ако беше така, тъй като е нов вирус, той би се разпространил много бързо и наистина би обхванал огромен процент от населението - 70, 80, 90% и нека приемем, че наистина го карат безсимптонно, да кажем, че наистина е така, то март, април, май, юни вече, просто нямаше да има кой вече да се заразява, нямаше да има случаи - например хиляда, или най-много десетина хиляди в по-големите държави и дотам. Това е съвсем проста логика, бе, дееба и не е нужно и средно образование да имаш дори, за да я схванеш. Мислите се за мега умните люде, дето прозрели всичко отвъд конспирацията и манипулацията, а се хваще за най-обикновени опорки, дето е нужно само да спреш за малко и да помислиш, за да схванеш лъжата.
Последна промяна от bubka на 17 юни 2020 08:40, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
LuvIII написа:Дано не ти сложат БАН братле че им викаш некачествен материал. Еми некачествен е и проблема е верно в материала от семето е ако не беше дошло от мала Азия можеше друго да е.
Ами по принцип не бих се разсърдил , ако ми сложат, че езика ми е наистина отвъд допустимото, но пък ставам емоционален понякога. Надявам се да запазят поне мнението.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
От вчера нов рекорд 112 случая. Няма да коментирам.
Заразен служител в НОИ. Затварят сградата за дезинфекция. Сега понеже много знаехте за мерките зорлем ще съсипете икономиката. Пик у нас не е имало, истинската зараза сега започва. Нощ да слага ограниченията преди да е пламнало навсякъде.