emarkon написа:Ще поживееме,ще видиме.Някой от форума ако може да вижда бъдещето,нека сподели какво ще става.Ако ли не,дръжте си плюнките в устите!
Аз виждам бъдещето,но не виждам ЦСКА в него.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
emarkon написа:Ще поживееме,ще видиме.Някой от форума ако може да вижда бъдещето,нека сподели какво ще става.Ако ли не,дръжте си плюнките в устите!
ЦСКА-83 написа:В момента, който и да застане начело на ЦСКА,аз ще бъда резервиран спрямо него.Вальо Михов ми е симпатичен като човек,дано е за добро в ЦСКА.
Стига сме недоволствали,а да пожелаем на човека УСПЕХ!
Делянски не си прав.Кои са тия наркомани които толкова ви пречат?
миле гърбавия написа:Ще видиме и силната личност какво ще направи! Абсолютен комунистически номенклатурчик!
BluePainter написа:До днес беше УМЕН и кадърен човек!От днес е тоалетната хартия на титан!!!
k_oleto написа:joro65 написа:Не проумявам с какво заслужи този човек доверието на фенове и на собствениците от Титан(впрочем за тях не се учудвам,те винаги избират най неподходящия) Та с какво ги очарова този човек?С това ,че живее на гърба на футбола,без да е направил нещо съществено за тази игра.За това,че постигна много с отбора при първото му шефство на ЦСКА и за това,че хич не открадна милионите от продажбата на Пенев,Стоичков и Костадинов!За това,че направи лигата ,която ръководеше важен фактор във футбола ни ли?Или за това,че малко повече прилича на жена,отколкото на мъж!!??
Срам ме е от това, което си написал
blue avalanche написа:vaskonti написа:blue avalanche написа:За да може да стане треньор на Славия и да ви бие!А Т.Здравков да стане треньор на Калиакра и да "врътне" хикса в София.Умно и далновидно,нали?
Ми май е време да сменяте и Ясен, м?
Нека да ви понабие,докато е в Левски.
nostradamus написа:emarkon написа:Ще поживееме,ще видиме.Някой от форума ако може да вижда бъдещето,нека сподели какво ще става.Ако ли не,дръжте си плюнките в устите!
Аз виждам бъдещето,но не виждам ЦСКА в него.
lisynger написа:Мисля чее най-накрая ТИТАН направиха нещо правилно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта