Дискусии: Левски - Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: трима левскари плюят дружно по съдията и задочно литекс

Мнениеот gin » 27 ное 2009 18:07

tprodanov написа:Българския език е основна национална ценност и няма никакви оправдания за неуважението й. Независимо дали пишеш в спортен форум, в шлосерски ако щеш или в литературен. Всичко останало е жалко родоотстъпство!

Колкото по темата - журналистика в България няма. Въпросните журналисти не могат да бъдат причислени към никой отбор. Не само въпросните, а всички- цялата ни журналистика е изградена на принципа на скандала, който продава, и няма никакви фенски пристрастия. Работата им се движи от пари, а пристрастията ги виждат само недорасли пубери.

Човече, виж се само как си написал българския... език и тогава говори за родоотстъпничество.( българскияТ език е подлог в твоето изречение и би следвало да го членуваш с пълен член вместо да се излагаш)
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 ное 2009 18:10

gin написа:
tprodanov написа:Българския език е основна национална ценност и няма никакви оправдания за неуважението й. Независимо дали пишеш в спортен форум, в шлосерски ако щеш или в литературен. Всичко останало е жалко родоотстъпство!

Колкото по темата - журналистика в България няма. Въпросните журналисти не могат да бъдат причислени към никой отбор. Не само въпросните, а всички- цялата ни журналистика е изградена на принципа на скандала, който продава, и няма никакви фенски пристрастия. Работата им се движи от пари, а пристрастията ги виждат само недорасли пубери.

Човече, виж се само как си написал българския... език и тогава говори за родоотстъпничество.( българскияТ език е подлог в твоето изречение и би следвало да го членуваш с пълен член вместо да се излагаш)

Докато си го мерите.....правописа, някой ще ви изтрие мнението. Щото Мистър Пропър е много активен тази вечер
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 ное 2009 18:11

НЯМА как да има журналистика,по простата причина,че се робува на някои :) Едни били червени,другите сини,трети пимбяни...АМи така ще е,докато има кой да им плаща какво да пишат 8-)

Потребителски аватар
FOREVER CSKA
Контакти:

Мнениеот FOREVER CSKA » 27 ное 2009 18:17

Тук е по зле и от Работническо дело бе ЦЕНЗУРАТА Е НА СЕКУНДАТА !!!!!!
Изображение

nedstil
Контакти:

Мнениеот nedstil » 27 ное 2009 18:19

gin написа:

Ти си изпуснал запетая. :P

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 27 ное 2009 18:54

ако аз видя тези подлоги на дпс-момиров,михайлов и Бай Ганьо-гриша ганчев,не само ще се изплюя отгоре им ,но и ще се изхрача и даже още нещо което се прави в тоалетната

desperado1
Контакти:

Мнениеот desperado1 » 27 ное 2009 18:58

gin написа: Слушам тримата хубавци-Вальо, Стефчо и Табаков как дружно защитават тезата, че всички ратуват за "Литекс шампион".Това видели, онова видели, ама не казват как целият стадион замлъкна при едно центриране към вратата на Левски, а Йовов посрещна топката първо с гърди после с дясната ръка!!! "Герена" замълча- още го помня.Колко зверски шута трябваше да отнесе Дока, докато го пратят в травматологията, господа коментатори?Един журналист трябва да търси истината, а вие си коменрирате колко сини са пристрастията ви."-Да давал картони" ,вие господа , на два срутихте радиото, камо ли да бе изгонил и Митрев или Топузаков за бабаитлъка около втория ни гол.И за последно -не знам какви са ви претенциите за надмощие, при положение ,че вторият гол за Левски беше от корнер при това трети поред...(нищо повече от стихийност в играта ви)

Ти нещо не си в час. Йовов игра първо с гърди и после топката неволно се удари в ръката му. Удара не е директен към вратата и не е голов, т.е. от този удар директно няма как топката да влезе във вратата. Значи правилно дузпа няма. Неволно и играч на Литекс игра в наказателното си поле с ръка, но към него както виждаш нямаме претенции. При втория ви гол се вижда как Дурмушалито рита наш бранител, не се дава фаул. Дока бил малтретиран, а как би коментирал това което направи Кишишев при първия си жълт картон? Каратистки удар в гърдите на наш бранител. Това е директен червен картон приятелче. За почти аналогичен удар Тодор Янчев почучи директен червен картон преди 2 сезона точно в Ловеч. Първия жълт картон на Минев и втория жълт картон на Кръстовчев са измислени. Интересно защо водещите отбори ревът от съдиите и всичките техни грешки са все в полза на Литекс?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 ное 2009 19:00

Не зная кой, какво и по какво е плюл, но след като Гонг е национална медия не е ли редно пристрастията да се прикриват?
Коментара по радиото на мача беше отвратителен и само в една посока и ми е мъка на тези които им се е наложило да го слушат по радиото и преди някой да напише "ми не го слушай" ще му кажа, че след като получаваш национален лиценз за нещо, то трябва да бъдеш обективен и коректен, това е все едно в дадена медия, даден журналист да хвали една политическа сила, а другата да я оплюва по всевъзможни начини.
Така че Господа от Гонг замислете се :!:
То и БТВ е частна медия, но това не попречи Бареков да бъде изгонен, тъй като започна видимо от предоставената му сцена да изразява личните си пристрастия - това не е журналистика, това е лизане на задници.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 ное 2009 19:07

Тази тема, както и цялата истерия около мача ме убеди окончателно в едно нещо. В България има само два отбора - Левски и АнтиЛевски. Да попитам феновете на Литекс - абе вас някой насила ли ви кара да слушате Гонг???? Това е частна медия и ако иска по цял ден ще пуска химна на Левски. Като извадите пари и си направите радио, може да си говорите каквото искате по него. Сега единствено можете да си избивате комплексите и скотската омраза към Левски.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Red Player
Контакти:

Мнениеот Red Player » 27 ное 2009 19:13

Абе,тук да не се държи матура по български език,случайно?Какво сте се захванали за тоя правопис?Темата е друга,маскари с маскарите ви...Гонзо и Ицо,нищо няма да схванат... :)

Върни се в “Левски”