Заслужено продължаване на "Атлетико" М - като цяло в двата мача бяха по-добрият отбор. Ако вчера бяхме повели през първата част, можеше нещата да се развият по друг начин, но след нулево първо полувреме беше ясно, че излитаме от турнира. Втората част беше грозна картинка - особено след неприятната травма на Каналес. Съдията допълнително оплеска нещата и беше основен виновник за мелето, при което Тиаго изгоря с червен картон.
Очаква ни интересен финал, в който двата отбора вероятно ще играят офанзивно. Дано само теренът в Букурещ да е добър.
League Europa - 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: League Europa - 2011-2012
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Браво на Атлети, и 2-та мача играха страхотно .
Билбао пък ще играят 2 финала - за КДР и за ЛЕ.
Билбао пък ще играят 2 финала - за КДР и за ЛЕ.
Финала за ЛЕ - > Д.Симеоне - М.Биелса !!!
Очаквани и заслужени финалисти! Валенсия снощи пропусна да отбележи гол през първата част и да направи мача много интересен ..... сигурен съм, че щеше да има драма през втората част. Билбао тотално надиграха Спортинг и спечелиха само с 3 гола... очаква ни интересен финал, в това няма никакво съмнение! Аз ще стискам палци за баските 

Само не мога да си обясня уникалната глупост на Тиаго,който при решен мач реши да се прави на мъж и сега ще пропусне финала 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Само не мога да си обясня уникалната глупост на Тиаго,който при решен мач реши да се прави на мъж и сега ще пропусне финала
Ми то си беше прав,жалко че съдията беше неадекватен и създаде всичко.Първо даде дузпа въпреки,че играч на Валенсия игра с ръка,нормално Тиаго да се ядоса след като е прав .
Жоржиньо написа:Ми то си беше прав,жалко че съдията беше неадекватен и създаде всичко.Първо даде дузпа въпреки,че играч на Валенсия игра с ръка,нормално Тиаго да се ядоса след като е прав .
Те всички се ядосаха,но само той си изкара червен

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Жоржиньо написа:Ми то си беше прав,жалко че съдията беше неадекватен и създаде всичко.Първо даде дузпа въпреки,че играч на Валенсия игра с ръка,нормално Тиаго да се ядоса след като е прав .
Те всички се ядосаха,но само той си изкара червенПросто в такъв момент трябва да мислиш и че те чака финал,а не да постъпваш все едно играеш в махалата.
Все пак е от Португалия,те всички са много импулсивни...
Жоржиньо написа:haha написа:Жоржиньо написа:Ми то си беше прав,жалко че съдията беше неадекватен и създаде всичко.Първо даде дузпа въпреки,че играч на Валенсия игра с ръка,нормално Тиаго да се ядоса след като е прав .
Те всички се ядосаха,но само той си изкара червенПросто в такъв момент трябва да мислиш и че те чака финал,а не да постъпваш все едно играеш в махалата.
Все пак е от Португалия,те всички са много импулсивни...
Ако е португалец- му се прощава. Ако го направи исландец- тогава е лошо

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]