Първа Бундеслига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига (2021/2022)
Ще видим какво ще се случи през лятото по време на трансферния пазар и ще ти отговоря. :D
С други думи пак ще изпаднат ли? :D
Дано Хамбургер и Вердер също се върнат, че е срамота да играят в Б група.
Дано Хамбургер и Вердер също се върнат, че е срамота да играят в Б група.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- KOPScousers
- Контакти:
Дортмунд договорили Карим Адейеми за 38 млн. евро. Още един играч, който до година-две ще продадат за 100+ млн. В нашия раздел имаме привърженик на Дортмунд, който не е доволен от тази практика, защото тя реално си е само, за да си цъка отбора в ШЛ и да се самоиздържа. Тук-там някой трофей през две-три години, редовно участие в ШЛ и невъзможност за ново изпадане в положението от края на първото десетилетие на века според мен не изглеждат толкова зле. Особено при наличието на хегемона Байерн на домашната сцена.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Дортмунд договорили Карим Адейеми за 38 млн. евро.
Тея Залцбург не знам откъде ги намират тези играчи. Все едно съм аз на Manager-а да им гледам всичките атрибути и да взимам само бъдещи звезди.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
CapitanPuyol
Отлична скаутска мрежа имат явно с работещи професионалисти на най-високо ниво.
Ако Левандовски, напусне Байерн, за да отиде в отцепландия. Ще бъде изключително глупав ход от негова страна и си мисля, че ще бъде забравен завинаги. Как пък футболисите не разбраха, че е по добре да си легенда на 1 място, вместо да си "пробваш" късмета на 21321 места. Барселона, не може да му предложи нищо по добро от Байерн, нито пък са по голям клуб, даже са на светлинни години от тях, но това не е от такова значение. Как може да си мислиш, че ще си по добре в затъналия в дългове Барселона от изцяло изряден и мега богат клуб като Байерн. Станал си над 32, стой си на гъза. Ако отиде в Барселона, ще бъде яко намразен.
-
CapitanPuyol
Едните имат 5 КЕШ, другите 6 КЕШ. Барса пък има повече титли на Испания от баварците на Германия, сега сметни кой е на светлинни години от другия.
Байерн колко титли имат?
Sstefanov написа:Ако Левандовски, напусне Байерн, за да отиде в отцепландия. Ще бъде изключително глупав ход от негова страна и си мисля, че ще бъде забравен завинаги. Как пък футболисите не разбраха, че е по добре да си легенда на 1 място, вместо да си "пробваш" късмета на 21321 места. Барселона, не може да му предложи нищо по добро от Байерн, нито пък са по голям клуб, даже са на светлинни години от тях, но това не е от такова значение. Как може да си мислиш, че ще си по добре в затъналия в дългове Барселона от изцяло изряден и мега богат клуб като Байерн. Станал си над 32, стой си на гъза. Ако отиде в Барселона, ще бъде яко намразен.
По-скоро отива там, защото осъзнава, че вече няма да може да поддържа това високо ниво и иска да е запомнен с най-доброто от себе си в Байерн. Обикновено много играчи така като станат на определена възраст отиват в по-малки и незначителни отбори. Това е съвсем естествено. Единици са тези като Роналдо, които на по 35+ могат да си позволят да вдигат левъл като отидат в по-класен клуб от предишния.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]