efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец - Левски, Събота от 20:30

Мнениеот W84me » 04 юни 2023 00:15

Носите от 10 кладенеца вода, само и само да оправдаете срамното поведение на Топузаков днес. Едно е да пуснеш резерви и да дадеш малко почивка на титулярите, съвсем друго е това, което направихме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 юни 2023 00:16

vvessel написа:
alexdb написа:А от къв зор трябваше да ги бием тия, че да се зорим?

Уж си сериозен човек, що трябва да ти обяснявам колко е 2+2.
Нали играем за класиране в Европа. Нали ако бием сега повеждаме пред Числото с точка. Щом с този състав правим Лц смешни, поне така беше до към 60-та минута, какъв е проблема да бием Тирето с титулярите след 4 дена и да се класираме без бараж?! При 2:1 и резерви Роналдо, Уелтън, Краев и Петрис, спокойно може да се вземе мача и то с разлика, разбира се ако беше истински игран. Вместо това видяхме какво стана. Аз съм ОК , ако няма за какво да играем да не се зорим срещу Лц за да правим Тирето шампион, обаче има за какво да играем.
Май Миланов ще излезе прав, че е уговорено да паднем и двата мача и да бием в баража. Още е рано да се каже така ли е, но първия смятам че е уговорен.

Нали този мач беше постановка? Та с правенето на смешни на Каузата с юноши не важи. Викаш какъв е проблема? Главният е късата ни резервна скамейка и че в режим събота - сряда не можем да изиграем два поредни мача на високо ниво. За класирането без бараж ама хич не съм сигурен. Първо в мачът ни с Тирето, както и в днешния ние влизаме като айтсайдери с всичките ни минуси, и второ те щяха да имат изключително висока мотивация да ни бият, защото с победа над нас щяха да станат шампиони.
Отделно ако случайно буферите от Пловдив се натегнат и бият Числото (което ме съмнява) ние ако бием Тирето пак ще сме трети. Ама станаха много акота

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 юни 2023 00:18

brambar написа:Не знам защо се лансира тезата, че победата би ни класирала за Европа без бараж, щото сме щели да станем трети? 100% ли е сигурно, че ще спечелим и мача с люляците? И как е ясно, че с титулярите, едва ли не качвахме лудите на разлика? Освен това, аз лично, не харесвам два от отборите в групата, ама единия по- не го харесвам, защото ако вземат, че станат шампиони, ще има да се кичат с 32-та титла (нали си приписаха цялата история на умрелото) и ще има да ни плюят в пъти повече, отколкото сега. Нека да нижат калъфка след калъфка. Хубавото от днес, което видях е, че тези 17-18 годишни младежи (айде, да не казвам деца), в доста голяма част от мача скриха топката на милионната селекция на Домуса, факт с много голям положителен знак. И кога, ако не в такива мачове, да пуснеш тези играчи? Отборът ни беше крайно лимитиран цял сезон, играеха все едни същи хора и за много треньори стилът им на игра е ясен, някои от днешните футболисти влизаха само за по 4-5мин. Така обиграване не се прави. Смятам, че само в мачове, като днешния могат да си повярват и да израснат още повече. Някой пита за състава срещу тирето. Аз съм с две ръце за същия, стига всички да са здрави. Така и титулярите ще разберат, че не са незаменими и ще се стараят в пъти повече, за да не запари под краката им. И какво толкова, ако по този начин сме ударили рамо на каузата? Правили сме го и преди, правили са го и срещу нас. По всяка вероятност някога пак ще се случи. И в едната, и в другата посока. Браво на младите!!!

Победата ни даваше по-големи шансове да избегнем бараж, който също не е сигурно, че ще вземем. Явно обаче отново ще се гони дивото... То и без това собственика каза, че дори да не се класираме за ЕКТ няма да е фатално. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 юни 2023 00:20

W84me написа:Носите от 10 кладенеца вода, само и само да оправдаете срамното поведение на Топузаков днес. Едно е да пуснеш резерви и да дадеш малко почивка на титулярите, съвсем друго е това, което направихме.

Добре де, обясни кое е срамното на поведението му?
Да ни бяха размазали с 5-6 на нула да кажеш срамно. А то ни бият с гол разлика при фалшива дузпа за тях и безобразно съдийство. Момчетата направиха силен мач, просто след добри центрирания и някакви наши полугрешки ни биха.
Като за Купата и Суперкупата играхме с титулярите за които ревеш какво стана и защо не спечелихме като са толкова велики и незаменими? Ама тия същите титуляри не направиха ли 11 мача без победа от които ако бяха взели тия с последните днес изобщо нямаше да водим тоя разговор, а щяхме да се смеем как сме наградили Тирето с калъфки.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 04 юни 2023 00:22

darkblue67 написа:Големи конспиратори тук. Ако бяхме играли с титулярите и победили, щяха да кажат, че Сираков играе за приятеля си ГГ и ще падне последния мач. В крайна сметка тези два мача нямат никакво значение за нас. АЗ съм доволен, че видях доста потенциал в младите.
Ако бяхме спечелили половина от от онези 11 мача,сега щяхме да сме в играта,ако.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 юни 2023 00:23

koisa написа:
brambar написа:Не знам защо се лансира тезата, че победата би ни класирала за Европа без бараж, щото сме щели да станем трети? 100% ли е сигурно, че ще спечелим и мача с люляците? И как е ясно, че с титулярите, едва ли не качвахме лудите на разлика? Освен това, аз лично, не харесвам два от отборите в групата, ама единия по- не го харесвам, защото ако вземат, че станат шампиони, ще има да се кичат с 32-та титла (нали си приписаха цялата история на умрелото) и ще има да ни плюят в пъти повече, отколкото сега. Нека да нижат калъфка след калъфка. Хубавото от днес, което видях е, че тези 17-18 годишни младежи (айде, да не казвам деца), в доста голяма част от мача скриха топката на милионната селекция на Домуса, факт с много голям положителен знак. И кога, ако не в такива мачове, да пуснеш тези играчи? Отборът ни беше крайно лимитиран цял сезон, играеха все едни същи хора и за много треньори стилът им на игра е ясен, някои от днешните футболисти влизаха само за по 4-5мин. Така обиграване не се прави. Смятам, че само в мачове, като днешния могат да си повярват и да израснат още повече. Някой пита за състава срещу тирето. Аз съм с две ръце за същия, стига всички да са здрави. Така и титулярите ще разберат, че не са незаменими и ще се стараят в пъти повече, за да не запари под краката им. И какво толкова, ако по този начин сме ударили рамо на каузата? Правили сме го и преди, правили са го и срещу нас. По всяка вероятност някога пак ще се случи. И в едната, и в другата посока. Браво на младите!!!

Победата ни даваше по-големи шансове да избегнем бараж, който също не е сигурно, че ще вземем. Явно обаче отново ще се гони дивото... То и без това собственика каза, че дори да не се класираме за ЕКТ няма да е фатално. :)

Шансовете са същите и минават през това буферите да бият Числото, а ние Тирето. И реално сега имаме много по-големи шансове да ги бием отколкото ако за тях това щеше да е шампионския им мач с подготвените съдии и т.н. както си му е реда. Че щяха да говорят и десетилетие, че са станали шампиони като са ни били насред "Говеждия" стадион. Най-много като ни бият пак да станем четвърти, ама да изгорим с някой изгонен и някой контузен за баража. Така че айде недей. Дай да видим и сега какво е положението с Кръстев, че при тоя удар не се знае ще може ли да играе или ще иде в дълга почивка като Барито.
Последна промяна от alexdb на 04 юни 2023 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 юни 2023 00:25

alexdb написа:
W84me написа:Носите от 10 кладенеца вода, само и само да оправдаете срамното поведение на Топузаков днес. Едно е да пуснеш резерви и да дадеш малко почивка на титулярите, съвсем друго е това, което направихме.

Да ни бяха размазали с 5-6 на нула да кажеш срамно. А то ни бият с гол разлика при фалшива дузпа за тях и безобразно съдийство. Момчетата направиха силен мач, просто след добри центрирания и някакви наши полугрешки ни биха.
Като за Купата и Суперкупата играхме с титулярите за които ревеш какво стана и защо не спечелихме като са толкова велики и незаменими? Ама тия същите титуляри не направиха ли 11 мача без победа от които ако бяха взели тия с последните днес изобщо нямаше да водим тоя разговор, а щяхме да се смеем как сме наградили Тирето с калъфки.

Нямам против стартовия състав, имам против съмнителните смени. Дебютанти Михалев и Йовов, когато поведохме на пусне четирима титуляри в лицето на Уелтън, Роналдо, Петри и Краев. Не виждам логика да водиш и да пускаш Йовов Джуниър.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 юни 2023 00:30

W84me написа:
alexdb написа:

Нямам против стартовия състав, имам против съмнителните смени. Дебютанти Михалев и Йовов, когато поведохме на пусне четирима титуляри в лицето на Уелтън, Роналдо, Петри и Краев. Не виждам логика да водиш и да пускаш Йовов Джуниър.

Като пусаха Йовов вече не водехме. А Михалев беше чудесно попадение и момчето се справи чудесно. Дава надежди. Аз към играта му нямам никакви забележки.
Да пуснел Уелтон и Роналдо. Роналдо го пусна и какво. Изобщо какво щяха да направят? Да вкарат още три-четири гола или да подобрят играта в защита? Знаем го Роналдо какъв вкарвач е, а на Уелтон му връзва от 10 положения веднъж.
Последна промяна от alexdb на 04 юни 2023 00:33, променено общо 1 път.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 юни 2023 00:30

alexdb написа:Нали този мач беше постановка? Та с правенето на смешни на Каузата с юноши не важи. Викаш какъв е проблема? Главният е късата ни резервна скамейка и че в режим събота - сряда не можем да изиграем два поредни мача на високо ниво.

Нали ти точно обясняваш, че не е постановка, а съдията ни порязал. Сега постановка ли е или не, или го извърташ както ти е удобно. Айде по-малко адвокатски хватки.
И нали точно заради късата резервна скамейка даваме почивка на 5-6 човека. Значи срещу Тирето ще са свежи и готови за подвизи . Какъв е проблема?
Иначе съм съгласен с колегата, дето писа , че ако играем феърплей и срещу Тирето трябва да излезем със същия състав. Ама айде ще видим в сряда. И накрая да не стане така да преебем и баража, че тогава вече наистина Сираков трябва да ходи с охрана.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 юни 2023 00:33

alexdb написа:
Шансовете са същите и минават през това буферите да бият Числото, а ние Тирето. И реално сега имаме много по-големи шансове да ги бием отколкото ако за тях това щеше да е шампионския им мач с подготвените съдии и т.н. както си му е реда. Най-много като ни бият пак да станем четвърти, ама да изгорим с някой изгонен и някой контузен за баража. Така че айде недей.

А, ти що си мислиш, че сега няма шанс да изгърмим с изгонен или контузен в мача с Тирето? Особено, ако са се разбрали с дружките си от Варна да скочат на Лудогорец? Пак могат да дойдат със съдиите и да го отнесем. От физиономията на Топузаков останах с впечатлението, че с Тирето няма да играят резервите и юношките от днес когато го попитаха.
На някои кое ви е по-важно? Тирето да не стане шампион, или Левски да се класира за ЕКТ? Щом надиграваме Лудогорец с юношите какъв ще е проблема, ако някой е наказан или контузен срещу Арда или Славия? Нима те са по-силни от Лудогорец?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”